Benim annemde şaka yaptığımı sanıyor herhalde hiç oralı değil çünküHakkinizda hayirlisi insallah. Annem ilk saka yaptigimizi zannetti. Kabullenmesi biraz sürdüinsallah hersey umdugunuz gibi olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annemde şaka yaptığımı sanıyor herhalde hiç oralı değil çünküHakkinizda hayirlisi insallah. Annem ilk saka yaptigimizi zannetti. Kabullenmesi biraz sürdüinsallah hersey umdugunuz gibi olur
İnşaallah çok teşekkür ederimBenim annemde şaka yaptığımı sanıyor herhalde hiç oralı değil çünkü![]()
Benim annem hayatta değil ben evlenmek istediğim zaman babama söylemekte çok zorlandım.Utandim sıkıldığımı görünce anladı.Kendisi sordu.Arkadas gibi anlattım.Evet kesinlikle hak veriyorum ama babama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
Allah rahmet eylesin başın sağ olsun umarım çok mutlu bir yaşantın olurBenim annem hayatta değil ben evlenmek istediğim zaman babama söylemekte çok zorlandım.Utandim sıkıldığımı görünce anladı.Kendisi sordu.Arkadas gibi anlattım.
Allah razı olsun.Cok teşekkür ederim.Allah rahmet eylesin başın sağ olsun umarım çok mutlu bir yaşantın olur
Allah razı olsun anlayan bir kişi çıktı. Ablamlarla abim biliyor abim babama söyleyelim dedi annem biraz daha durun iyice tanısın dedi. Ama zaten iki senedir tanıyorum ve şu an ne kadar tanırsam tanıyım aynı evin içi bir başka oluyor. Ya sizin dediğiniz gibi ablamlarla beraber söyleyeceğim ya da mecburen tek başımaNe kadar saçma yorumlar var bu kız evlenip evlenmemeyi sormamış ki, annem niye istemiyor olabilir ve babama nasıl söylerim diye sormuş. Abiniz yada ablanız söyleyemez mi bu durumu. Siz çekiniyorsanız onları deneyin
Ablan abin belki ömür boyu evlenmeyecek.Sevgiline güvenin tamsa evliligi geciktirme derim.Allah razı olsun anlayan bir kişi çıktı. Ablamlarla abim biliyor abim babama söyleyelim dedi annem biraz daha durun iyice tanısın dedi. Ama zaten iki senedir tanıyorum ve şu an ne kadar tanırsam tanıyım aynı evin içi bir başka oluyor. Ya sizin dediğiniz gibi ablamlarla beraber söyleyeceğim ya da mecburen tek başıma
Bence abiniz söylesin. Anneniz sizi küçük görüyor hala.Allah razı olsun anlayan bir kişi çıktı. Ablamlarla abim biliyor abim babama söyleyelim dedi annem biraz daha durun iyice tanısın dedi. Ama zaten iki senedir tanıyorum ve şu an ne kadar tanırsam tanıyım aynı evin içi bir başka oluyor. Ya sizin dediğiniz gibi ablamlarla beraber söyleyeceğim ya da mecburen tek başıma
Benim annemde şaka yaptığımı sanıyor herhalde hiç oralı değil çünkü![]()
Gerçekten zor şeylermiş şimdiden böyleyse sonrası kolay olur inşaallahAblam sonra enistemi tanistirinca daha cabuk alisti. Ilk olunca bizimkisi daha zor oluyor sanirim
Neden tuhaf geliyor bu kadar? Kaç senedir çalışan birisi kendi ticaretini kurmuş iş yerini gösterip kredi bile çekip alınır ev dediğiniz şey. Gerçekten sadece kötüleme sizlerin amacı çekememezlik belli