- Emoji Skoru
- 437
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar harika bir bey kesin evlen. Love yani aşkAyrildigimizda benim bir yalanimi ogrenmisti ama 8-9 ay oncesiyle ilgiliydi cok muhim bir sey degildi yalan yalandir sonucta o da bana boyle birini esi olarak goremedigini s*g demisti bir de k*hpe demisti o gunden sonra bir daha tekrarlamadi
masallah maslalahSimdi gozu asktan kor olan biri degilim sinirlenince saman alevi gibi sonuyor ilk basta hemen barismadim hareketlerine dikkat ettim kendine ceki duzen verdigini gorunce baristim s*g tarzi seyler soylemisti
Adamin evlenmeyecegini biliyorlar benceAilen bu kadar karşı olduğuna göre kavganın boyutu çok fazladır sonunda yazdığınız istiyorsan evlen demeleri nasıl oluyor ama hem istemeyip hem nasıl evlen diyorlar
Siz kahpe min anlamını bilmiyorsunuz galiba .Cahillik mutluluktur.Ananız babanız kahpe dese dünyayı yakarsınız,errrrkek deyince hemencecik affedin tabi hatta aileyi boşverin kaçarak evlenin o adam bu lafın anlamını iliklerinize kadar hissettirecek merak etmeyin ....Ayrildigimizda benim bir yalanimi ogrenmisti ama 8-9 ay oncesiyle ilgiliydi cok muhim bir sey degildi yalan yalandir sonucta o da bana boyle birini esi olarak goremedigini s*g demisti bir de k*hpe demisti o gunden sonra bir daha tekrarlamadi
Ailen sonuna kadar haklı sana kahpe diyen birini affetmemelisin saygısızlığa boyun eğmemelisin.Merhaba herkese 20 yasinda muhendislik 2. sinif ogrencisiyim sevgilimde 23 yasinda muhendis ve calisiyor. Ailem sevgilimle Mart ayinda yaptigimiz bir kavgadan dolayi onu istemiyor ayrildigimizda hakaret ettigi mesajlari anneme anlatmistim ve o da bir daha barismamami soyledi 1 hafta sonra sevgilimle baristik ve 3 hafta once ailem yine ogrendi ve annem evden gitmemi istedi 1 hafta kadar evden ayrildim teyzemde kaldim sonra annemle barisip eve geri dondum 5-6 gun once yine baristik sevgilimle ve bu sefer yakalnirsam her sey daha kotu olur ne yapacagimi bilmiyorum 1 yildir sevgiliyiz ailem istiyorsan evlen diyor ama daha okulum var
Ben seni destekliyorum . Bu adamla sen evlen ki başka kadınlara s.g kap… e vs diyemesin.Ayrildigimizda benim bir yalanimi ogrenmisti ama 8-9 ay oncesiyle ilgiliydi cok muhim bir sey degildi yalan yalandir sonucta o da bana boyle birini esi olarak goremedigini s*g demisti bir de k*hpe demisti o gunden sonra bir daha tekrarlamadi
Ben sadece yasadigim durumu yazmistim ama insanlarin yazdigi seyler cok acayip her sey disardan gorundugu gibi degil bende onu yapmam sunu asla kabul etmem diyordum ama insan yasamadan anlayamiyor tesekkur ederim haklisinizAnnen de normal değil evden kovmak nedir ya resmen adamın koynuna atıyor tutarlılık yok,ya evlen ya bitir ne demek ,hakaret umrundaysa evlen dememeli,kahpeyi umuyorum ki farklı anlamda kullanmıştır ama yine de hiç hoş değil,burdan kimse evlen veya ayrıl deyince dediğini yapmayacaksın kendin otur eğrisi doğrusu ne ölç tart derim.
Oncelikle ben hakaretleri yumusatip normallestirmiyorum aile iliskimi bilmiyorsunuz nasil biri oldugumu da burda sadece yasadigim bir olaydan bahsettim duzgun bir uslupla yorumunuzu belirtebilirsiniz ya da gormezden gelebilirsiniz cahillik mutluluk degil hadsizliktir neyse ki ben hadsiz degilimSiz kahpe min anlamını bilmiyorsunuz galiba .Cahillik mutluluktur.Ananız babanız kahpe dese dünyayı yakarsınız,errrrkek deyince hemencecik affedin tabi hatta aileyi boşverin kaçarak evlenin o adam bu lafın anlamını iliklerinize kadar hissettirecek merak etmeyin ....
masallah maslalah
ayni teyzem gibisiniz . o da mal degneginin biriyle evlendi , sabag aksam kavgalar edip cam cerveve indirip durdu. her kavgasini da geldi ayrintisiyla anneme , kardeslerine vs anlatti - kendini hakli cikaracak taraftan. sonra? baristi, aile adama trip yapip kendisiyle konusmayi azaltinca da uzuldu
madem sevgilin cok kiymetli anlatma kimseye kavgalarini. ayrica hakaret eden nasil duzelir? iki guzel laf soyler bir sure sonra yine eder.
senin sonun da teyzem gibi olur heralde, herseye ragmen dener dener bir cocuk yapip biraz da onu kaosun icine sürüklersin, birkac defa seni kabul etsin diye ailenin evine gelir , cocukla duzenlerinin icine eder sonra barisir gider yeniden donersin...
