- Konu Sahibi zalimhayat_82
Sorunlarını bilmeden yorum yapamıyoruz ki hep havada kalıyor yorumlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi evinize götürün. Ya da rahat edeceği bir kardeşi, arkadaşının yanına. 1 hafta en azından görmesinler birbirlerini. Anneniz zaten öfkeli, bir de aynı evde yaşama mecburiyeti varken sakinleşmesi mümkün değil.Nereye uzaklaşacak ki
Nasıl mutlu Edicem ben yapabilirim annem için bana akıl verin ne olur
Kafayı yemek üzereyim
İnşaALLAH hayırlısı olur. Ben konuşmazdım sanırım çünkü düzelecek olsa bu kadar sene düzelir derdim. Belki bir daha bu cesareti bulamaz, kendini hep mecbur hisseder diye düşünürdüm. Ama bilemem belki de doğru olan budur şu durumda. Ama ben kadınların istemedikleri adamlarla, istemedikleri evliliklerde mecburen kalmalarına çook üzülüyorum. Kendilerini çocuklarına adıyorlar, ömürleri geçip gidiyor, yaşayamıyorlar :-( bu son olsun bence. Babanız akıllanmaz ve anneniz istemezse en büyük desteği siz verin, boşandığına üzülmeyin, sevinin.Öncelikle bu kadar uzun bir şekilde yazdığınız içim teşekkür ederim
Haklısınız fakat annem bayadır babamla yatmıyor ve günde yarım saatten fazla oturmuyor yani çok fazla vakit geçirmiyor
Daha önce de 2013 yılında bir ayrılma noktasına geldiler yine boşanıcam demişti
Sonra barıştılar ve çokta iyiydiler kimse inanmazdı yani daha önce annemin çektiğine
Şimdide annemin patlama yaşadığını düşünüyorum,herşey üst üste geldi ve babamla çok sert konuştuk birdaha asla karışmayacağımızı söyledik ,annemin her zaman yanındayım ama bu tarz bir olay yaşadığımız için son kez dedik
Zamanla düzelenez mi torunuyla çocuklarıyla arkadaşlarıyla,babamı hayatının merkezine koymadan olmaz mı?takmamaya çalışsa başka türlü mutlu olsa mümkün değil mi?
Siz olsanız son bir kez böyle konuşmaz mıydınız?
Geçmişten geliyor annemin aldatılması vs birçok şey var tabiSorunlarını bilmeden yorum yapamıyoruz ki hep havada kalıyor yorumlar.
Aldatılmasına göz yumması da kolay değil belkide artık gerçekten istemiyor olabilir mi?Geçmişten geliyor annemin aldatılması vs birçok şey var tabi
İnşallah hayırlısı olurİnşaALLAH hayırlısı olur. Ben konuşmazdım sanırım çünkü düzelecek olsa bu kadar sene düzelir derdim. Belki bir daha bu cesareti bulamaz, kendini hep mecbur hisseder diye düşünürdüm. Ama bilemem belki de doğru olan budur şu durumda. Ama ben kadınların istemedikleri adamlarla, istemedikleri evliliklerde mecburen kalmalarına çook üzülüyorum. Kendilerini çocuklarına adıyorlar, ömürleri geçip gidiyor, yaşayamıyorlar :-( bu son olsun bence. Babanız akıllanmaz ve anneniz istemezse en büyük desteği siz verin, boşandığına üzülmeyin, sevinin.
Çok önce olduAldatılmasına göz yumması da kolay değil belkide artık gerçekten istemiyor olabilir mi?
Bosansa nerede nasıl yaşayacak peki? Bir de kaç yaşında menapozu geçti mi? Bir de bosanma isteğini korukleyen yeni bir olay mi yaşandı yoksa geçmişin birikimi mi?annemin keyfi yok ve mutsuz
Onu zorla mutlu etmeye mi çalışıyorum,me yapayım ben şimdi?konuyu açmıyorum üstüne gitmemek için ama niye mutsuz bu kadar
Nasıl rahatlatıcam annemi ben yapabilirim mutlu olması için lütfen bana fikir verin çok üzülüyorum
KArdeşimle yaşıyacak 50 küsür yaşında,menopozu geçtiBosansa nerede nasıl yaşayacak peki? Bir de kaç yaşında menapozu geçti mi? Bir de bosanma isteğini korukleyen yeni bir olay mi yaşandı yoksa geçmişin birikimi mi?
Bravo el birliğiyle kadının kalan ömrünü de heba etmişsiniz.merhaba ,ben annem ve babam ile ilgili danışmak için yeni üye oldum.
