ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Baba Gökhan'ı arama ben hayır diyorum veremem diyip kapatın. Ha eşiniz tamam baba diyorsa hala,sizi arayıp bıktım ailenden vs dediğinde ben hayır diyorum sen tamam diyorsun,bana hiç söylenme demeniz gerekir.
Aileniz konusunda fazlaca alttan alıyorsunuz.
Mesela size takılacak altınları kayınpederinizden istediğinde neden olay çıkarmadınız?
Evinize misafir yollamalarına müsade ettiniz 10 günlük evliyken, anne kimseyi kabul edemem diyemediniz.
Burada insanlara çat çat ağzınıza geleni söylediğiniz gibi,bir zahmet anne /baba sınır ihlali yapan kim varsa,eşinize kalmadan sizin gerekirse olay çıkararak gereğini yapmanız gerekirdi.

Çok masum geldiniz gözüme şu an🫠

Cavidanin konusu neydi ne anlatmıştı
Net bir şey yok kafamda ama gözlerini belertme vardı bir de karnına kurdele bağlayıp gebeliğini sürpriz yapacaktı kocasına sanki.

Bir de her kriz anında bihterin kendini köpüklü küvete atması gibi, bu da yatağa devriliyordu sanki biri bir şey deyince bir olay olunca.

Kuzummmm konunun bugünkü kısmını oku 😅😂fake çıktı
Yaa ilk sayfalardaydim okudukça diyorum bende bu ne ya Türk filmlerine tas cikarir diye😁gercek olamayacak kadar acıklı gelmeye başladı bir yerde ama dur bakalım diyerek okuyordum ki bildirim geldi.
Bakayım niye uydurmuş böyle bir hikaye acıların kadını şühedan merak ettim

Çok masum geldiniz gözüme şu an🫠
Gariban ben,forumun senelerdir üyesi olupta ,vakit bulup giremeyen ben😁
Tam bir sazanım şu an.
Karar verdim an itibariyle yeni konulara yorum yapacağım artık. 40 sayfayı nasıl okuyacağım insafsızlar😁yazmisiniz da yazmişiniz

Net bir şey yok kafamda ama gözlerini belertme vardı bir de karnına kurdele bağlayıp gebeliğini sürpriz yapacaktı kocasına sanki.

Bir de her kriz anında bihterin kendini köpüklü küvete atması gibi, bu da yatağa devriliyordu sanki biri bir şey deyince bir olay olunca.

Cavidanı hatırlayamamıştım,
Kurdele yardımcı oldu 😂

Gariban ben,forumun senelerdir üyesi olupta ,vakit bulup giremeyen ben😁
Tam bir sazanım şu an.
Karar verdim an itibariyle yeni konulara yorum yapacağım artık. 40 sayfayı nasıl okuyacağım insafsızlar😁yazmisiniz da yazmişiniz

Kimse sonunun böyle bağlayacağını baştan tahmin edemezdi ama😁Son 4 -5 sayfayı okursanız hem olayı çözer hem de boşuna zaman kaybetmemiş olursunuz 🤣

Kimse sonunun böyle bağlayacağını baştan tahmin edemezdi ama😁Son 4 -5 sayfayı okursanız hem olayı çözer hem de boşuna zaman kaybetmemiş olursunuz 🤣
Evet yaa simdi baktım,deli manyak sı.çmış sıvamış.
Bir bitmediler bunlar.
Üsenmiyorlarda bunca yalanı uydurup yazmaya.
Benim hiç unutmadığım nickinin sonu mom diye biten biri vardi,eskiler bilir hatta bazen hala burada olduğunu düşünüyorum.
Birde sassy vardı ki bence sitedeki en istikrarlı yalancı o olabilir,arkadaş falan yapmıştı buradan kendine hatta,muhtemelen kendi de inanıyordu yalanlarına öyle de bir profesyonel yalancıydi. Uzun da sürmüştü üyeliği. O da bence buralarda hala.

Cık, yeni gelenler bunların tırnağı bile olamaz,çabucak patliyorlar😄

Bir bitmediler bunlar.
Benim hiç unutmadığım nickinin sonu mom diye biten biri vardi,eskiler bilir hatta bazen hala burada olduğunu düşünüyorum.
Birde sassy vardı ki bence sitedeki en istikrarlı yalancı o olabilir,arkadaş falan yapmıştı buradan kendine hatta,muhtemelen kendi de inanıyordu yalanlarına öyle de bir profesyonel yalancıydi. Uzun da sürmüştü üyeliği. O da bence buralarda hala.

Egecell vardı hakimim diye milleti tehdit ediyordu 😅

Amacı ben de anlamıyorum gerçekten. Hadi x te falan etkileşim artırır para kazanırım derdi olabilir. Ya da diğer sosyal medyalarda. Burada yorum alsan ne almasan ne. Nasıl bir tatmin duygusu. Hayır bir de atıyorsun bir şeyler. Insan sallarken niye acıların ezik kadını olmak ister ki. Havalı bir hikaye yaz bari🤣

Egecell vardı hakimim diye milleti tehdit ediyordu 😅
Ay evet ya.
Onun konusu yoktu pek,varsa da ben denk gelmedim ama yorumlarda çekilin ben hakimim diye atlayıp duruyordu yırtık dondan fırlar gibi😄
Yazıııık(bunu şerbodaki Salkımın söylediği gibi okuyun lütfen)baska işleri güçleri yoksa demek ki😁

