- 21 Eylül 2021
- 12
- 4
- 16
- 24
- Konu Sahibi Akrepkadini3434
-
Sabırlı olun çok az kalmış.Kalp kurarsanız kendiniz üzülürsünüz .Evlenince mesafeli görüşme yaparsınız.Merhaba ben yeni evliyim nikahım kıyıldı düğünüm 2 hafta sonra size şöyle söyleyeyim çocukluğumdan 18 yaşıma kadar ailemden ayrı yaşadım üstümde maddi manevi çok bi desteklerini görmedim annem sözde bana çok düşkün ama benden ayrılmayı yıllarca göze almış babamsa ilgisiz biri 19 yasımda bi yandan üni okuyup bi yandan çalışmaya başladım hayatıma biri girdi çok sevdik bana çok güzel ilgi ve sevgi gösterdi harika bir insan ve 3 yıl sevgili olduk sonra aileleri tanıştırdık bende çalıştığım için çeyizimi düzmeye başladım babam 5 kuruş bile yardım etmedi eksiksiz düzdüm çeyizimi annemin de yardımı olmadı bir tane bilezik aldı sadece ben çalışırken de sürekli benden para isterdi kredi kartı borcum falan var derdi bende kıyamaz verirdim . Böyle bi aile anlayacağınız . Şimdi evleniyorum bu sürece kadar eşim beni hiçbirşeye muhtaç etmedi eksiksiz aldı yaptı düğün için birkimini yaparken bir yandan da beni gezdirdi yemeklere götürdü ihmal etmedi beni hiç . Evimizi de herkesten uzak ormana yakın göle yakın bi yerde aldı Tekirdağ da ama benim ailem etraf tarafından konuşulmayı göze gelmeyi severler düğünüm esenyurtta olucak biz sultangazideyiz ama babam hem sultangaziden hem esenlerden iki farklı semtten de 60 kişilik otobüs kaldırılmasını istiyor zaten çok pahalı otobüsler nişanlımda sadece sultangaziden 60 kişilik otobüs tuttu kendi ailem hiç birşeye de destek olmadılar nişanımı da ben kendim yaptım evde sürekli bana eşimi kötülüyorlar artık dayanamıyorum iki laf söyleyince babam azarlıyor beni hepsinden Nedret ettim artık ben ne yapacağım
Aynı durumları yaşıyoruz ailemden görmediğimi eşimden gördüm o yüzden ailemden önde gelir eşim çok istiyorlarsa kendileri tutsun otobüsMerhaba ben yeni evliyim nikahım kıyıldı düğünüm 2 hafta sonra size şöyle söyleyeyim çocukluğumdan 18 yaşıma kadar ailemden ayrı yaşadım üstümde maddi manevi çok bi desteklerini görmedim annem sözde bana çok düşkün ama benden ayrılmayı yıllarca göze almış babamsa ilgisiz biri 19 yasımda bi yandan üni okuyup bi yandan çalışmaya başladım hayatıma biri girdi çok sevdik bana çok güzel ilgi ve sevgi gösterdi harika bir insan ve 3 yıl sevgili olduk sonra aileleri tanıştırdık bende çalıştığım için çeyizimi düzmeye başladım babam 5 kuruş bile yardım etmedi eksiksiz düzdüm çeyizimi annemin de yardımı olmadı bir tane bilezik aldı sadece ben çalışırken de sürekli benden para isterdi kredi kartı borcum falan var derdi bende kıyamaz verirdim . Böyle bi aile anlayacağınız . Şimdi evleniyorum bu sürece kadar eşim beni hiçbirşeye muhtaç etmedi eksiksiz aldı yaptı düğün için birkimini yaparken bir yandan da beni gezdirdi yemeklere götürdü ihmal etmedi beni hiç . Evimizi de herkesten uzak ormana yakın göle yakın bi yerde aldı Tekirdağ da ama benim ailem etraf tarafından konuşulmayı göze gelmeyi severler düğünüm esenyurtta olucak biz sultangazideyiz ama babam hem sultangaziden hem esenlerden iki farklı semtten de 60 kişilik otobüs kaldırılmasını istiyor zaten çok pahalı otobüsler nişanlımda sadece sultangaziden 60 kişilik otobüs tuttu kendi ailem hiç birşeye de destek olmadılar nişanımı da ben kendim yaptım evde sürekli bana eşimi kötülüyorlar artık dayanamıyorum iki laf söyleyince babam azarlıyor beni hepsinden Nedret ettim artık ben ne yapacağım
İnsallah canım amin cümlemizinbir otobüs tutuldu baba onu yapabiliyoruz diyin net bir şekilde.. yeterli
birde o sorumsuz ilgisizlerin gönüllerini mi yapmaya çalışıyorsunuz..
