ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Genel olarak bazı konular sinyal veriyor aslında, olayların seyri yorumlara göre değişebiliyor, bu da insanın aklında soru işaretleri yaratıyor.
Gözünüzden hiç bir şey kaçmıyor gerçekten En Büyük KK Bir yerde bizden aldığını yine bize satmış...

Gözünüzden hiç bir şey kaçmıyor gerçekten En Büyük KK Bir yerde bizden aldığını yine bize satmış...
Çok şaşkınım . Ara ara şüphe ettim sonra tekrar inandım . Ne de güzel yorumlar yapmışım üzülmüşüm de . Ne tuhaf insanlar var 😡

Ya bulaşıklarımı yıkadım, mutfağımı topladım, tezgahlarımı sildim, geldim, hala yeni bir basın açıklaması gelmemiş. Çok üzgünüm şu an.

Süeda'nın geçici hafıza kaybı bitip ablalarını hatırladı mı acaba?

Yazmış, herkes birlikte kullanıyormuş hesabı. Üvey ablasıyla da çok yakınlarmış. O da kullanıyormuş.
Süedanın hesabını bi babası bi ben kullanmıyorum herhalde.
Benim kendi hesabım var görüldüğü üzere.
Babası da ayrı üyelik almış galiba. Ailede kendi ayakları üstünde duran tek birey.

Yazmış, herkes birlikte kullanıyormuş hesabı. Üvey ablasıyla da çok yakınlarmış. O da kullanıyormuş.
Babası da ayrı üyelik almış galiba. Ailede kendi ayakları üstünde duran tek birey.
Üvey ablasının da kullanmasıyla ilgili yorum yazmıştım, beni takip etmiyorsun ponçik kalbim kırılıyor.

Ben asıl Betül'ün üyelik almasını isterdim. Tam bir yenge kendisi. Keşke Betül de aramızda olsaydı. Anlat kız kocan babanın verdiği parayı nasıl kumarda yedi derdik.

Ne suhendanmis arkadaş, herşeyine çökmüşler kadinin 🤭 bari hesabini rahat bıraksalarmis 🤣

Üvey ablasının da kullanmasıyla ilgili yorum yazmıştım, beni takip etmiyorsun ponçik kalbim kırılıyor.

Ben asıl Betül'ün üyelik almasını isterdim. Tam bir yenge kendisi. Keşke Betül de aramızda olsaydı. Anlat kız kocan babanın verdiği parayı nasıl kumarda yedi derdik.
Lyanna kaç yıldır birbirimizi az çok tanırız . Ver şifreni de senin hesabı ortak kullanalım kk da. Tasarruf ederiz kız🤩😂

Çok şaşkınım . Ara ara şüphe ettim sonra tekrar inandım . Ne de güzel yorumlar yapmışım üzülmüşüm de . Ne tuhaf insanlar var 😡
Ben üzülmüyorum. Arkadaşa iyi bir tedavi öneriyorum, bir kere yapıp eğlenmek neyse ama uzun süre bıkmadan usanmadan yalan söylemek hiç normal değil. Can sıkıntısını ve ilgi açlığını yalan söyleyerek bastırıyor demek ki.
Bundan sonra daha dikkatli yaklaşırım konulara o ayrı mesele.

Lyanna kaç yıldır birbirimizi az çok tanırız . Ver şifreni de senin hesabı ortak kullanalım kk da. Tasarruf ederiz kız🤩😂
Senin çocuğun var, hemen yakalanırız.
Bence bekarlar bekarlarla, çocuklular çocuklularla beraber kullanırsa daha uzun ömürlü olabilir ahshf

Benim bir anda lisedeki kızımdan, senin de flörtlerinden bahsettiğini düşünsene :D

Senin çocuğun var, hemen yakalanırız.
Bence bekarlar bekarlarla, çocuklular çocuklularla beraber kullanırsa daha uzun ömürlü olabilir ahshf

Benim bir anda lisedeki kızımdan, senin de flörtlerinden bahsettiğini düşünsene :D
Yeni bir profile bürünürüm senin için ayol . Gecelere akarım , her hafta flört değiştirir yazarım buraya , sen hızıma yetişemezsin hıh😂🙈

2.kez boşanmak istemiyorsan aileni evliliğinden uzak tut. Arabanı falan da verme, alemin enayisi sen misin? Burada kocan bu hareketleri sergilese yerden yere vururlardı ama sana ılımlı yazmışlar.

Net bir şey yok kafamda ama gözlerini belertme vardı bir de karnına kurdele bağlayıp gebeliğini sürpriz yapacaktı kocasına sanki.

Bir de her kriz anında bihterin kendini köpüklü küvete atması gibi, bu da yatağa devriliyordu sanki biri bir şey deyince bir olay olunca.
Tamam hatırladım bunu

benim için efsane olan üye zorunludur tabi o fake değildi:D

mesela daha geçenlerde eöğrendim Wurstria da fake çıkmış insan yetişemiyo hepsine...

ama oldlar bilir en şaşırdım just diye psikolog olan ve yasca büyük biriyle evli biri bi de norveçte yaşıyorum ve diyetisyenim diyen biri fake çıkmıştı onlar o vakitelr çok sansasyoneldi... Çünkü bu insnalar sadece konu açmakla sınırlı değil burdan bi sürü insanla yakın ilişki kurmuş bura persona yaratmış kişilerdi.

Son düzenleme:
Bazı varlıkların görünüşü insansıdır ama
karakteri, kalbi,iradesi, vicdanı hiç bir şeye benzemiyor,
Allah uzak etsin bunlardan,
Etkilenip annenize anlattıracak kadar içe dokunan yalanlar söyledi maalesef :(
Şimdi gel de bunu toparla , akılla değil duyguyla-vicdanla dalga geçti resmen

İnsanın inanası geliyor bazen ama aslında konunun ortalarından itibaren anlattıkları hayatın olağan akışına ters olmaya başlamıştı. Her şey bir anda oluyor, çözülüyor falan. Deccal ötesi bir aile, yeni evli kardeşi kredi çekmedi diye onu arabada darp eden abi, kızının altınlarını kuyumcudan almaya çalışan baba falan. Elbette kötü aileler var ama bu kadarı senaryo olur artık. Eşiyle ve onun ailesiyle ilgili yazdıkları da başından beri tuhaftı. Buraya kadar iyi getirdi konuyu bence.

Of ya ben konuyu anneme bile anlatmıştım.. @suhendann gel buraya her şeyi açıklayabilirim de. En son kılıçdaroğlunun adaylığı açıklandığında böyle hayal kırıklığına uğramıştım:((
Anneye anlatılan flörtün anında fos çıkması ve anneye boşu boşuna verilen info🫠

Back
X