çünkü geldiklerinde söz yada nişan olmaza görüşemiyeceğiz onlar sürekli tatile geliyor buraya ama dediğim gibi kafamı sürekli o düşünceler kaplıyor ya beni oyalıyorsa yada ne biliyim ya olmazsa unutursa ağırdan alırsa mesela bu konuyu bir kaç kere konuştuk artık konuyu açtığımda da cevap vermiyor bana bu konu hakkında konuşmuyor artık ailemin baskısı yüzünden benden vazgeçmesini istemiyorum sonuçta ailem hiç birşeye izin vermiyorSevgiliniz sizinle evlenmek istediğini söylemiş zaten neden daha dert ediyorsunuz ki?
Aileler birbirlerini tanıyor zaten yabancı bir aile değil bizim içinBi tanısın bakalım ailesiyle söz olsun bi nişan olursa hayırlıaı olsun ama acele etmeyin kız evi naz evi iki gün sonra başınıza kalkarlar siz sakin olun
Ayy ne desem bilemedim şimdi.Nr demek daha cevap vermiyor eğer bu konulara daha cevap vermiyorsa bende kafaya takardım. Ama seni gerçekten seviyorsa bunun için de vazgeçmez yani.çünkü geldiklerinde söz yada nişan olmaza görüşemiyeceğiz onlar sürekli tatile geliyor buraya ama dediğim gibi kafamı sürekli o düşünceler kaplıyor ya beni oyalıyorsa yada ne biliyim ya olmazsa unutursa ağırdan alırsa mesela bu konuyu bir kaç kere konuştuk artık konuyu açtığımda da cevap vermiyor bana bu konu hakkında konuşmuyor artık ailemin baskısı yüzünden benden vazgeçmesini istemiyorum sonuçta ailem hiç birşeye izin vermiyor
çünkü geldiklerinde söz yada nişan olmaza görüşemiyeceğiz onlar sürekli tatile geliyor buraya ama dediğim gibi kafamı sürekli o düşünceler kaplıyor ya beni oyalıyorsa yada ne biliyim ya olmazsa unutursa ağırdan alırsa mesela bu konuyu bir kaç kere konuştuk artık konuyu açtığımda da cevap vermiyor bana bu konu hakkında konuşmuyor artık ailemin baskısı yüzünden benden vazgeçmesini istemiyorum sonuçta ailem hiç birşeye izin vermiyor
sürekli konuşulması gereken bir konu değil diye düşünüyor yani sevgilim bir kere birşey dediyse bir daha tekrarlamaz. Çok korkuyorum artık yeter diyip ayrılmasındanAyy ne desem bilemedim şimdi.Nr demek daha cevap vermiyor eğer bu konulara daha cevap vermiyorsa bende kafaya takardım. Ama seni gerçekten seviyorsa bunun için de vazgeçmez yani.
Bunun yüzünden ayrılınır mı yaa. Eğer ayrılıcaksa bırak o zaman layık değil evlenilmeyesürekli konuşulması gereken bir konu değil diye düşünüyor yani sevgilim bir kere birşey dediyse bir daha tekrarlamaz. Çok korkuyorum artık yeter diyip ayrılmasından
Hayır sonuçta kendi bileceği birşey zorla güzellik olmaz yapmazsada beni kaybeder beni sadece oyaladığını gösterir ben sadece çok sevdiğimden korkuyorum benden vazgeçmesini ailemin baskısı yüzündenDogru soyle bakim
Yoksa sen oyalanma ve unutulma ihtimaline karsi aileni kasitli olarak mi
Öne sürdün :)
eğer olacak olursa bu konular aile ile konuşulduğunda ben söz ve nişan birlikte olsun yani yüzükleri takalım desem yanlış olur mu yani ucuz ve basit kaçar mı ?Bunun yüzünden ayrılınır mı yaa. Eğer ayrılıcaksa bırak o zaman layık değil evlenilmeye
Önce söz sonra nişan.. Yani illa ikisinin birlikte olmasına gerek yok. Sonuçta söz nişana giden bir yol. Onu sevgilinle ve ailenle konuş. O şekilde karar verin . Eğer ikisini bir yapmak istemezse de söz ile nişanın arasını çok açmayın kısa süre sonra yapın nişanı.eğer olacak olursa bu konular aile ile konuşulduğunda ben söz ve nişan birlikte olsun yani yüzükleri takalım desem yanlış olur mu yani ucuz ve basit kaçar mı ?
ama sürekli görüşmek istediği için benimle zaman geçirmek istediği için ben bunları söylüyorum yoksa benim açımdan bir problem yok sevgilimde çok anlayışlı aslında olgun biri beni anlıyor bana kaç kere tamam geldiğimizde gerekeni yapcam diyor ama yinede kafama takılıyor nedense acaba vesvese mi bilmiyorum kiAilenle ne yapacaksın bilemedim ama sevgilin açısından artık bu konuyu sürekli açma canım.Bir süre telefonlaşarak,mesajda konuşarak filan idare etmeye çalışın.Bak evli olup tayin yüzünden aylarca ayrı kalan çiftler bile var bu kadar üzme kendini.
Ailen zaten seni zor bir duruma düşürmüş bir de sen acele ettirir gibi çocuğun üzerine gitme.O da belki hemen yarın nikahlanmak ister ama elinde mi?Yoksa ailen değil ama senin "dırdır" etmen sebep olacak ayrılığa.Evlilik delisi bir kız gibi imaj çizmene gerek yok bir süre uzak kaldınız diye hemen seni terketmez gerçekten seven."Her şey olacağına varır,her gün görüşsek de terkedebilir" diyerek kendini teskin et.
Ailenle konuşabiliyorsan da sakin bir vakitte şunu izah et: siz şimdi tanışır görüşürseniz caydığınızda bir şey olmayacak ama alalacele sözlenip sonra ayrılırsanız sen söz/nişan atmış olacaksın.Öyle ya işi garantiye almak için direk evlensin o zaman insanlar madem aceleye getirmek bu kadar avantajlı.
Önce söz sonra nişan.. Yani illa ikisinin birlikte olmasına gerek yok. Sonuçta söz nişana giden bir yol. Onu sevgilinle ve ailenle konuş. O şekilde karar verin . Eğer ikisini bir yapmak istemezse de söz ile nişanın arasını çok açmayın kısa süre sonra yapın nişanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?