cok klasik bir kafa. senin gibi binlerce kadin var bu ulkedeke
keske teyzenizin aile ici ozelini burada paylasmasaydiniz benim sonumu esimi ve cocuguma bir gelecek sallamadan once neredeyse tum halkimizda olan o ‘klasik’ kafanizi degistirip insanlarinmasallah maslalah
ayni teyzem gibisiniz . o da mal degneginin biriyle evlendi , sabag aksam kavgalar edip cam cerveve indirip durdu. her kavgasini da geldi ayrintisiyla anneme , kardeslerine vs anlatti - kendini hakli cikaracak taraftan. sonra? baristi, aile adama trip yapip kendisiyle konusmayi azaltinca da uzuldu
madem sevgilin cok kiymetli anlatma kimseye kavgalarini. ayrica hakaret eden nasil duzelir? iki guzel laf soyler bir sure sonra yine eder.
senin sonun da teyzem gibi olur heralde, herseye ragmen dener dener bir cocuk yapip biraz da onu kaosun icine sürüklersin, birkac defa seni kabul etsin diye ailenin evine gelir , cocukla duzenlerinin icine eder sonra barisir gider yeniden donersin...
cok klasik bir kafa. senin gibi binlerce kadin var bu ulkede
keske teyzenizin aile ici ozelini burada paylasmasaydiniz benim sonumu esimi ve cocuguma bir gelecek sallamadan once neredeyse tum halkimizda olan o ‘klasik’ kafanizi degistirip insanlarin ozelini paylasmayabilirsinizmasallah maslalah
cok klasik bir kafa. senin gibi binlerce kadin var bu ulkede
aile icini tum yedi duvele duyurup esinden herkesi tiksindiren kendisi.keske teyzenizin aile ici ozelini burada paylasmasaydiniz benim sonumu esimi ve cocuguma bir gelecek sallamadan once neredeyse tum halkimizda olan o ‘klasik’ kafanizi degistirip insanlarin ozelini paylasmayabilirsiniz
yoo paylaşsın, paylaşsın ki kol kırılıp yen içinde kalmasın. bu rezilliklerini herkes bilsin de başka insanlar rezil olmaktan korksunlar en azından. ayrıca özel mi kalmış ortada. kendileri reklam etmiş.keske teyzenizin aile ici ozelini burada paylasmasaydiniz benim sonumu esimi ve cocuguma bir gelecek sallamadan once neredeyse tum halkimizda olan o ‘klasik’ kafanizi degistirip insanlarin ozelini paylasmayabilirsiniz
Sen neyi yapmam kabul etmem diyordun ki bir sınırın yok her şeyi kabul ediyorsun çünküBen sadece yasadigim durumu yazmistim ama insanlarin yazdigi seyler cok acayip her sey disardan gorundugu gibi degil bende onu yapmam sunu asla kabul etmem diyordum ama insan yasamadan anlayamiyor tesekkur ederim haklisiniz
Bu olaylari yasamadan once yasayan insanlara bakip ayni seyleri yasayacagimi tahmin etmezdim bundan bahsetmek istedimSen neyi yapmam kabul etmem diyordun ki bir sınırın yok her şeyi kabul ediyorsun çünkü
Sen enayisin direkt kusura bakma da. Daha toplasan 1yıl olmuş onun yarısı küslük hakaret kavga. Hala neler atlattık diyosun bi de 20 yaşında. Sen kahpe ne demek anlayamıyor musun? Yediğin laflar biraz gururun olsun da ona dokunsun. Otur derslerine çalış yaOncelikle ben hakaretleri yumusatip normallestirmiyorum aile iliskimi bilmiyorsunuz nasil biri oldugumu da burda sadece yasadigim bir olaydan bahsettim duzgun bir uslupla yorumunuzu belirtebilirsiniz ya da gormezden gelebilirsiniz cahillik mutluluk degil hadsizliktir neyse ki ben hadsiz degilim
Tamam canım sevgilin çok harika onun için sağa sola saldırmana gerek yok,neyi görmezlikten geleceğime ben karar verebiliyorum,tavsiyelerini kendi geleceğin için sakla.Ben sevgilin değilim merak etme sana hakaret etmem yolun açık olsun ......Oncelikle ben hakaretleri yumusatip normallestirmiyorum aile iliskimi bilmiyorsunuz nasil biri oldugumu da burda sadece yasadigim bir olaydan bahsettim duzgun bir uslupla yorumunuzu belirtebilirsiniz ya da gormezden gelebilirsiniz cahillik mutluluk degil hadsizliktir neyse ki ben hadsiz degilim
Insanlarin nasil bir donemden gectigini bilmiyorsunuz ve yorumlariniz insanlari kirabiliyor bu olay yasandiktan 1-2 gun sonra babami kaybettim buraya derdimi yazma sebebim akil akildan ustundur diyerek fikirlerinizi almakti ama sizin yorumlariniz o kadar kirici ki yazdigima pisman oldum ve canim daha da cok acidi sizinde yolunuz acik olsunTamam canım sevgilin çok harika onun için sağa sola saldırmana gerek yok,neyi görmezlikten geleceğime ben karar verebiliyorum,tavsiyelerini kendi geleceğin için sakla.Ben sevgilin değilim merak etme sana hakaret etmem yolun açık olsun ......