- Konu Sahibi truvalihelen
tam da ne yardan ne de serden durumu sanırım.her iki tarafında kendilerince haklı sebepleri var ama ben ailelerin bi yerden sonra artık kararı evlatlarına bırakması taraftarıyım.ne ölüme ne dirime demek de bencilce bence.insanın sevmediği aşık olmadığı bir adamla ömrünü geçirmesinden daha acı ne olabilir ki hayatta.allah yardımcınız olsun.umarım verdiğiniz karar hakkınızda hayırlı olur.inşaallah rabbim yüzünüzü kara çıkarmaz.yine de onların rızasını ve hayır duasını da almaya çalışın zira aksi durumda da vaziyet pek iç açıcı olmuyor edindiğim tecrübeler neticesinde...
canım az önce kardeşim msj attı annem senin yüzünden kalp hastası oldu allah belanı versin diye.ben arayamadım krize girdim arkadaşım aradı babam çıktı annem yanındaymış daha kötü olursa hastaneye götürcekmiş bir çeşit numara yapıyorlar demekki.arkadaşım kzıınız çok kötü intihar edicek diyor babam o kadar zayıfsa ölsün ölüsünü almaya gelmem dedi ,o boşanınca 4-5 çocuğuyla kapıma gelicek onlara köpek yavrusu kadar değer vermem onlara biiip dicem dedi.mafoldumbenmafoldumben.Sanki ben işsiz güçsüzüm de onlara muhtaç olucam.Vay efendim sevgilim sözleşmeliymiş yalan söylemiş babam onu kadrolu biliyormuş(halbuki ben sözleşmeli olduğunu söylemiştim tayin hakkı yok şimdilik)O yüzden yalancının tekiymiş.Ben de 24 senelik ailemi onun için siliyormuşum beni hiç yetiştirememişler haklarını helal etmediler.Biz de uzağa kız verilmezmiş ben doğuda sürüncekmişim.Daha neler neler benim için ölsün diyor.Ben onlarla nasıl yüzyüze bakayım şimdi.Tamam bir dediğimi iki etmediler ama ben de onları bir kere üzücü şeyle karşı karşıya bırakmadım şimdiye kadar.Ne dedilerse tamam dedim.Artık yeter intihar etmeme bile tamam diyorlar.Bu kadar mı değersizim.Hayattan soğuttular.Ben birdaha onların evine adım atarmıyım.Sanki kocamı bırakıp başkasına kaçıyorum sadece evlenmek istiyorum sevdiğimle.Hataysa benim hatam olcak kimsye de kızmıcam.Boşanırsam da boşanırım kimseye muhtaç değilim.İyi kötü geçinirim.Mahvettiler beni.mafoldumbenmafoldumben