• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve okul..

claireswan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
5
0
36
İzmir
izmirde oturuyorum, 18 yaşındayım ve sorunum ailem. annemle hiç geçinemyoruz. bizimkisi sıradan bir anne kız kavgası degil. hatta anne kız gibi bile degiliz. o beni sürekli aşşagılar,iftira atar,hakare eder,babama dövtürtmeye çalışır. aynı evde cehennem gibi yaşıyoruz hiç huzurum yok. bu yaz öss sınavına giricem ve çok korkuyorum .ben orta halli bi bölüm kazanıp şehir dışında kendi başıma okumak,evin huzursuzlugundan kurtulup gitmek istiyorum. fakat onlar tıp kazanmamı istiyorlar. babam tıp kazanmazsan okutmam diyo ve benim için tıp kazanmak çok zor hatta imkansız. üstelik tıp okumakta istemiyorum. ayrıca sehir dışına da asla göndermeyeceklerini ve babam en ufak para yardımı yapmacagını söylüyor. ben ne yapmalıyım bu durumda? :5: cok dertliyim cook :(:(:(

Canim cok erken yasta cok zor bir durumla karsilasmissin. Ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum, bu konuda yardim alabilecegin bir aile buyugun ya da okuldan dershaneden filan aileni yumusatabilecek bir ogretmenin filan var mi? Istersen oyle dene bir; ben zaten goz gore gore okul kazanmis cocugu bir anne babanin okula yollamayacagini dusunmuyorum. Oncelikle sen bunlari takmadan sinava konsantre ol, einden geleni yap ve olabildiignce guzel bir sonucla ailenin karsisina cik, eminim baban o durumda farkli davranacaktir.

Back