ailem ve koyamadığım sınırlar

Sanırım sınav haftası ve istenmeyen misafir sebebiyle sizin kafanız karışık, ki tam açıklayamadınız kendinizi..
Ailesine hayır diyemeyen birinde değil sorun evet. O sebeple mahçupsunuz..

Sanırım sınav haftası ve istenmeyen misafir sebebiyle sizin kafanız karışık, ki tam açıklayamadınız kendinizi..
Ailesine hayır diyemeyen birinde değil sorun evet. O sebeple mahçupsunuz..
sizin dışınızdaki insanlar anlamış ayrıca aileme hayır diyememem benim sorunlu olduğum anlamına gelmez, hayatta kimse psikolojik anlamda tamamlanmış değildir

sizin dışınızdaki insanlar anlamış ayrıca aileme hayır diyememem benim sorunlu olduğum anlamına gelmez, hayatta kimse psikolojik anlamda tamamlanmış değildir
Anlayabilen beri gelsin. Dönün cevapları yeniden okuyun tekerleme gibi..
Sorunlu ben demedim, ama şimdi diyorum..
Oturun çay için, 4 saniye nefes alıp 8 sn nefes verin.

Eşim sınav döneminde arayana dönmez, misafir gelse odadan çıkmaz, oldu da bayrama denk geldi biz aileye gittik (ki çoğunlukla gitmez) yine odadan çıkmaz akşam bi bardak çay içer en fazla ailesinin yanına geçip. Kırılan kırılıyor, küsen küsüyor ama önemseyen zaten haklısın diyor alınmıyor etmiyor. Siz de bu rahatlıkta olun yarın bi gün sınavdan kalırsanız kimse size ah vah edip size kahve hazırlamayacak bütünlemelerde, kendi hayatınızı kendiniz yönetirsiniz önceliğiniz kendinizin olmalı. Alınıyorlarsa ağlayıp günlüklerine yazabilirler

Eşim sınav döneminde arayana dönmez, misafir gelse odadan çıkmaz, oldu da bayrama denk geldi biz aileye gittik (ki çoğunlukla gitmez) yine odadan çıkmaz akşam bi bardak çay içer en fazla ailesinin yanına geçip. Kırılan kırılıyor, küsen küsüyor ama önemseyen zaten haklısın diyor alınmıyor etmiyor. Siz de bu rahatlıkta olun yarın bi gün sınavdan kalırsanız kimse size ah vah edip size kahve hazırlamayacak bütünlemelerde, kendi hayatınızı kendiniz yönetirsiniz önceliğiniz kendinizin olmalı. Alınıyorlarsa ağlayıp günlüklerine yazabilirler
kitabın ortasından, bize gelince konuşacam sanırım

kitabın ortasından, bize gelince konuşacam sanırım
Yani gelseler de rahat ettirmeyin o kadar. Temizlik yapamadım anne ya da x teyze ne diyorsanız valla malum sınav dönemi ya deyin geçin. Yemek yapmayın dışarıdan lahmacun söyleyin. O an yoğunluğunuzun olduğunu bilsinler yani

Aiy anne iyiki geldin sınav haftamdayım iurayı temizleyemedim bir el at, 2 tencere de yemek yapalım aç kalıyoruz sonra diyecektiniz. Otel hizmeti vermeyin sizde. O zaman kırılmazlar ama bir daha da gelmezler bu şekilde.

Yemek temizlik yapmayın siz de kapanın odaya ders çalışın.anne sana zahmet hall ediver sınavım var yabancı değilsin sonuçta de.niye dersinizi bırakıp iş yapıyorsunuz ki belki de o yüzden gerçekten sizi zor durumda bıraktıklarını anlamıyorlar.

evet zor bir durum ama sizi anlıyorum. bende gelen annemlere gelmeyin diyemezdim haklısınız. 900km gelmişler nasıl gelmeyin denir ki zaten? Simav haftası zor bir durum kabul ne yapılabilir orasını düşünmek lazım. hayır eş ailesi değil ki eşinizle baş başa bıraksaniz da gidip ders çalışsanız... cozumum ne olurdu bende bilemiyorum. kolayliklar dilerim

Ailem sınav dönemi yanıma gelse çok mutlu olurdum. Ne güzel yemeği ve temizliği onlar yapacak ben sadece ders çalışacağım diye. Yemeği temizliği ve hatta alışverişi onlara bırakın.

Back
X