- 27 Ağustos 2018
- 131
- 22
- 13
- 43
- Konu Sahibi zalimhayat_82
-
Farkındayım ama daha önce de bu şekilde bir durum olmuştu ve daha sonra düzelmişti mutluyduBoşanırlarsa siz mutsuz olacaksınız diye annenizi mutsuz bir evliliğe zorladığınızın farkında mısınız?
Sen kac yasindasin canim.ailene annene babana Dinleyecek kadar olgunsun sanirim ama bi yastan sonra anne babalar cocuklasiyor evlatlardan medet umuyor.umarim akillarini baslarina alirlar ya iyi anlaşıp bizim 2cocugumuz var onlara yazik derler yada sorunsuz bosanip kendileri vermesi lazim kararmerhaba ,ben annem ve babam ile ilgili danışmak için yeni üye oldum.
Annemle babam 32 senelik evli,bayan şeyler yaşadılar ve annem baya bir çekmiş yani çocukluğum kavga içinde geçti.İyi kötü bu günlere geldiler mutlu olduğu zamanlarda oldu
Yaşanan en son olaydan sonra annem ben dayanamıcam boşanıcam dedi,ben baya üzüldüm kardeşim onunla aynı evde olduğu için benim kadar üzülmedi
Annem ne olursa olsun boşanıcam diyordu,sonra babam bizi konuşmaya çağırdı,konuştuk annemin yanına gittik annem tamam dedi
Ama şu an mutsuz yani boşanmıyor ama mutsuz,sizin için diyor
Kardeşim de ben de babama bu son bundam sonra karışmıyoruz dedik
Ama ben annemi mutsuz görmek istemiyorum
Kadını zorla mutlu etmeye çalışıyoruz bizim yüzümüzden böyle dünyaya bir kere geliyor ama onda da bizim yüzümüzden babama katlanıyor gibi düşünüyorum
Ama bir yandan da daha önce de böyle birşey olmuştu ve annem yine boşanıcam demişti sonra atlattı ve araları iyiydi yani mutlu görünüyordu ben de seviniyordum
İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum
Annem yine mutlu olur mu?tek istediğim annemin mutlu olması
Boşanmaları da üzüyor annemin mutsuz olması da üzüyor
Bu şekilde en azında içimizde şüphe kalmadan babama sen elinden geleni yapmadın annem boşanınca arkadındayız diyebileceğiz ama hemen boşanırsa acaba denesemiydi diyebileceğiz
İnsan kaç yaşında olursa olsun anneyle babanın boşanması zor geliyor
Kendimi hala küçük çocuk gibi görüyorum
Karışık yazdıysam kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Ben evliyim çocuğum var ama yine de çöm üzülüyorum anneme çok düşkünümSen kac yasindasin canim.ailene annene babana Dinleyecek kadar olgunsun sanirim ama bi yastan sonra anne babalar cocuklasiyor evlatlardan medet umuyor.umarim akillarini baslarina alirlar ya iyi anlaşıp bizim 2cocugumuz var onlara yazik derler yada sorunsuz bosanip kendileri vermesi lazim karar
Evet çok duygusal bakıyorumTatlım evlat olarak üzülmeni ve yaşadığın ikilemi anlıyorum ama duysal bakıyorsun bakmamanda mümkün değil elbette anne baba sonuçta yapacağın tek doğru şey kararı onlara bırakıp hangi kararı verirlerse destek olmak..
Canim kendini suclu hissetme evlat olarak elinden geleni yapmissin seninde ailen var çocuğun varmis bak.bazen ailelere cok kızıyorum kendi islerini kendileri halletsin cocuklasip evlatlarindan medet umuyolar tabiki yardimci olacaksin ama hem annenin hem babanin sizide dusunerek hareket etemsi birazda onlarim fedakarlik yapması lazim degil mi.sen bi daha karışma onlar kendileri çözsün benceBen evliyim çocuğum var ama yine de çöm üzülüyorum anneme çok düşkünüm
Babam anneme o kadar çektirmesine rağmen babama da üzülüyorum
Çok tuhafım günlerdir moralim bozuk
Babam annemle konuşma yaptı biz de bundan sonra karışmayacağımızı söyledik
En azından bir denensin diyoruz
Çünkü daha önce de böyle birşey olmuştu ve annem mutlu olmuştu
Hata mı yapıyoruz
Ne yapıcam ben
Ben anneme konuşma yaptıktan sonra mecbur değilsin bizim için dedimSizin yapacağınız birsey yok. Annenizin kararlarına saygı duyup desteklemekten hariç. Babaniz bu kadar cok cektiriyorsa akillanmiyor demek ki.
Ne demek istiyorsun ortaya birşey yazmışsın ne olduğu belli değilBir şey derdim de neyse, hem uzun hem ağır olur. Yazık.
