• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem ve kayinvalidemler

Sizin sevgi ve değer kriteriniz maddi şeyler.
Görümcem şunu aldı,kaynım bunu hediye etti,kv altın takacak küçük abim kıyafet getirdi...
Bu nasıl bir aile ilişkisi yahu ?
Aileniz onlar sizin hiçbir şey almasalardı nefret mi edecektiniz ??
Yazık cidden yazık.

Bence işe kimseden birşey beklemeyerek başlayabilirsiniz. Ailenizin maddiyatla sevgilerini ölçmek hiç hoş birşey değil. Bu hesaplara hiç gerek yok yani boşuna bukadar şeyi hafızanızda tutmayın.

Hersey hediye falan degil ki. Bence ailenize karsi on yargilisiniz.
Kayninizin hala destegi uzerinizde oldugu icin sanirim boyle hosunuza gidiyor.
Esinizin ailesinin yaptigi seyleri hep "benim sevdigim biseydi" diyerek ve cok abartarak anlatip, abilerinizin yaptigi seylere "begenmedigim 3 takim aldi" falan demissiniz. Hayretle okudum.
Bunun lafini yapmaniz bile hos degil.
Soyle dusunun belki esinizin ailesinin 500 lirasi varken 50 liralik bisey aliyolardir. Ama abiniz 100 lirasi varken 50 liralik.

Okurken bay geldi ama anladığım şu. Annenin kayınvalideniz hakkında dolduruşlarından rahatsızsın yani annene onlar şunu bunu yaptı, sen ne yaptın da konuşuyorsun diyesin var değil mi? Bence de ve rahatla, seni başkalarına karşı doldurmasına izin verme.

Son düzenleme:
Ben böyle şeylerde maddiyata bakmıyorum varsın 1 lira bile vermesinler ama arasınlar sorsunlar.
Başkalarının maddi olarak birşey yapması sizin yanınızda olduğunu göstermez. Dua etmesi de, arayıp sorması da yanınızda olduğunu gösterir.
Benim de bebeğim oldu kimse bişey yapmadı ama ben bundan ziyade hiç kimse aramadı, halimi hatırımı sormadı, doğum nasıl geçti, bebeğim sağlıklı mı değil mi diye sormadılar kısmına takılmıştım.
Siz siz olun eşinize ve çocuğunuza bakın, başkalarının yaptıklarına takılıp canınızı sıkmayın.
Ayrıca sizi kim dolduruşa getirirse getirsin dinlemeyin, sakın başkaları yüzünden huzurunuzu kaçırmayın. Bu kişi anneniz bile olsa yapmayın

bende liste yapcak olsam kendi ailem daha çok verdi taktı .. ama bunları hiç sorun etmedm. herkes içinden geldğni verir. hiç bşe vermiyorsada canı saolsun kendime dert etmem yani. abarttğnı düşünüyorum

Ay okurken devreler yandi bende:confused:
Biri birşey almış digeri baska bir sey... eee?
Yani elbette aileler destek olur, evladiniz olmus onlara da yeğen/torun gelmis
Ama alinanların neden yarıştırıldıgını anlamadim:KK64:
Kimse bir sey yapmak /almak zorunda değil yapan da sagolsun yapmayan da demek lazım
Konunun açılma sebebini tam anlamayadim

Annenler bu tarz seyleri dusunemeyen insanlar sanirim.alma geregi duymuyorlar ama iste kendi ailen sonucta.yapacagin birsey yok.

3 parca kiyafet bi tanesinin dugmesi kopuk tabi.
Bi sıkıntım olsa esimin annesine anlatsam cok destek olur tabi sorunlar da yasadik bizde ama buyutmedim akillandim

Bu senin akıllanmış halin mi ? Tek tek tek seceresini tutmuşsun yahu. Düğmesi kopukmuş. Sanki isteyerek koparttı sana öyle getirdi. Bence sana kimse kolay kolay yaranamaz.

Siz herhalde bir bebeği yaptınız.

Siz kime ne yapiyorsunuz? Herkes size destek, herkes size yapsin. Yapmayan kaka gibi. Bu kadar maddi durumunuz kotuyse cocuk yapmasaymissiniz iyimis

Back
X