Eşimle severek evlendik.Gayet mutluyuz çok şükür. Fakat ailem özellikle annem yanlış bir evlilik yapmışım gibi davranıyor.Eşimden çok korktuğuma, baskı altında olduğuma inandırmış kendini. Saçma sapan şeylere takılıyor. Mesela , tatile giderken arabayı sadece eşim kullandı.Bunu dediğime bile bin pişman oldum. Annem hemen başladı: ‘Yoksa arabayı senin sürmene izin vermiyor mu? Doğru söyle bak, falan filan…’ diye. Birkaç kere aradıklarında marketteydim, denk geldi. Neden hep markete ben gidiyormuşum, eşim hep beni mi yolluyormuş.Bu bile sorun oldu. Geçenlerde de kardeşimle alışverişe gitmedim müsait değilim diye ,yine eşimden korktuğum için gitmediğimi düşünmüşler. Ne alakaysa artık. O gün o kadar üstüme geldiler ki anlatamam.
İşin garibi de tam tersi eşim açık görüşlü , hiçbir şekilde bana karışmaz. Evi birlikte temizleriz, alışveriş dönüşü ağır poşetleri o taşır.Ama ailemi inandıramıyorum.
Memleketini zaten kabullenemediler. Kardeşim sürekli eşimin memleketiyle ilgili kötü yorumlar yapıp annemi etkiliyor. Ben seçimimi yapmışım ,geri sönüşü olmayan bir yola girmişim.Bunları duymaktan o kadar yoruldum ki.
‘Neden cuma namazına gitmiyormuş?’ bu da problem onlar için. Eşimi giyim tarzı da problem.
Öğretmeniz,yaz tatilindeyiz haliyle. ‘Neden sürekli evdeymiş?Canı sıkılmıyor muymuş?’ Bu bile problem oluyor. İki yıldır evliyim, böyle soruları kimseyi kırmadan geçiştirmekten o kadar yoruldum ki.
İşin garibi de tam tersi eşim açık görüşlü , hiçbir şekilde bana karışmaz. Evi birlikte temizleriz, alışveriş dönüşü ağır poşetleri o taşır.Ama ailemi inandıramıyorum.
Memleketini zaten kabullenemediler. Kardeşim sürekli eşimin memleketiyle ilgili kötü yorumlar yapıp annemi etkiliyor. Ben seçimimi yapmışım ,geri sönüşü olmayan bir yola girmişim.Bunları duymaktan o kadar yoruldum ki.
‘Neden cuma namazına gitmiyormuş?’ bu da problem onlar için. Eşimi giyim tarzı da problem.
Öğretmeniz,yaz tatilindeyiz haliyle. ‘Neden sürekli evdeymiş?Canı sıkılmıyor muymuş?’ Bu bile problem oluyor. İki yıldır evliyim, böyle soruları kimseyi kırmadan geçiştirmekten o kadar yoruldum ki.