Babanız da olsa o adamla siz yaşamıyorsunuz, her akşam birlikte uyuyan birlikte uyanan kişi anneniz. Kadın yıllarca çekmiş diyorsunuz, kaç yaşına gelmişsiniz eviniz barkınız ayrı, neden sebep oluyorsunuz? Bırakın boşansın. Sizin hayatınızda ne değişecek? Ne bu duygusallık? Evinizde rahatça kocanızla vakit geçirdiğinizde kadın belki de sevmediği bir adama sürekşi mecbur bırakılıyor. Yazık. Bu ömrü bir kere yaşıyor, zaten ömrünün yarısı gitmiş adamla. Bundan sonrası için neden ara bulmaya çalışıyorsunuz. Annem şu an boşanmak istese sonuna kadar arkasında dururum, (babam iyi biridir, çok severim ama dediğim dediktir, tek doğru onundur mesela). Annem yine annem olur babam yine baham. Siz çocuklarınız için ömrünüzü tüketip, onları hayata kazandırıp hala onlar için boşanmamak, bir adamı çekmek ister miydiniz? Kaldı ki evlat bile olsa evlenip gidecek, hayatına bakacak, kaybeden kim olacak?Ne demek istiyorsun ortaya birşey yazmışsın ne olduğu belli değil
Öncelikle bu kadar uzun bir şekilde yazdığınız içim teşekkür ederimBabanız da olsa o adamla siz yaşamıyorsunuz, her akşam birlikte uyuyan birlikte uyanan kişi anneniz. Kadın yıllarca çekmiş diyorsunuz, kaç yaşına gelmişsiniz eviniz barkınız ayrı, neden sebep oluyorsunuz? Bırakın boşansın. Sizin hayatınızda ne değişecek? Ne bu duygusallık? Evinizde rahatça kocanızla vakit geçirdiğinizde kadın belki de sevmediği bir adama sürekşi mecbur bırakılıyor. Yazık. Bu ömrü bir kere yaşıyor, zaten ömrünün yarısı gitmiş adamla. Bundan sonrası için neden ara bulmaya çalışıyorsunuz. Annem şu an boşanmak istese sonuna kadar arkasında dururum, (babam iyi biridir, çok severim ama dediğim dediktir, tek doğru onundur mesela). Annem yine annem olur babam yine baham. Siz çocuklarınız için ömrünüzü tüketip, onları hayata kazandırıp hala onlar için boşanmamak, bir adamı çekmek ister miydiniz? Kaldı ki evlat bile olsa evlenip gidecek, hayatına bakacak, kaybeden kim olacak?
(Ortaya attığım lafın açılımı bu, daha da uzar gider yazmak istersem ama bu özet yeterlidir umarım.)
Nereye uzaklaşacak kiAnneninizi evden bir süre uzaklaştırın. Ka4arı ne olursa olsun arkasında olduğunuzu belirtin. Bir süre babanızla ilgili konu da açmayın. Anneniz sakin kalsın ve siz müdahil olmadan kendi kendine düşünsün. Umarım en hayırlısı olur hakkınızda.
annenizin boşanma isteme sebebi nedir?merhaba ,ben annem ve babam ile ilgili danışmak için yeni üye oldum.
Annemle babam 32 senelik evli,bayan şeyler yaşadılar ve annem baya bir çekmiş yani çocukluğum kavga içinde geçti.İyi kötü bu günlere geldiler mutlu olduğu zamanlarda oldu
Yaşanan en son olaydan sonra annem ben dayanamıcam boşanıcam dedi,ben baya üzüldüm kardeşim onunla aynı evde olduğu için benim kadar üzülmedi
Annem ne olursa olsun boşanıcam diyordu,sonra babam bizi konuşmaya çağırdı,konuştuk annemin yanına gittik annem tamam dedi
Ama şu an mutsuz yani boşanmıyor ama mutsuz,sizin için diyor
Kardeşim de ben de babama bu son bundam sonra karışmıyoruz dedik
Ama ben annemi mutsuz görmek istemiyorum
Kadını zorla mutlu etmeye çalışıyoruz bizim yüzümüzden böyle dünyaya bir kere geliyor ama onda da bizim yüzümüzden babama katlanıyor gibi düşünüyorum
Ama bir yandan da daha önce de böyle birşey olmuştu ve annem yine boşanıcam demişti sonra atlattı ve araları iyiydi yani mutlu görünüyordu ben de seviniyordum
İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum
Annem yine mutlu olur mu?tek istediğim annemin mutlu olması
Boşanmaları da üzüyor annemin mutsuz olması da üzüyor
Bu şekilde en azında içimizde şüphe kalmadan babama sen elinden geleni yapmadın annem boşanınca arkadındayız diyebileceğiz ama hemen boşanırsa acaba denesemiydi diyebileceğiz
İnsan kaç yaşında olursa olsun anneyle babanın boşanması zor geliyor
Kendimi hala küçük çocuk gibi görüyorum
Karışık yazdıysam kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?