Ailem

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Allah aşkına haksız mıyım siz söyleyin. 24 yaşındayım. Ara tatil için ailemin yanına geldim. Dün arkadaşımda kalmak istedim diye olay oldu. Her gün dışarı çıkmıyorum. Her gün dışarlarda sabahlamıyorum. Arada bir önceden söyleyince izin de veriyorlardı. Şimdi gelmişler dün telefonda, şimdi gelmiyorsan hiç gelme, hemen eve geliyorsun bilmem ne...
Alt tarafı arkadaşımda kalmaj istedim, annem iki saattir. Biz senin iyiliğin için yapıyoruz , bizi üzerek mutlu olabilceksen ol vs va diyor. Anlatamıyorum. Akşam babam gelince esas kuyamet kopucak. Ne demeliyim ne söylemeliyim acaba. Onlara saygı duymuyormuşum, halbuki saygısızlık etmiyorum bişey demiyorum

Erkek arkadasta kalmayı istememeyi anlarım hadi. Kız arkadasta kalmanı neden bu kadar dramatize ediyorlar? Bu her şeyi saygısızlık olarak gören ailelere inanılmaz sinirleniyorum. Neyse aileniz sonuçta daha bi şey demeyeyim :) hayat sizin etrafınızda dönmüyor benim de bi hayatım var ve artık 24 yasındayım bu fikre alışsanız iyi edersiniz yoksa ekonomik özgürlüğümü kazandığımda ister istemez kopucam sizden bunu istemiyorum diyin bence.

Anladığım kadarıyla sürekli orda yaşamıyorsunuz tatile gelmişsiniz. Ya idare edeceksiniz ya rest çekeceksiniz. Öğrenci misiniz öğretmen mi?

Allah aşkına haksız mıyım siz söyleyin. 24 yaşındayım. Ara tatil için ailemin yanına geldim. Dün arkadaşımda kalmak istedim diye olay oldu. Her gün dışarı çıkmıyorum. Her gün dışarlarda sabahlamıyorum. Arada bir önceden söyleyince izin de veriyorlardı. Şimdi gelmişler dün telefonda, şimdi gelmiyorsan hiç gelme, hemen eve geliyorsun bilmem ne...
Alt tarafı arkadaşımda kalmaj istedim, annem iki saattir. Biz senin iyiliğin için yapıyoruz , bizi üzerek mutlu olabilceksen ol vs va diyor. Anlatamıyorum. Akşam babam gelince esas kuyamet kopucak. Ne demeliyim ne söylemeliyim acaba. Onlara saygı duymuyormuşum, halbuki saygısızlık etmiyorum bişey demiyorum
Bu durumu yarın öbür gün anne olunca anlarsın buna Eminim şu anda ne desek boş

Erkek arkadasta kalmayı istememeyi anlarım hadi. Kız arkadasta kalmanı neden bu kadar dramatize ediyorlar? Bu her şeyi saygısızlık olarak gören ailelere inanılmaz sinirleniyorum. Neyse aileniz sonuçta daha bi şey demeyeyim :) hayat sizin etrafınızda dönmüyor benim de bi hayatım var ve artık 24 yasındayım bu fikre alışsanız iyi edersiniz yoksa ekonomik özgürlüğümü kazandığımda ister istemez kopucam sizden bunu istemiyorum diyin bence.
Öyle bir dramatize ediyorlar ki anlatamam. Annem ağladı, bunları söyledim diye. Doğru bir tanedir sen göremiyorsun, başına bişey gelebilir biz seni korumaya çalışıyoruz. Birde bizi üzerek mutlu olabiliceksen ol diyor. Şimdi de benimle konuşmuyorlar, ne yaptıysam sanki. Babanla sakın tartışma akşam diyor, özür dilenicek bişey de yapmadım, tartışıcam nolursa olsun yoksa anlamayacaklar

Gönülleri yoksa kalma. 36 yaşında bekar arkadaşıma bizde kalsana dedim babam kimseye izin vermiyor huzursuz etmeyeyim dedi. Çokmu şart kalmanız.
Şartlık bir durum yok, ben arkadaşımda kalmak istedim olay bu. Buna karar verecek olan ben değil miyim, benim doğrularım olamaz mı . Söylüyorum anlamıyorlar.

Anladığım kadarıyla sürekli orda yaşamıyorsunuz tatile gelmişsiniz. Ya idare edeceksiniz ya rest çekeceksiniz. Öğrenci misiniz öğretmen mi?
Öğrenciyim. Okuduğum şehirde tek başıma yaşıyorum, çalışıyorum da. Kendi ayaklarım üzerinde de durabiliyorum. Hayır orda neler yapsam haberleri olmayacak, bir iki hafta konuşmadığımız oluyor. Burda gelmiyicem dedim diye olay çıkıyor

Vallaha türkiyedeki haberleri okuyunca annelere babalara hak vermemek elde değil. Belki öyle deyip başka yere gidiyorsun diye korkuyorlardir

Kalmasanız çok mu birşey kaybedersiniz?
36 yaşındayım çok uzun süre bekar kaldım. Şehir dışına, yurt dışına çok çıktım. Ama.asla kimsenin evinde kalmadım. Hâlâ da hoşlanmam kimse kimsede kalmasın akşam olmuşsa evine gitsin başka sehirdeyse otele misafir haneye gitsin. Bu benim bakış açım

ya zaten başka yerde okuyormuşsun özlüyorlar demek ki

Gönülleri yoksa kalma. 36 yaşında bekar arkadaşıma bizde kalsana dedim babam kimseye izin vermiyor huzursuz etmeyeyim dedi. Çokmu şart kalmanız.
Normal mi yani bu şimdi? Şart değilse de canı istemiştir 36 yaşındaki kişi de ailesine bu kadar bağlı kalmasın

valla allah kolaylık versin yapacak bisey yok sık dişini ben senin zamanında sırf bu yüzden çok az kalıyordum sinavim var diye kisaltiyordum tatilimi çünkü uni öğrencisi alışınca özgürlüğe 4 günden sonra kavga ediyor ailesiyle ki çok normal

Ekonomik özgürlüğün olsada babanın şartlarına uyacaksın öyle bir aileye sahipsin,
Geleneksel ailelerin hepsinde bu sıkıntı var
Ki zaten annen üniye gitmemiştir babanda öyle sanırım buna kuşak çatışması deniyor çoğu ailede var olan bir tartışma

Back
X