ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Çok katılıyorum . Bir şüphem daha var da bu aralar da henüz açık vermedi süeda bacım gelmemiş konuya . Mantıklı bir açıklama bekliyorum hala bi umut.
 
Haftada bir geliyorum konuya sayfalar yığılmış ne olmuş olabilir ki bu kadar diyorum olaylar olaylar. En son Tahin Helvanın vay anasını sayın seyircilerinde kaldım. Bu konuda bana tuhaf gelen çok şey oldu ama tamamen fake olduğunu düşünmedim.

İsimleri ısrarla söylemeye devam edeni yeni üye değilse görmüyoruz, pervasızdı. Eşi kafamda oturmadı tutarsız, salya sümük ağlayıp duran bir yeniyetme. Resmen adam ailesine para verip evlenmesine, bir nevi satın alınmış olmasına rağmen tepki vermek yerine bir günde cinsel problemler çözüldü. Merdivenden geri dönmesi falan çok dramatikti. Ablanın mesajının italik olması. Ama en tuhafı raporda karalanan yegane alanlarda her nasılsa isimlerin es geçilip göze sokulması. Allah'ın işi. En çok orada şüphelendim. Olay örgüsünde tuhaflıklar vardı ama kendi içinde tutarlıydı bence yoksa buraya kadar gelinmezdi.
 
Ben de fake konulari cabuk farkettigimi anlayanlardanim. Mesela arasira sassy nin konularına denk geldiğimde bu uçuyor diyordum ama ote yandan cok sık yorumlar yapıp, neredeyse arkadaş seviyesindeki üyelerin yazdiklarina da denk gelince reel hayattan tanışıyorlar mi acaba diye düşünmüştüm. Özetle; sassy nin fake olduğuna dair olan konu linklerini iletir misiniz lutfen? Bir donem takip edememistim, olayın nasil patladığını merak ediyorum.
 
Egecell'in mesajlarını çok kolay buldum, çünkü üyeliği hala devam ediyor. Yoksa fake değil miydi? Fake olmasını dilerdim.

Bundan on sene önce mi, daha önce mi, bir ara ufak bir estetik işlem yaptırsam mı diye düşünüp karar veremiyordum. O zaman gerçek kullanıcı yorumları için KK'ya bakmamı önermişlerdi, bu yüzden sadece estetik sayfalarından değil, BDV'den de bayağı bir şeyler okumuştum. Sanki pek havalı ama çok garip bir üye vardı, yukarıda babası ünlü doktor diye yazılınca hatırlar gibi oldum. Sassy miydi acaba? Şimdi değişik keyword'lerle arama yaptım ama bulamıyorum. Neyse zaten bu saatten sonra vakit kaybı:)
 
Son düzenleme:
Sassy’de garip bir durum var. Ona daha önce fake diyenler oluyordu ama bazı üyeler acaip savunuyordu onun hayatını kıskanıyorsunuz ondan fake sanıyorsunuz vs diyenler oluyordu. Ondan başka fake olup da korunan kimseyi görmedim. Normalde biri fake diyince diğer üyeler de şüpheyle yaklaşıyor.
 
Bu sassy kim
 
sassy nasıl patlamıştı hatırlayamadım dur düşüneyim -şöyle bişeyler olmuştu X bir doktorun kızı olduğunu iddia ediyormuş o adamın çocuğu da gerçekten varmış ama o yaşta kızı yokmuş, araştırıp bulmuşlardı diye anımsıyorum.

ama ben mesela bir konusunda şey okumuştum
bunlar (sanırım erkek arkadaşıyla idi) ABD'ye gidiyorlar ama üniversitenin kampüsüne vardıklarında saat geceyarısını geçmiş oluyor böyle kampüs kapısında kalmışlar-mış.
bilen bilir ABDde veya Avrupada kampüslerin bizdeki gibi kapıları, nizamiyeleri, güvenlikleri, bariyerleri, turnikeleri vs vs yok...çoğu yerde yurtlar karma ve kampüslere de isteyen istediği saatte girer çıkar.

hiç yazmamıştım ama böyle ufak tefek şeyler vardı yani hep.

illa ki başka konularda da başka şeyler üyelerin dikkatini çekmiştir
 
Egecell kadar hadsiz bir kullanıcı yoktu. Bana “Devlet çocuklarını senin elinden almalı” demişti. Onun kadar beni tahrik eden bir mesaj hatırlamıyorum. Bir de hakim kimliğine sığınırdı, hakim filan da değilmiş.
 
sassy nasıl patlamıştı hatırlayamadım dur düşüneyim
Onu filmdelisi patlatmıştı. Nostalji başlığında konuşuldu. Koyduğu bir fotoğrafın orjinalini İnstagramda görmüş. Başkasının kimliğini çalmış.
 
Ondan başka fake olup da korunan kimseyi görmedim. Normalde biri fake diyince diğer üyeler de şüpheyle yaklaşıyor.

Bu gözleminizden yola çıkarak "sassy hanım" diye arama yapınca buldum, ama benim yıllar önceden hatırladığım pek havalı, çok garip üye o değilmiş. Tarihler tutmuyor.
 
baya guzel anlatmış @migrenimsi okuyun
Herkes en az bir kez yok anasını demiştir konularini/yorumlarını okurken ama arkadasi var özelde görüştüğü,birlikte yalan uydurmamişlardir diyerek susmuştur diye düşünüyorum
 
Offf keşke o zamanlar da foruma üye olsaymışım ya
Hep o ekşiciler yüzünden bu cevheri bu kadar geç keşfettim.
 
Suhendann buralarda harcanmayın kuzum Kami var yükselişte yazar çizerlerine para da ödüyor hem. Gerçi Wattpad'den sonra 'Vaveyla' çıkarmışlar nasıldır bilmiyorum ama sizin içerikler ona da çok uygun gibi.
 
Burada en azından bot'lar ve makyaj, bakım konularına selfie niyetine yarı çıplak fotoğraflarını koyup müşteri çevresi edinmeye çalışan onlyfans'çiler yok. Reddit bot'larla ve onlyfans'çilerle dolu. Tuhaf gelen konuları ve mesajları şikayet etmeyi oradan öğrendim. Bir ara akın akın geliyorlar, moderatörler kaldırıyor. Bir süre sessizlik oluyor. Sonra gene geliyorlar.
 
`