Evliligi legal seks durumu felan sanmiyorum mesajlarimda yazdiklariniza saygi duydugumu belirttim ama biraz dikkat edin yazdiklariniza. Dovmemde benim icin cok anlamli bi soz yaziyo ayrica kac yasinda dovme yaptirdigim sizi ilgilendirmez dovme yaptirma yasina bakabilirsiniz internetten. Profilimde bilerek 21 yasinda yazmadim sonrasinda nasil degistiriliyor bulamadim. Burnum da estetik ve evet 18 yasina girer girmez burnumu yaptirdim onceki mesajlarimda estetik konusuna attigim fotograflara bakabilirsiniz kendi sahsima ait fotografim kimsenin fotografini calicak kadar aciz degilim! Burnumu yaptirdim dovme yaptirdim bunlardan size ne? Sizden fikir istemistim sonrasinda zaten mantiksiz dusundugumun kanaatine vardim ablalarimin yorumlarindan. Legal seks durumunu siz saniyosunuz galiba cunku ben iliski yasadigim zaman bunlarin hayallerini kurmuyorum hayat bundan ibaret degil.Yalan mı
18 yaşındayım yazmışsın, sevgilinle aranda 10 yaş var o 27, profilde 21 yazıyor.
Reşit olur olmaz ilk işin kolunu dövdürmek mi oldu?
Evliliği legal sex durumu sayıyorsun değil mi?
Tek başına aldığın bir karar YÖK, çünkü dünkü çocuksun, ailen seni sınırlıyor değil mi? Evlenince her şey o kadar güzel olacak ki, "keşke evli doğsaydım" diyeceksin değil mi?
Bu siteyi biliyorsun, yazılanları okudun, hala "benim delikanlım öyle değil başkadır o" diyorsun değil mi?
Ya da başka kadının resmini çalıp, fake konu açtın, bu saçmalık fotoğraftaki kişiye aitmiş, aslında aptal olan, böyle düşünen oymuş gibi,
Elimden geldiğince sığı yazmayı denedim, senin bundan anlayacağını düşündüm qardeş