- Konu Sahibi tubaturem06
-
Merhaba arkadaslar sizin acil yardımınza ihitiyacm var ..
Ailemle farklı siyası görıusum var ve bu ozellk beniartk bunaltıyor. Evde hep bu konu var. Artk ben bunalıyorum teyzemlerde daymlarda halamlarda hep bu konu . Herkes benm farklı oldugumu biliyor ama illa laf dokunduruyorlar. Sevglmle bu konuda uyumluyum ama o da ailemn paylaşmlarını orda burda görünce bir kaç laf edebiliyor mesela abin ne kadar cahl adam baksana gozu gormuyo hala falan dıyor . O bunları dıyınce ben susuyorum yani bi kaç defa evet onlar benden farklı ama yaopacak bişey yok dedim . Ama konu hep oraya geliyor. Artk kaçıp gıtmek istiyorum .
ıkıncı problemse şu
dun gece sevgilime mesaj attm şşt nerdesın fln dıye mesajlarmı görmuyordu bı turlu bnde şşt cabuk gel önemli bişey söyleyecem fln dedım meraklansın da gelsin dıye . Bu da cevap yazdı ne oldu önemlı ne oldu fln dedı . Bişey yok kandrdım seni dedim :)
sonra konuşma devam etti konus konus en son iyi geceler demeden önce dedi ki bana :
- böyle küçük şakalar buyur buyur yalanlar oluşur dedı . Nasıl yanı dedım . Ben senin yalan soyledıgını dusunmek dahi istemiyorum dedi ee dedim yyani bunlar saka da olsa insanı bi gün buyuk yalanlar da soyletır dedi. Insanın alişkanlığıolur da falan bilmem ne bir suru sey dedı kırıldım yani bir suuru özur fln diledi ama çnku sadece ufak bi şakaydı . Sizce bu konuda kım haklı . Ben alıngan mıyım yoksa haklı mıyım . Ne yapmalı ne demelıyım ...
Bu iki konuda lutfen bana yardım edın akıl verin
:44:
Erkek arkadaşına acilen bi ayar çekmen gerekiyor, balansı bozulmuş adamın. Öncelikle hayatımızdaki insanları siyasi fikirlerine göre seçmiyoruz. Bu benimle aynı düşünüyor kalsın bu farklı gitsin diyemeyiz. O insanları da fikirlerinden ötürü cahil, akılsız vb sıfatlarla yaftalayamayız. Herkesin düşüncesine saygı duymak zorundayız. ERkek arkadaşının bunu öğrenmesi gerekiyor. Senin de ailene laf söyletmemeyi öğrenmen gerekiyor. Eşim ailemden biri hakkında cahil kelimesini kullanırsa yeminlen yırtarım o cahil diyen ağzını. Bin pişman olur söylediğine söyleyeceğine.
Diğer konuda alınganlık senin değil erkek arkadaşının meziyeti. Şaka yapmışsın sadece büyütülecek bişey yok. Dediğim gibi ayarı kaçmış biraz.
peki o ayarı nasıl çekmeliyiiiimmm:44:
Kavgaya gürültüye karşıyım ben. Al karşına konuş " sevgilim, bitanem benim ailem bu. Ailede de arkadaş ortamında da karşımıza farklı görüşte insanlar çıkacak. Biz onları görüşlerine göre yargılayamayız. Biz nasıl görüşümüze saygı duyulmasını bekliyorsak, onların da görüşlerine saygı duymalıyız. Senin aileme hakaret etmeni istemiyorum, üzülüyorum, kızıyorum. Böyle davranmaya devam edersen aramızda daha büyük sorunlar olacak" demen aklı başında bir insan için yeterlidir.
Şaka konusunda da aynı şekilde davran. Cümleleri. Sen kur ama yazmaktan yoruldum
Yani güzelim tatli dil yılanı deliğinden çıkartır. Anlamazsa anladığı tarza dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?