• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailenizden gurbete gidermisiniz ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gurbet murbet sallamıyorum da ne işin var ağrıda saçmalama lütfen, istanbulda doğmuş büyümüş biri yapamaz. Ben kendim de doğuluyum küçümsemek için demiyorum ama ev alacaksın bir de hayatının en büyük pişmanlığı olur.
Çocuklarını da düşünmüyor

Eşiyle de gitse ne alaka
İnsan ailesini bırakıp kayinailenin dibine mı gider
Konu bu da değil türkiyenin bı ucundan öbür ucu bu dedıgı yerler yani.

Ne kendi ailesine ne eş ailesine yakın olsun madem. Ankara neyine yetmiyor mesela 😬Ankara da ucuz, gelsin ben öneririm güzel ev, ucuz yer
Esi Agrida calisiyorsa yine bir nevi anlasilir da tek basina mantikli degil

İnanınki bende bilmiyorum İstanbuldayım ya aynı yemin ederim zaten kışın gelir bayramda biz orda hasta olsa mecbur gidecem çünkü çok yaşlı o zaman gitmesem ölse diye korkuyorum gitsemde boş o yüzden tartışma çıkmasın diye Altan alacam ama memelekt meselesi yine dibinde anlayacağım kurtuluş yok kendime bakacak olursam sorunum eşim inşatta ya örnek 5 ay Konya'da iş var 6 ay bursada ,durumumuz yok diye mecbur kabul ediyoruz evimiz için kirada nereye kadar dünyanın derdi bitmiyurki bekarken derdim yoktu 😌
Evliyim ama dünyanın en mutlu insanı yım diyen var mı acaba 😞

Mesele Ağrı değil güzelimm bak bunu iyi düşün.
İkiniz de Ağrılısınız bunda bir sorun yok.
Sen orada yalnız mı kalacaksın, eşinin ailesine yakın mı duracaksın en büyük mesele bu.
Değil Ağrı Paris olsa kayın aileye yakın gitme.
Ama bir sorun yok, ev ayrı kapı ayrı ben anlaşırım diyorsan o zaman başka.
Neden olmasın ev kendinin olduktan sonra orası da olur. emin ol Esenyurt'tan daha iyi bir seçenek.

Niye illa ya agri ya istanbul? Baska sehirlerde neden sansinizi denemeyeceksiniz ki?

Zar zor geçinen insanlar Istanbulda dursa ne kazaniyor bundan ben de bunu anlamiyorum? Bagcilarda, esenyurtta ev alip yasacagima agriya giderim ben olsam. 😄 Agri da nasil bir yer bilmiyorum bu arada ama Istanbulun en kotu semtlerinde yasayacak olduktan sonra asla Istanbulda duramazdim. 3 kuruşla sanki istanbul keyfi yapiliyor gibi niye baska yerde yasanmazmis toplu tasima o metrobuslerin duraklarindaki tiklim tikis insanlari goruyorum 10 yil istanbulda yasadim ama o sekilde yolculuk yapmak zorunda kalsam 1 haftaya Istanbulu terk ederdim en gec 😄
Ki ben bile gercekten bıktmistim. Esimin ailesi hala istanbulda orda cidden bi gram özlemiyorum bir an once gitmek istiyorum geldigimde. Zamaninda tarihini yerlerini gezdik gorduk cok guzeldi ama yaşamak hayyir.

Merhabalar öncelikle eşim arkadaşlarından fikir alıyor bende sizden _2 yılık evliyiz istanbul da daireler çok pahalı bilirsiniz belki,biz şuan kiradayız ama almak için niyetimiz var ama istanbul da almak istemiyorum küçük dar nemli havasıyla bunaldım zaten paramız da yetmiyor ama eşimin memlektinde yetiyor bizde düzenimiz kurmak için onayladım ama korkuyorum ailem burda ailemi bırakıp gitmek oraya,evet sık sık aileme gitmem birde aile bir yere kadar ama ailem zor günümde yanımda olur,acaba yapabilirmiyim bilmiyorum çok zor durumdayım ne yapsam eşim de zorlamıyor Allah için ortak karar, eşim yanımda değil malesef oda farklı şehirde çalışıyor ve bir süreliğine devam edecek korktuğum nokta eşim ailesi çevremde olacak ya huzurum kalmasa ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Ben esimin isi dolayisiyla istanbula yakin farkli bir sehire evlendim. Biz 6 ay durabildik. En son bir aksam biz oksuzmuyuz, cok yalniziz burada diye aglamaktan helak oldum, esim tasiniyoruz dedi. 6 ay sonra tekrar istanbula ailelerimizin yanina geri donduk. Iyiki gelmisiz simdi o 6 ayi dusundukce tuylerimiz diken diken oluyor

Merhabalar öncelikle eşim arkadaşlarından fikir alıyor bende sizden _2 yılık evliyiz istanbul da daireler çok pahalı bilirsiniz belki,biz şuan kiradayız ama almak için niyetimiz var ama istanbul da almak istemiyorum küçük dar nemli havasıyla bunaldım zaten paramız da yetmiyor ama eşimin memlektinde yetiyor bizde düzenimiz kurmak için onayladım ama korkuyorum ailem burda ailemi bırakıp gitmek oraya,evet sık sık aileme gitmem birde aile bir yere kadar ama ailem zor günümde yanımda olur,acaba yapabilirmiyim bilmiyorum çok zor durumdayım ne yapsam eşim de zorlamıyor Allah için ortak karar, eşim yanımda değil malesef oda farklı şehirde çalışıyor ve bir süreliğine devam edecek korktuğum nokta eşim ailesi çevremde olacak ya huzurum kalmasa ne düşüneceğimi bilmiyorum..
kocanın ailesi bu kadar korkulacak insanlar mı ? görümcem ve eltimle 15-20 dklık mesafelerdeyiz en son evime ne zaman geldiler hatırlamıyorum bile. Sen kocana güvenmiyorsan sıkıntı. Mesela benim kocam bana karışmalarına müsade etmez hele ben çıplak elektirik teliyim😄

Arkadaşımın hesabı bilmiyorum ki o yazmış anlamını bilmiyorum 😄
Arkadaşınızın hesabını o izin verse dahi kullanamazsınız, arkadaşınız hesabını sadece kendisi kullanabilir.
“Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.” kuralına uyulmadığı için üyelik iptal edilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X