O zaman her şeyi göze alarak kaçacaksınız ki zaten siz kaçma konusunda destek bulmak için konu açmış gibisiniz.
Olur ki, aldatıldığınızda, dayak yediğinizde, ailesi sizin aile içinize, doğurduğunuz çocuklara hatta belki doğuramamanıza bile karışıp sizi rezil ettiğinde; dönüp geleceğiniz bir aileniz olmayacak, kabul etseler de itip kakacaklar, hep tepenize vuracaklar. Yapmaz demeyin, herkes her şey yapıyor. Her şey aaa iyi insanlar gibiler, hem anlaşıyoruz ki ne olacaktan çok öteye geçebiliyor. İnsanların gerçek yüzlerini onlarla yaşamadan bilemezsiniz.
Bir de eğitim ve sosyoekonomik olarak da denk değilseniz, istememelerini anlıyorum. Siz üniversite mezunuysanız, o ilkokul/lise mezunuysa olmaz o iş. Davul bile dengi dengine.
Ben ailesi bir şeye karşı çıkan ve haksız çıkan bir tane aile bile görmedim henüz. Basit olarak gördüğünüz kültür farklılığı çok büyük bir sorun. Örneğin benim babam aşırı yobazlığı kültür bellemişlerden hoşlanmazdı. Ben öyle bir ailesi olan birini getirsem yobaza kız vermem, gidiyorsan kapımı açma derdi. Çünkü iyi biliyor, evlenince ailesiyle de evlenirsin. NET.