- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
3 Kardeşiz.Erkek kardeşim bizle konuşmaz sadece bagırır, küfür eder. 1 ay sonra dügünü var. Evleneceği kızda bize soguk. Kardeşim gibi hissetmiyorum artık onu. Kına gecesine gitmeyip direk dügün geç gidip erken kalkmayı düşüyorum. Kız kardeşim desen her fırsatta telefonla konuşur. En iyi yaptigi şey bu.Onunla aramız fena degil ama bazen onunla da kavga ederiz. Annem pasif biraz. Evde kendi kendine söylenir ama ne babama ne başkasına birşey demez. Oglu ona insan içinde maymun demesine ragmen ona yaranmaya çalışır. Babam hayırsızın teki. En iyi yaptigi şey evlatlarını kötülemek ve içmek. Onu da sevmiyorum. Bu yaşıma kadar ne okumama ne başka birşeyime destek oldu. Şuan nişanlıyım neymiş eşyalarımı alacakmış.Onun 1 lirasını istemiyorum. Böyle bir aileye sahibim. Evlenince tuttuğum evi babama göstermek istemiyorum. Ailemle de pek görüşmek istemiyorum. Aile gibi gelmiyor artık onlar bana. Ne bir paylaşım var ne birşey. Bir derdim olsa bunlara söylesem bin laf onlardan duyarım. Sadece iç dökmek için yazdım..