Son düzenleme:
Amacı ben de anlamıyorum gerçekten. Hadi x te falan etkileşim artırır para kazanırım derdi olabilir. Ya da diğer sosyal medyalarda. Burada yorum alsan ne almasan ne. Nasıl bir tatmin duygusu. Hayır bir de atıyorsun bir şeyler. Insan sallarken niye acıların ezik kadını olmak ister ki. Havalı bir hikaye yaz bari🤣
Ya insanlar ufak detayları anonim kalmak icin değiştirebilir. Buna tamamım,normal de buluyorum,tanıdık çıkar diye sonuçta ozel ,kimseye anlatmadığı birseyi anlatıyor belki de ama baya hikaye yazıp ona inanıp sürdürmek,baştan sona yalan atarak nereye varacaklar ne geçecek ellerine bende anlamıyorum.

Biz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye. Bahsettiğiniz erkek bebek ablamın bu yüzden bazı yerlerde yeğenim bazı yerlerde bebeğim olarak geçiyor ve ever yeğenimin kafa çevresi sorunuyla çok uzun süre uğraştık. Eniştem de doğulu ve illallah bir ailesi var benim de babaannem doğulu dedem acıpayamdan kocaeliye göç etmiş bir ailenin oğlu babam da oralı

Babamın ilk evliliğinden olan ama kendi ablamdan daha yakın olan nursena ablam var ara ara o da kullanmış . Kendisi orman muhafaza memuru şefiyle alakalı bir içerik yazmış baya linçlenmiş sanırım sonra kullanmamış . Ama kendi ablam burayı lise yıllarından beri kullanıyor ve daha önce de burda hesapları yüzünden problem yaşamış . 2 değil 3 hesap var yani son kullandığım benim hesabım bir nursena bide zehra dilara ablamın var hesabı diğer kardeşimiz zaten bahsettiğim gibi spli .

Hiç kimse ruh hastası değil yani . Herkesin kendine has bi yaşantısı var ve kardeş olduğumuz için bu kadar paralel hepsi .
Bence o karakterlerin hepsi sensin. Hayalinde hepsi. Acil psikiyatriye gidip ilaç tedavisi alman lazım. 3 dedeyi görmeden gitsen iyi olur.

Ya bulaşıklarımı yıkadım, mutfağımı topladım, tezgahlarımı sildim, geldim, hala yeni bir basın açıklaması gelmemiş. Çok üzgünüm şu an.

Süeda'nın geçici hafıza kaybı bitip ablalarını hatırladı mı acaba?
Yakında gelir : sınanmadığınız şeylerin kibri sizdekiler der🧐🧐

Baba Gökhan'ı arama ben hayır diyorum veremem diyip kapatın. Ha eşiniz tamam baba diyorsa hala,sizi arayıp bıktım ailenden vs dediğinde ben hayır diyorum sen tamam diyorsun,bana hiç söylenme demeniz gerekir.
Aileniz konusunda fazlaca alttan alıyorsunuz.
Mesela size takılacak altınları kayınpederinizden istediğinde neden olay çıkarmadınız?
Evinize misafir yollamalarına müsade ettiniz 10 günlük evliyken, anne kimseyi kabul edemem diyemediniz.
Burada insanlara çat çat ağzınıza geleni söylediğiniz gibi,bir zahmet anne /baba sınır ihlali yapan kim varsa,eşinize kalmadan sizin gerekirse olay çıkararak gereğini yapmanız gerekirdi.
Sen nerelerden geldin buralara 🤣🤣🤣 düşme Ahmet düşme biz düştük sende düşme

Bir bitmediler bunlar.

Mom en son Nisan'da görülmüş.

Aboo açtığı konularıda kapatmış görünmüyor bi ben yapamadim kaç senelik uyeyim vay anasini sayın seyirciler, kiz ne bu hiz maşallah herşeyide biliyosun

Began'a da bakın :D Jinekologun bile yürüdüğü koca yürekli kadın :D
Began'a gidene kadar inananlar vardı ya. Şaka gibi. Ben en çok onlara şok oluyordum. Hem de öyle yeni üyeler değil, eski üyeler onun saçma fantazilerini gerçek kabul edip yorum yapıyordu. :deli:

Genel olarak bazı konular sinyal veriyor aslında, olayların seyri yorumlara göre değişebiliyor, bu da insanın aklında soru işaretleri yaratıyor.
Ailecek instagramla yaşıyorlar, yengeniz kafayı evle bozmuş. Ne evmiş ya, sen ve eşin olmasan ne yapacaklardı? Eşiniz ve sizde dikkatli olun, abinin kafa gidik hesabı size kesecek gibi görünüyor. Bir anda saldırır filan, arabaya bile zarar vermiş

onun yapıp yapmadığını bilmiyorum günahını almak istemiyorum zaten burda olduğunu da sanmıyorum sürekli izin aldığı için çalıştığı okulla problem yaşıyordu gelemez diye düşünüyorum. Babam da gelip böyle bişeyle uğraşmaz , tabi kendine maşa bulmadıysa

şikayetçi oldum çünkü buna mecbur bırakıldım . Bugün sabah işe giderken kendi aracımda abim tarafından darp edildim arkadaşlar. Eşimi aradım darp raporu alarak şikayetçi olduk

Back
X