- Emoji Skoru
- 132.316
- Puanlar
- 798
Onu ben de kaçırmışım . Efsoymuş .Once cavidandan başla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu ben de kaçırmışım . Efsoymuş .Once cavidandan başla![]()
Benim profilimde bugün akşamüstü çıktı bunlar her neyse . Prolili de geç mesaj kutusu tıka basa dolu bebeklerle ilgili bişeyler var sağlık sorunları ve gebelik şekeri falan yazıyor
Ya o arkadaş bi yazsın lütfen. Görüyorsan yaz okulumu kişisel bilgilerimi paylaşma lütfen. Sadece kim olduğumu ve beni nerden tanıdığını yaz oturduğum mahalle ve eşimin ailesi hakkında da bilgi verme . Sadece benimle ilgili bildiklerini yaz
Biz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye. Bahsettiğiniz erkek bebek ablamın bu yüzden bazı yerlerde yeğenim bazı yerlerde bebeğim olarak geçiyor ve ever yeğenimin kafa çevresi sorunuyla çok uzun süre uğraştık. Eniştem de doğulu ve illallah bir ailesi var benim de babaannem doğulu dedem acıpayamdan kocaeliye göç etmiş bir ailenin oğlu babam da oralı
Babamın ilk evliliğinden olan ama kendi ablamdan daha yakın olan nursena ablam var ara ara o da kullanmış . Kendisi orman muhafaza memuru şefiyle alakalı bir içerik yazmış baya linçlenmiş sanırım sonra kullanmamış . Ama kendi ablam burayı lise yıllarından beri kullanıyor ve daha önce de burda hesapları yüzünden problem yaşamış . 2 değil 3 hesap var yani son kullandığım benim hesabım bir nursena bide zehra dilara ablamın var hesabı diğer kardeşimiz zaten bahsettiğim gibi spli .
Hiç kimse ruh hastası değil yani . Herkesin kendine has bi yaşantısı var ve kardeş olduğumuz için bu kadar paralel hepsi .
Once cavidandan başla![]()
ya beganin sadece bir konusunun yorumu 71 sayfa ben nasil okuyayim onu , cavidana bakamadim bile, bu üyeler icin kisa tanitim makalesi yazan olursa cok makbule gecer :)Sakin yapma yoksa yorumları okumaya başlarsan 1 sene uzak kalırsın 168 sayfa yorum var yapma kendine bunu![]()
ya beganin sadece bir konusunun yorumu 71 sayfa ben nasil okuyayim onu , cavidana bakamadim bile, bu üyeler icin kisa tanitim makalesi yazan olursa cok makbule gecer :)
Yıllar sonra bekar kadın olmakBen niye üyeliklerini bulamadım peki![]()
Bak sana son kez insan gibi yazıyorum çok iyi oku bu yazdığımı. Çünkü seninle dalga geçmeyeceğim. Darp raporunu ilk attığında sahte olabileceğini ben söyledim. Sonra yine kendini acındırdığın için senden özür diledim. Çünkü bir kadının aile bireylerinden şiddet görmesi korkunç bir şeydi benim gözümde. Hakkına girmek istemedim. Bak şimdi sen bebeğini kaybetmek, aile bireylerinden şiddet görmek, ana babandan hakaretler işitmek, ekonomik şiddet görmek, eşinle cinsel sorunlar yaşamak istiyor musun? Eğer istemiyorsan hemen herkesten özür dile. Sen zannediyorsun ki anonim yazdın diye, burası sanal diye insanların duygularını sömürüp hakkına girmiyorsun. Yazdığın hikâyeler ilahi adaletten öyle bir ayağına dolanır ki feleğin şaşar. Kendine gel.Biz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye. Bahsettiğiniz erkek bebek ablamın bu yüzden bazı yerlerde yeğenim bazı yerlerde bebeğim olarak geçiyor ve ever yeğenimin kafa çevresi sorunuyla çok uzun süre uğraştık. Eniştem de doğulu ve illallah bir ailesi var benim de babaannem doğulu dedem acıpayamdan kocaeliye göç etmiş bir ailenin oğlu babam da oralı
Babamın ilk evliliğinden olan ama kendi ablamdan daha yakın olan nursena ablam var ara ara o da kullanmış . Kendisi orman muhafaza memuru şefiyle alakalı bir içerik yazmış baya linçlenmiş sanırım sonra kullanmamış . Ama kendi ablam burayı lise yıllarından beri kullanıyor ve daha önce de burda hesapları yüzünden problem yaşamış . 2 değil 3 hesap var yani son kullandığım benim hesabım bir nursena bide zehra dilara ablamın var hesabı diğer kardeşimiz zaten bahsettiğim gibi spli .
Hiç kimse ruh hastası değil yani . Herkesin kendine has bi yaşantısı var ve kardeş olduğumuz için bu kadar paralel hepsi .
Efso üyeydi o da . Hey gidi yıllar . Sitede gün gün yaşlanıyoruzYıllar sonra bekar kadın olmak
söyle birsey buldum , profili gizliaslinda üyeliklerini iptal eden üyelerin profilleri kamu hizmeti icin acilsa iyi olur gibi geldi .
ben 31 yaşındayım ve ilk bebeğim 2 yıllık evliyim bebeğimin baş problemleri kısmı itibariyle yazmaya başlayan benim. Kendisinin nursenathegirll adlı bir hesabı daha var etiketleme nasıl yapılıyorsa yazın cevap versin . Ayrıca kendimi açıklamaya çalışmaktan sıkıldım inanmayan yazmasın gerçekten beni anlayan birileri var burda onlar sayesinde bu kadar cesaret alıyorum ben . Şu an da bebeğimle uğraşıyorum o yüzden cevap veremiyorum kaçtı maçtı demeyin de arkamdan .
