Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba tam 2 yillik evliyim ama eșim cok farkli bi insan.. Aslinda nisanliykende farkina varmistim ama vazgecemedim iste.. Neyse geleyim konuya, esim cok soguk ve sadece dunyayi kendi annesinden ibaret saniyor.. Ailelerimiz ayni sehirde farkli semtlerde yasiyor bizse esimin isinden dolayi 6 saat uzaklikta bi sehirdeyiz.. Tatile gidiyoruz ama her aile yanina gidisim gozyasiyla bitiyor malesef.. Kendi ailesinin yanindan bnmkilere gitmez, gitsede 1 2 saat oturur kalmazz.. 2 yil oldu ama daha ne halami ne babanemi yarim saatten fazla gormemistir, gecen ramazan bayraminda bayramin ilk gunu onun ailesinde gecirdik o aksam beni annemlere goturdu kapida birakti onlarla bayramlasti döndü geri, ne babanemi gordu ne eve girdi.. Cok uzuldum kahroldum, bu bayram yine yaklasiyo ve simdiden gerilmeye basladim.. Simdiden diyoki bana bayramda annenlere gidemem uzaklar onlar gaz cok yakiyo araba sen otobusle gidersin diyo :-/ cok uzuldum kavga cikmasin diye ses cikarmadim ama ne yapmaliyim allah rizasi icin yardim edin.. Annem babam uzulsede bana yansitmiyolar gelmezse gelmesin seni gonderiyoya derler hep.. Kendi anneside git oglum diyo ama benm zaten 1 hafta tatilim var orda geciremem diyo.. Normaldede soguktur aramaz sormazz ben zorlarsam zoraki konusur telde, hicbi sorunlarida olmadi babamlada ailemlede, yani yapisi boyle ama ben cok uzuluyorum, hicbi konusma fayda etmiyo, kavga ediyoruz daha beter oluyo.. Bana yardimci olun lutfenn
Sen de onun ailesine gitmeArkadaslar merhaba tam 2 yillik evliyim ama eșim cok farkli bi insan.. Aslinda nisanliykende farkina varmistim ama vazgecemedim iste.. Neyse geleyim konuya, esim cok soguk ve sadece dunyayi kendi annesinden ibaret saniyor.. Ailelerimiz ayni sehirde farkli semtlerde yasiyor bizse esimin isinden dolayi 6 saat uzaklikta bi sehirdeyiz.. Tatile gidiyoruz ama her aile yanina gidisim gozyasiyla bitiyor malesef.. Kendi ailesinin yanindan bnmkilere gitmez, gitsede 1 2 saat oturur kalmazz.. 2 yil oldu ama daha ne halami ne babanemi yarim saatten fazla gormemistir, gecen ramazan bayraminda bayramin ilk gunu onun ailesinde gecirdik o aksam beni annemlere goturdu kapida birakti onlarla bayramlasti döndü geri, ne babanemi gordu ne eve girdi.. Cok uzuldum kahroldum, bu bayram yine yaklasiyo ve simdiden gerilmeye basladim.. Simdiden diyoki bana bayramda annenlere gidemem uzaklar onlar gaz cok yakiyo araba sen otobusle gidersin diyo :-/ cok uzuldum kavga cikmasin diye ses cikarmadim ama ne yapmaliyim allah rizasi icin yardim edin.. Annem babam uzulsede bana yansitmiyolar gelmezse gelmesin seni gonderiyoya derler hep.. Kendi anneside git oglum diyo ama benm zaten 1 hafta tatilim var orda geciremem diyo.. Normaldede soguktur aramaz sormazz ben zorlarsam zoraki konusur telde, hicbi sorunlarida olmadi babamlada ailemlede, yani yapisi boyle ama ben cok uzuluyorum, hicbi konusma fayda etmiyo, kavga ediyoruz daha beter oluyo.. Bana yardimci olun lutfenn
K.validene nedenini söyle bu bayram kalmaİste bendede var hata ben halen gidip kalirim ailesinde ama haklisiniz benimde yapmamam lazim.. Ama diyorumki bi taraftanda annesinin babasinin ne sucu varki esimin yuzunden olan bisey bu sonucta, cunku cidden annesi babasi babanesi herkes git oglum ordada kal onlarda anne baban derler, ama bnmki bi tyrlu kabullenenedi ooff of cok uzgunum, cok isterdim digerleri gibi icli disli olmayii ailemle esimin cok iyi anlasmasiniki benmkiler yazik ararlar ederler ben aradayim uzulmeyim diye.. Ama benim ökü aah ah
Canım sen ne yapıyorsun bu bayram kocacım malum araba çok yakar otobüslere binelim herkes kendi ailesinin yanına... hadsiz çok sinir oldum yahu sende gitmeyeceksinki madem empati yapma yeteneği yok uygulamalı görsün nasıl bir dıyguymuşArkadaslar merhaba tam 2 yillik evliyim ama eșim cok farkli bi insan.. Aslinda nisanliykende farkina varmistim ama vazgecemedim iste.. Neyse geleyim konuya, esim cok soguk ve sadece dunyayi kendi annesinden ibaret saniyor.. Ailelerimiz ayni sehirde farkli semtlerde yasiyor bizse esimin isinden dolayi 6 saat uzaklikta bi sehirdeyiz.. Tatile gidiyoruz ama her aile yanina gidisim gozyasiyla bitiyor malesef.. Kendi ailesinin yanindan bnmkilere gitmez, gitsede 1 2 saat oturur kalmazz.. 2 yil oldu ama daha ne halami ne babanemi yarim saatten fazla gormemistir, gecen ramazan bayraminda bayramin ilk gunu onun ailesinde gecirdik o aksam beni annemlere goturdu kapida birakti onlarla bayramlasti döndü geri, ne babanemi gordu ne eve girdi.. Cok uzuldum kahroldum, bu bayram yine yaklasiyo ve simdiden gerilmeye basladim.. Simdiden diyoki bana bayramda annenlere gidemem uzaklar onlar gaz cok yakiyo araba sen otobusle gidersin diyo :-/ cok uzuldum kavga cikmasin diye ses cikarmadim ama ne yapmaliyim allah rizasi icin yardim edin.. Annem babam uzulsede bana yansitmiyolar gelmezse gelmesin seni gonderiyoya derler hep.. Kendi anneside git oglum diyo ama benm zaten 1 hafta tatilim var orda geciremem diyo.. Normaldede soguktur aramaz sormazz ben zorlarsam zoraki konusur telde, hicbi sorunlarida olmadi babamlada ailemlede, yani yapisi boyle ama ben cok uzuluyorum, hicbi konusma fayda etmiyo, kavga ediyoruz daha beter oluyo.. Bana yardimci olun lutfenn
Bu daha güzel işte ara kayınvalideni bu anlattıklarını anlat problemim sizinle değil ama anlaması lazım belki bu sayede kayınvalidenler daha çok baskı yapar sen gitmediğin için oldu diye az aklı keserİste bendede var hata ben halen gidip kalirim ailesinde ama haklisiniz benimde yapmamam lazim.. Ama diyorumki bi taraftanda annesinin babasinin ne sucu varki esimin yuzunden olan bisey bu sonucta, cunku cidden annesi babasi babanesi herkes git oglum ordada kal onlarda anne baban derler, ama bnmki bi tyrlu kabullenenedi ooff of cok uzgunum, cok isterdim digerleri gibi icli disli olmayii ailemle esimin cok iyi anlasmasiniki benmkiler yazik ararlar ederler ben aradayim uzulmeyim diye.. Ama benim ökü aah ah