Ailem ve sevgilim

yareeen

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
64
10
16
Balıkesir
Kızlar merhabalar,

4 ay önce ayrılmıştık... Aslında o beni terketti. Sorun ise şuydu: Ailem, ya erkek arkadaşımın ya da benim mesleğim olunca evlenmemize razı olmuşlardı, yani önce iş sonra evlilik. Ama sevgilim bunu kabul etmeyip, yüzük bile takmıyolar, oyalıyolar bizi dedi. Halbukü söz verdi ailem, oyalama filan yoktu. Ama o bunu birtürlü kabul etmedi. Kafasında kurdu, kurdu... Kime sorduysa oyalıyolar demişler. Onu birtürlü inandıramadım ve bi akşam ailene hakkımı helal etmiyorum, mutlu ol elveda diyerek msj attı. Paramparça oldum. Çok acı günler yaşadım. Aradan 2 ay geçti. Beni aradı, konuştuk. Ben gidince ailene kızdın mı, naptın filan dedi. Ciddi olarak konuşuyorduk, sevgili olarak değil. Ağustos ayından kasım ayına kadar günde 2 defa filan arıyordum, bazen de o arıyodu. Ales sınaına iyi çalış, akademik ilanları takip et filan diyordu. Tam sevinmiştim o da anladı, durumu kabul etti, iş bulmam için uğraşıyo diye düşünmüştüm ki, birgün bu böyle gitmez ailen vermiyecekler seni, uzatmaya gerek yok filan dedi. Tekrar aynı acıyı yaşadım... Şu anda çok kötüyüm, kendimi aptal gibi hissediyorum. En son msjattım bitti mi diye, bitti dedi bu sefar vedalaşmadı. Ne yapmaya çalışıyo sizce, kafam karmakarışık... ooooffffff

Aileniz haklı olarak önce iş sonra evlilik demiş.. Anladığım kadarıyla karşı taraf sizinle biran önce evlenmek istiyor . bu davranışı tabi ki de doğru değil . Hele ki çevresinin düşünceleriyle gaza gelmese hiç doğru değil . Doldurmuşlar çocuğu . Şuda olabilir. Belki ailenize bu konuda baskı kurmanızı istemiştir ve bunun içinde 'eğer ben ayrılmak istediğimi söylersem , yani ilişkimi bitirirsem kesin ailesine bu konuda ısrarcı davranıp kabul ettirecektir ''durumu diye düşünmüştür ve bu yüzdende bitirmiştir . Olamaz mı ? Hani tekrar konuşmanızda ''ben gidince ailene kızdın mı vs '' falan diye sormuş ya bu yüzden böyle olabileceğini düşündüm .. İkinizde de hiç birşey bitmiş gibi durmuyor ..

Son düzenleyen: Moderatör:
ne çabuk pes etmiş..Seni tetiklemek blöf de yapıyor olabilir...çabucak pes etmiş de olabilir..Doğru davranış değil ikisi de..onla konuş,''sakin ol ''bir konuşalım de..Pes etmezsen ailemi ikna etmeye çalışacam de.''Hem işimiz olunca olsun istiyorlar ,kötü birşey değil ki bu,hiç istemiyorlar diye birşey yok ''de..

Aileniz haklı olarak önce iş sonra evlilik demiş.. Anladığım kadarıyla karşı taraf sizinle biran önce evlenmek istiyor . bu davranışı tabi ki de doğru değil . Hele ki çevresinin düşünceleriyle gaza gelmese hiç doğru değil . Doldurmuşlar çocuğu . Şuda olabilir. Belki ailenize bu konuda baskı kurmanızı istemiştir ve bunun içinde 'eğer ben ayrılmak istediğimi söylersem , yani ilişkimi bitirirsem kesin ailesine bu konuda ısrarcı davranıp kabul ettirecektir ''durumu diye düşünmüştür ve bu yüzdende bitirmiştir . Olamaz mı ? Hani tekrar konuşmanızda ''ben gidince ailene kızdın mı vs '' falan diye sormuş ya bu yüzden böyle olabileceğini düşündüm .. İkinizde de hiç birşey bitmiş gibi durmuyor ..

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Okadar kişi görüntülüyor da kimse yorum yapmaya eriniyo. İnşallah sizin dediğiinz gibidir. Artık acı yaşamak istemiyorum

ne çabuk pes etmiş..Seni tetiklemek blöf de yapıyor olabilir...çabucak pes etmiş de olabilir..Doğru davranış değil ikisi de..onla konuş,''sakin ol ''bir konuşalım de..Pes etmezsen ailemi ikna etmeye çalışacam de.''Hem işimiz olunca olsun istiyorlar ,kötü birşey değil ki bu,hiç istemiyorlar diye birşey yok ''de..

Bunu kaç kere dedim, ama inat illa dediği olacak sanki ailemle yarış içinde... Yorumunuz için sağolun. İnsan yorumları okudukça kendini daha iyi hissediyo...

Bence de aileniz haklı ikinizin de işi olmadan nasıl geçineceksiniz nasıl evlenip bir yuvanın sorumluluğunu alacaksınız, erkek arkadaşınız ilerisini çok düşünmüyor gibime geldi. Evlenelim de ne olursa olsun gibi bir tavır, erkek arkadaşınız ne yapmaya çalışıyor pek anlamadım ama siz çok ısrarcı olmuşsunuz gibime geldi, hep siz arıyorsunuz, sizi seviyorsa sizinle evlenmek için iş bulmaya çalışması gerekirdi sizi bırakması değil. Eğer en ufak bir pürüzde sizi bırakıp sizin yerinize gururunu tercih ediyor. Bence şuan siizn tek yapmanız gereken beklemek ve kendi hayatınızı düzene sokmak. Bırakın terketmek istiyorsa terketsin gerçekten seviyorsa dönecektir, sürekli arayıp da ısrarcı görünmeyin bence.

Bence de aileniz haklı ikinizin de işi olmadan nasıl geçineceksiniz nasıl evlenip bir yuvanın sorumluluğunu alacaksınız, erkek arkadaşınız ilerisini çok düşünmüyor gibime geldi. Evlenelim de ne olursa olsun gibi bir tavır, erkek arkadaşınız ne yapmaya çalışıyor pek anlamadım ama siz çok ısrarcı olmuşsunuz gibime geldi, hep siz arıyorsunuz, sizi seviyorsa sizinle evlenmek için iş bulmaya çalışması gerekirdi sizi bırakması değil. Eğer en ufak bir pürüzde sizi bırakıp sizin yerinize gururunu tercih ediyor. Bence şuan siizn tek yapmanız gereken beklemek ve kendi hayatınızı düzene sokmak. Bırakın terketmek istiyorsa terketsin gerçekten seviyorsa dönecektir, sürekli arayıp da ısrarcı görünmeyin bence.

Onun ne yapmaya çalıştığını ben de anlamadım, ama iş konusunu birtürlü kabullenemedi. Bekliyorum sadece... Aramıyorum ben onu, sormuyorum. Önceki ayrlmamızdan 2 ay sonra o beni aradı.. Şimdi de aramıyorum. Hayat filan kalmadı ki bende. İçimde ne var ne yok aldı götürdü. Bütün duygularımı, hayallerimi... İnş toparlanırım

Back
X