Ablam uzakta yaşıyor eniştem de katı biri mecbur kalmadıkça babam onlara emrivaki de yapamaz gidemez de
sen annenle görüşememek ne demek biliyor musun? ablanla gizli kaçak görüşmek ne demek onu biliyor musun? ablamı bile benimle görüşürse silmekle tehdit etmişti konuşmadığımız dönemde. canımdan çok sevdiğim engelli bir kız kardeşim var 19 yaşında serebral palsi hastası. Onu bidaha görememek ne demek benim için anlayabilir misin? Ben herşeyin hepsinin farkındayım hepsini biliyorum sadece bazı şeylere bir şekilde dayanmak zorunda kaldım sevdiğim insanları görebilmek için.
Arkadaşlar tek kelime anlamasam da benim başka kız kardeşim yok serebral palsili bi kardeşim var ablam da burayı bilmez etmez bana bile kızdı
Biz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye.
sen bunlarin hepsini hatirliyorsundur , bana bir özet gecsene kurban oldugumEfso üyeydi o da . Hey gidi yıllar . Sitede gün gün yaşlanıyoruz![]()
Biraz daha kurcalasak bi abi daha cikarYorumsuz.
Hala bizleri ikna etme derdinde . Pes de etmiyor . İnsan kardeş sayısını , çocuğunu vs de unutmaz . Sitede beni siz de tanırsınız . Hep tek çocuğum kardeşim yok ve tek de çocuğa sahibim yazarım . Çoğu üyede bu şekilde tutarlıdır . Bir dediği bir dediğini tutmuyor Sühendan hanımın .Yorumsuz.
Cavidanı pas geç kurban olduğum kafana yazık valla baksen bunlarin hepsini hatirliyorsundur , bana bir özet gecsene kurban oldugum
merak cok fena birsey![]()
Yıllar sonra bekar kadın olmak
söyle birsey buldum , profili gizliaslinda üyeliklerini iptal eden üyelerin profilleri kamu hizmeti icin acilsa iyi olur gibi geldi .
Müge anlida böyle bir kadin vardi kendi çocuğunu kardesim diyordu, Almanya'da yaşıyordu baskasina kaçmıştı falan oylr bir akil tutulması yaşıyor olabilirHala bizleri ikna etme derdinde . Pes de etmiyor . İnsan kardeş sayısını , çocuğunu vs de unutmaz . Sitede beni siz de tanırsınız . Hep tek çocuğum kardeşim yok ve tek de çocuğa sahibim yazarım . Çoğu üyede bu şekilde tutarlıdır . Bir dediği bir dediğini tutmuyor Sühendan hanımın .![]()
ay evet ya söyle bir göz attim , o ne bicim bir hayal dünyasidir , o ne bicim yazim tarzidir . yok efsane falan diyorlar ama yapamayacagim bu kötülügü kendimeCavidanı pas geç kurban olduğum kafana yazık valla bak![]()
Cavidanin konusu neydi ne anlatmıştıCavidanı pas geç kurban olduğum kafana yazık valla bak![]()
Onu biliyorum . Almanyada evli ve çocuklu . Netten bulduğu adam için Türkiye’ye kaçmıştı . Babası eşi gelmişti peşinden . Adam : bu kadın benim karım bir de çocuğumuz var diyordu . Kadınsa:yooo ben bekarım o çocuk da benim kardeşim diyorduMüge anlida böyle bir kadin vardi kendi çocuğunu kardesim diyordu, Almanya'da yaşıyordu baskasina kaçmıştı falan oylr bir akil tutulması yaşıyor olabilir
Baba Gökhan'ı arama ben hayır diyorum veremem diyip kapatın. Ha eşiniz tamam baba diyorsa hala,sizi arayıp bıktım ailenden vs dediğinde ben hayır diyorum sen tamam diyorsun,bana hiç söylenme demeniz gerekir.evlendiğim kişi neden ben hayır dememe rağmen babam onu aradığında sıkıntı yok baba al diyor ? Mesaj atıyorum babam arabayı istedi işimiz var dedim seni de arar sen de aynısını de diyorum yine de sıkıntı yok baba al diyor . Sonra beni arıyor bıktım senin ailenden diyor . Ben napayım peki ?
Kuzummmm konunun bugünkü kısmını okuBaba Gökhan'ı arama ben hayır diyorum veremem diyip kapatın. Ha eşiniz tamam baba diyorsa hala,sizi arayıp bıktım ailenden vs dediğinde ben hayır diyorum sen tamam diyorsun,bana hiç söylenme demeniz gerekir.
Aileniz konusunda fazlaca alttan alıyorsunuz.
Mesela size takılacak altınları kayınpederinizden istediğinde neden olay çıkarmadınız?
Evinize misafir yollamalarına müsade ettiniz 10 günlük evliyken, anne kimseyi kabul edemem diyemediniz.
Burada insanlara çat çat ağzınıza geleni söylediğiniz gibi,bir zahmet anne /baba sınır ihlali yapan kim varsa,eşinize kalmadan sizin gerekirse olay çıkararak gereğini yapmanız gerekirdi.