Annemle babam 32 senelik evli,bayan şeyler yaşadılar ve annem baya bir çekmiş yani çocukluğum kavga içinde geçti.İyi kötü bu günlere geldiler mutlu olduğu zamanlarda oldu
Yaşanan en son olaydan sonra annem ben dayanamıcam boşanıcam dedi,ben baya üzüldüm kardeşim onunla aynı evde olduğu için benim kadar üzülmedi
Annem ne olursa olsun boşanıcam diyordu,sonra babam bizi konuşmaya çağırdı,konuştuk annemin yanına gittik annem tamam dedi
Ama şu an mutsuz yani boşanmıyor ama mutsuz,sizin için diyor
Kardeşim de ben de babama bu son bundam sonra karışmıyoruz dedik
Ama ben annemi mutsuz görmek istemiyorum
Kadını zorla mutlu etmeye çalışıyoruz bizim yüzümüzden böyle dünyaya bir kere geliyor ama onda da bizim yüzümüzden babama katlanıyor gibi düşünüyorum
Ama bir yandan da daha önce de böyle birşey olmuştu ve annem yine boşanıcam demişti sonra atlattı ve araları iyiydi yani mutlu görünüyordu ben de seviniyordum
İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum
Annem yine mutlu olur mu?tek istediğim annemin mutlu olması
Boşanmaları da üzüyor annemin mutsuz olması da üzüyor
Bu şekilde en azında içimizde şüphe kalmadan babama sen elinden geleni yapmadın annem boşanınca arkadındayız diyebileceğiz ama hemen boşanırsa acaba denesemiydi diyebileceğiz
İnsan kaç yaşında olursa olsun anneyle babanın boşanması zor geliyor
Kendimi hala küçük çocuk gibi görüyorum
Karışık yazdıysam kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Sadece size mutlu numarası yapmış ve belki yine yapacak. Yarın ne olacağı belli mi. Allah göstermesin bir ay sonra kadına bir şey olsa mutlu olamadan ölecek. Çok bencilsiniz. Sizin saçma psikolojiniz yüzünden annenizi feda etmişsiniz.Farkındayım ama daha önce de bu şekilde bir durum olmuştu ve daha sonra düzelmişti mutluydu
Ama şimdi 1-2 ay beklesek ve annemde değişiklik olmazsa o zaman boşansa
Saçma mı olur?
Ne zaman böyle durum olsa istemiyorum yüzünü göresim yok vs diyor
Ama bir bakıyorum onlardan iyisi yok
Annemi niye feda edeyim ya ne demek istiyorsunuz,öyle bir yazıyorsunuz ki sanki başka bir adamla zorla evlendirdik gibiSadece size mutlu numarası yapmış ve belki yine yapacak. Yarın ne olacağı belli mi. Allah göstermesin bir ay sonra kadına bir şey olsa mutlu olamadan ölecek. Çok bencilsiniz. Sizin saçma psikolojiniz yüzünden annenizi feda etmişsiniz.
Kendi evime gelmiyor başka da götürecek bir ev yok kiKendi evinize götürün. Ya da rahat edeceği bir kardeşi, arkadaşının yanına. 1 hafta en azından görmesinler birbirlerini. Anneniz zaten öfkeli, bir de aynı evde yaşama mecburiyeti varken sakinleşmesi mümkün değil.
Anlattıklarınız çok net. Boşansalar mutsuz olacaktım, annemi ikna ettim. Annem mutsuz. Başka lafa gerek var mı? Insanlar evlendi diye birlikte kefene girmek, olana kadar istemediği bir insanla olmak zorunda değil ama siz annenizi buna maruz bırakmışsınız. Tebrikler.Annemi niye feda edeyim ya ne demek istiyorsunuz,öyle bir yazıyorsunuz ki sanki başka bir adamla zorla evlendirdik gibi
Siz bizim yaşadığımızı ne biliyorsunuz 1 aydır kendimde değilim ben
Annemin mutluluğu benim için çok önemli
Ama ben daha önce de yazdım annem babamla bu durumları çok yaşadı her defasında ben istemiyorum dedi,daha sonra sanki hiç yaşanmamış gibi iyiydiler kadının mutlu olduğunu görüyordum yani
Ben annem için de babam içinde son kez dedim ha babam bu konuşmada yapıcam dediklerini yapmazsa o zaman arkasına bakmadan boşanır ve birdaha asla karışmam
Benim düşüncem sadece şu an annem iyi olup olmadığını görsün düzelebilecekse neden eskisi gibi olmasın?
Siz benim yerimde olmadığınız için bu şekilde yazıyorsunuz yoksa ne durumda olduğumu anlardınız