• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem yüzünden cinsel hayatımız bitmek üzere

eşim yerde yorgan üstünde istemiyor oda ufak eşim uzun boylu sığmıyor adam ne yapcaz bilemiyorum.

allah iyiliğini versin emi nasıl güldürdün beni yaa:60::60::60::60::60::60::60:
yatağın hemen yanında o kadarlık da mı yer yok kız
şaka bi yana canım bunlar utanılacak şeyler değil ki doğanın kanunu yani
baban çok mu anlayışsız ki çekiniyosun sonuçta onlar da bu yoldan geçtiler değil mi ama
bence biraz rahat ol tutup da sana bişey diyecek hali yok ya:1:

ya bu boşverin siz bakın işinize rahatsız olursa gider bahane olur işte diyenlerin konularını da biliyoruz başkasına gelince ne kolay söylemek.bazı arkadaşların dediği gibi bazalı yatak alın bence onlar yerinden bile kıpırdamıyor gıcırdamaz diye tahmin ediyorum

Arkadaşların dediği doğru baza al ama başlığını iki uç taraftan sabitliyolar ya sen bide ortadan vida attır hiiç bişeycik olmaz :34:

Sen yap babanda rahatsız olursa gider böylece diyenler ne kadar boş konuşmuşlar ya.
Sadece şunu söylemek istedim , çözüm nedir , değildir bilemem ama evine gelen mecburiyetten geliyorsa yapacak bişey yok. Kaldı ki baba bu.

Gülmek ile Ağlamak Arasında Aptal Bir Durum Olur ya Öylece KAldım Bende İşte..:27:

Babanız Çok Düşüncesizmiş..:19:
Kız Kardeşiniz Varsa Onunla Konuşun Yok İse Kısmen de Olsa Annenizle Paylaşabilirsiniz..:34:
Ama Babanızla Değil..:1:

Sen yap babanda rahatsız olursa gider böylece diyenler ne kadar boş konuşmuşlar ya.
Sadece şunu söylemek istedim , çözüm nedir , değildir bilemem ama evine gelen mecburiyetten geliyorsa yapacak bişey yok. Kaldı ki baba bu.

bu mecburiyet kayınpeder için olsaydı ne derdiniz acaba:34:

bu mecburiyet kayınpeder için olsaydı ne derdiniz acaba:34:

Özellikle bana dayanarak sorduğunuz soru pek bir manasız geldi bana. Fakat şöyle açıklayayım ; İşin rahatsızlık boyutunda değilim bu konuda herkes rahatsız edici olabilir. Ben babam beni rahatsız etmezmi demişim de kayınpederimle kıyaslayarak bunu soruyorsun ? Lakin saygı duymak konusunda aynı şeyi düşünürdüm , belirtmişim ya gelen mecburiyetten gelip kalıyorsa yapacak bişey yok. Sen git ben eşimle bişeyler yaşayamıyorum izlenimini karşı tarafa hissettirmek saçma değil mi yahu ben mi dar düşünüyorum bilemedim. Kayınpederim de sonuç olarak benim için bir baba olacaktır , bir büyük olacaktır ; Sonuç değişmez. Ya sabır eyleyeceksin yada başka çözüm üreteceksin. Hem ille biri rahatsız olacaksa bu ben olayım ama bunu onlar kesinlikle hissetmemeli. Olması gerektiği gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir sürü pozisyon var, uygun bir tane seçip yerde yapın, ayakta yapın. insan istedikten sonra sığıyormuş, sığmıyormuş, yeri sevmiyormuş takmaz bunları. hem daha heyecanlı olur. :54::24:

bizim de yatağımız bazalı. yatak başı ses yapıyor diye duvarla arasına köpük koyduk sıkıştırdık. artık ses yapmıyor.

siz bir yerlere kaçabilseniz hafta sonu, annene falan.

babanız daimi mı kalacak... ya da n kdr kalacak??? bu şişme yataklar var her boyutta onu deneyebılırsnz.. olmadı yere yorgan dgl de yer yatagı serın.. malesef bazı ... kişiler bazadan da ses cıkarabılıor heheh :9::9::9:... ay n dcm sasırdım..... yanı yapılması da lazım... annenıze annecgm boyle boyle dyn... annenız de szden dymus gb anlatmasın da bak cckların yanında fazla kalman ıı dgl yenı evliler desın yaniiii..:9::9::9::9:

babanız daimi mı kalacak... ya da n kdr kalacak??? bu şişme yataklar var her boyutta onu deneyebılırsnz.. olmadı yere yorgan dgl de yer yatagı serın.. malesef bazı ... kişiler bazadan da ses cıkarabılıor heheh :9::9::9:... ay n dcm sasırdım..... yanı yapılması da lazım... annenıze annecgm boyle boyle dyn... annenız de szden dymus gb anlatmasın da bak cckların yanında fazla kalman ıı dgl yenı evliler desın yaniiii..:9::9::9::9:

sende haklisin insan istemesede ses çikariyor:3:

Back
X