• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve erken evlilik meselesi

Bana o kadar guzel seyler soyluyo ki ve gercekten yakisiyoruz kendiside futbolcu zaten taninmis sayilicak biri maddi durumu felan da iyi bana cok iyi bakicagini en cokta sevgimizin hep ayni kalicagini soyluyo ayrica hemen pat diye degil 19 yasinda nisan yapariz 20 yasindada evleniriz diyo ama sorun su ki ailemden cok cekiniyorum 1 sene gecse bile nasil soylerim diye kara kara dusunuyorum
keşke herşey demekle olsaydı bence bir kadın en az 25ini beklemeli evlenmek için.birde dışarı tek çıkamıyorum diyorsun belli kı ailen korumacı çocuk böyle konuşup sana güven verip başka amaç guduyo olabilir

18 yas cok erken evet. Ben suan hemen evlilik dusunmeni erkek arkadasinin 27 yasinda olmasina bagliyorum. O evlilige hazır, belki de bu yüzden senden bu konuda bir beklentisi var. Aileni ikna etmeni istiyor. Belki sende bu şekilde düşünüyorsun. Ama bu çok yanlış. 2 sene bekleyin derim. En azından bir 20 yaşına gelmiş ol. Oda 29 olsun sorun değil bu. O zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınz bile. Ama birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz. Senin fikirlerin kararların her anlamda daha çok oturur. Evlilik fikrine alışırsın. Kulağa güzel geliyor olabilir evet ama bu süre zarfnda aileni de hazırlamış olursun. Bir şeyleri kendin yapmaya başla. Evliliğe hazırlık gibi düşün. Bazen yemekleri sen yap temizlikte yardımcı ol. Her kızın elinden iş gelir yeter ki istesin. Ailenin gözünde ki imajını değiştirsen senin için de iyi olur.
Bu basliktaki en mantikli yorumu sizden duydum tesekkur ederim bana cemkirmeden evlende gor gununu gibi seyler yazmadan fikirde bulunan

şu an reşit olmuş olabilirsin ama gerçekten asıl yaşlarını yaşamadın ve iyi kötü bölüm olsun farketmez üniversiteye git o ortamı tat ben üniversite okudum bitirdim liseden hiç okumamış arkadaşlarım var arada görüşüyoruz kimseyi küçük görmüyorum yanlış anlama ama hayata baktığımız pencere herşey o kdr farklı ki sıkılıyorum resmen.
belki evleniceksiniz belki çok mutlu olacaksınız önemli değil ama ya öyle olmazsa? futbolcu olsun maddi durumu iyi olsun ne olacak para bir yere kadar mutluluk getirir sonunda kocası hayatını yaşarken elinde çocuğuyla 5 karış suratla alışveriş merkezlerinde dolanan kadınlardan olabilirsin. ben şu an 25 yaşındayım ve 18 yaşındaki halimi cidden çocuk olarak görüyorum. senin şu anki yaşın gerçekten böyle bi karar almak için çok erken en az bir kaç sene kendi hayatına bir yol çizene kadar beklemelisin.
en güzel yaşlarını evlilik gibi ciddi şeyleri düşünerek geçirme al sevgilini gez dolaş yurtdışına gidin tatile kaçmıyosunuz ya seviyosanız cidden zamanın önemi olmaz o zaman geçer merak etme önemli olan ne istediğinden net emin olman :)
sakın kaybetmekten korkma şu an öyle geliyor biliyorum ama kimsenin yeri doldurulamaz değil önemli olan sensin azcık egolu ol :)

Back
X