diyelim ki kendi tuttu babanız otobüsü parasını da kendi ödedi ben yaptım ettim derse
yap demedim.. artı çeyizinde bir emeğin yok büyümem de de neredeyse yüzden o kadar da olsun minvalinde konuşun
inşallah eşinizle çok mutlu bir hayatınız olur
HaklısınAynı durumları yaşıyoruz ailemden görmediğimi eşimden gördüm o yüzden ailemden önde gelir eşim çok istiyorlarsa kendileri tutsun otobüs
Babanıza göre değil nişanlınızın bütçesine göre hareket edin , şuanda herkes maddi olarak zorlanırken babanızın tavrı tuhaf geldi, çok ısrar ederse babanız masrafları karşılasın...Merhaba ben yeni evliyim nikahım kıyıldı düğünüm 2 hafta sonra size şöyle söyleyeyim çocukluğumdan 18 yaşıma kadar ailemden ayrı yaşadım üstümde maddi manevi çok bi desteklerini görmedim annem sözde bana çok düşkün ama benden ayrılmayı yıllarca göze almış babamsa ilgisiz biri 19 yasımda bi yandan üni okuyup bi yandan çalışmaya başladım hayatıma biri girdi çok sevdik bana çok güzel ilgi ve sevgi gösterdi harika bir insan ve 3 yıl sevgili olduk sonra aileleri tanıştırdık bende çalıştığım için çeyizimi düzmeye başladım babam 5 kuruş bile yardım etmedi eksiksiz düzdüm çeyizimi annemin de yardımı olmadı bir tane bilezik aldı sadece ben çalışırken de sürekli benden para isterdi kredi kartı borcum falan var derdi bende kıyamaz verirdim . Böyle bi aile anlayacağınız . Şimdi evleniyorum bu sürece kadar eşim beni hiçbirşeye muhtaç etmedi eksiksiz aldı yaptı düğün için birkimini yaparken bir yandan da beni gezdirdi yemeklere götürdü ihmal etmedi beni hiç . Evimizi de herkesten uzak ormana yakın göle yakın bi yerde aldı Tekirdağ da ama benim ailem etraf tarafından konuşulmayı göze gelmeyi severler düğünüm esenyurtta olucak biz sultangazideyiz ama babam hem sultangaziden hem esenlerden iki farklı semtten de 60 kişilik otobüs kaldırılmasını istiyor zaten çok pahalı otobüsler nişanlımda sadece sultangaziden 60 kişilik otobüs tuttu kendi ailem hiç birşeye de destek olmadılar nişanımı da ben kendim yaptım evde sürekli bana eşimi kötülüyorlar artık dayanamıyorum iki laf söyleyince babam azarlıyor beni hepsinden Nedret ettim artık ben ne yapacağım
Bence her aile kendi tutabilir, benim eş dost ilçede yaşıyor , ama düğünüm merkezde oldu. Annemler kendileri bir otobüs tuttu eş dost için.Bence babanız haklı.Otobus tutuluyorsa sadece onların ilcesinden değil,sizin evinizin olduğu yerden de tutulmalı.Sonucta ailenizin de eşi dostu var... Önemsenmediklerini düşünürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?