ailem sevdiğim ve siyasi görüşüm

Her insanın siyasi görüşü farklıdır. Zaten demokrasinin de güzelliği burada. Kimse kimseyi siyasi görüşünden dolayı suçlayamaz. Benim de ailemde siyasi görüşlerimin farklı olduğu insalar var. Bazen bu konuda tartışırız da. Ama asla eşimin aile üyelerimden birine cahil ya da buna benzer birşey söylemesine izin vermem çünkü haddi değil. Bugün siyasi görüşü yüzünden aile üyelerinizi cahillikle itham eden adam yarın öbürgün evlendiğinizde size neler neler demez. İkinci konuda ise bir miktar haklı. Belki o sırada önemli bir işi vardı ve siz çok önemli dediğiniz için geldi. Ben de olsam şaka bile olsa biraz bozulurdum ama bu kadar büyük bir tepki vermezdim. Saçma.

Birinci konuda bilemeyecegim yapilan paylasima bagli, bazen gercekten akil almayan paylasimlar oluyor.
Ayriyeten sizin cevrenizde gereksiz yere karisiyorlar.
Ikinci konuda tabiki siz haklisiniz, bu kadar masum ve kucuk bir sey ancak bu kadar abartilir.

peki o ayarı nasıl çekmeliyiiiimmm :44:

peki o ayarı nasıl çekmeliyiiiimmm :44:

Kavgaya gürültüye karşıyım ben. Al karşına konuş " sevgilim, bitanem benim ailem bu. Ailede de arkadaş ortamında da karşımıza farklı görüşte insanlar çıkacak. Biz onları görüşlerine göre yargılayamayız. Biz nasıl görüşümüze saygı duyulmasını bekliyorsak, onların da görüşlerine saygı duymalıyız. Senin aileme hakaret etmeni istemiyorum, üzülüyorum, kızıyorum. Böyle davranmaya devam edersen aramızda daha büyük sorunlar olacak" demen aklı başında bir insan için yeterlidir.

Şaka konusunda da aynı şekilde davran. Cümleleri. Sen kur ama yazmaktan yoruldum

Yani güzelim tatli dil yılanı deliğinden çıkartır. Anlamazsa anladığı tarza dönersin.

hahha :) cok şekersin tamamm ben yazarm :)
tesekkür ederim canm bakalm anlayacak mı dilimden .

Siyaset bana göre değil o yüzden ilk sorunun cevabı bende yok..

İkinci soruya gelirsek de herkesten farklı olucak malesef
Sevgilim değil ben kızardım valla çağırıyom çağırıyom yok bi türlü yazmıyor
gel önemli birşey var diyince o zaman yazıyo.. yani önemli bişe olmadıkça tınlamıyon mu sen beni diye tribin dibine vururdum
Sonuç olarak hiçte haklı değil yapan değil yaptıranlar utansınn hıhh

ilk konuda abinize cahil demesinin bence sakıncası yok. siz de onun bir yakınına özgürce cahil diyebiliyorsanız. birini cahil bulup cahil demenin nesi yanlış? küfür mü bu kelime?

ikincisinde belki onun ilgisini çekmek için yaptığınızı anlamıştır. çünkü gel seninle ciddi bir şey konuşacağım, bir şaka değil, ilgi çekmeye çalışmak. ve derdini ifade edememiş olabilir. alınganlık yapmayın. :)

herkes farklı siyasi görüşe sahip olabilir ..

ama diğeri için çok çocukça ..

yaşlarınız kaç ? herşeyde böyle tepki veriosa işin zor ..

Siyasi görüş olayına takılmayın bunlar farkındalık ve hayata bakış açısıyla belirlenir.Diğer konu da da erkek arkadaşınız fazlasıyla abartmış. Altı üstü takılmışsınız biraz kendisine, buna yalan bile denmez ki ne demek büyük yalanların önünü açar. Komik bir yaklaşım olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…