kendimi çok kötü hissediyorum kızlar ne olur biri bi akıl versin yoksa düşün düşün kafayı yicem. eşim bnm annemlere pek gidip gelmeyi sevmiyo anneme doktor vertigo teşhisi koydu 1 aydan fazladr bi türlü düzelmedi kaç defa acillik oldu ama eşim bi kere bile arayıp sormadı, bayramda annemler şehir dışındaydı o kadar ısrarıma rağmen aramadı başından savdı. ki annemler de çok kıymetini bilirler daha önce geldeği zamanlar annem kendisi portakal suyuna kadar sıkar götürürdü. kebaplar yemekler tatlılar dört dörtlük yaklaşık 2 yıldır evliyiz annemleri tek bi kere yemeğe davet ettik.biz annemlere gittiğimiz zamanda yemeğini yer çok fazla konuşmaz diyaloğa girmez yabancı gibi durur nadiren de olsa gider gelirdi ama bu son bi kaç aydır hiç gelmedi ne aradı ne sordu annemgilde kızmaya başladılar insan bi bayramda arar hastalıkta sorar diye ama ne yapayım ailesinin etkisinde kalıyo galiba umursamaz davranıyo bişey dynce nöbetlerden fırsat mı kalıyo diyo ama bahane tabi çok üstüne de gidemiyorum çabuk sinirlenen biri böyle oluncada ben arada kalıyorum kendi aileme karşı çok mahcup oluyorum hesaba almıyomuş gibi oluyo çok bunalıyorum bu yüzden çokk ne yapacağımı hiç bilmiyorum ama böylede kalamaz bişyeler yapmam lazım