Gerçekten çok zor bir durum. Sizin de onları yok saymaktan başka çare yok gibi. Amcanız arayıp sormuyor mu?kızlar biraz aslında dertleşmek fikr alışverişi için üye oldum.. Ben evlatlık verilmiş biriyim.. Bunuda malesef cok üzücü bir şekilde bir öğrendim
beni evlatlık alan annemin öldüğü zamanda öğrendim. o yaşlarda cocuktum. Sonra babam ki kendisi amcam olur aynı zamanda başka biriyle evlenince ben kendi ailemin yanına döndüm.(ergen dönemlerdeydi). Asıl bundan sonra başladı herşey.. başta iyi zannediyordum fakat hiç alakası yok.. Okadar pişkin bir ailem var ki. Ben sanki kendi kendimi evlatlık vermişim gibi bi kavga esnasinda yüzüme bile vurdular sen ne yaşadın ki dediler??!! bide bizim yaşadıklarımızı görsen dedileri ....Aslında kötü insanlarda degiller. Sadece cahil olduklarını düşünmeye başladım.
Ben yurtdısında (Fransa) onlar türkiyedeydiler. Türkye dönüş yaptım. Aslında beklentim seneler sonra dönen cocuklarına ilgiydi dedigim gibi başlarda öyle olsada evlendikten sonra bazı sorunlarda ortaya cıktı.. Detaya cok girmek istemiyorum iki tarafın anlaşamaması gibi vs.
Kavga grültü derken onları da atlattık. Ama şimdi okadar cok ilgsizler ki mesela kardeşlerim kendi aralarında hep görüşürler beni asla davet etmezler. birlikte tatiller, görüntülü görüşmeler, eğlenceler, sık sık birbirlerine ziyaret. (Bunlara anne babada dahil oluyor bazen).. Beni sadece bayramda ararlar onun dışındaki tüm özel günlerde hatırlanmam bile. Doktora giderim asla biri arayipta sormaz öldümmü kaldımmı ama kendileri gittiginde ortalıgı velveleye verir. Bana oturmaya bile 40 yılda bir gelirler herzaman da gelmemek iicn bi sürü bahaneleri vardır.
Beni bi arayıp soran kayınvalidem sanırım.Eşim ve ailesi olmasa sanırım cok zor süreç olurdu. Bana kendii öz ailemden cok daha yakınlar. Bu icime okadar cok oturuyorki nasıl davranacagimi bilmiyorum bazen herkesi hayatımdan cıkarmak istiyorum. Sizce napmalıyım?
evet malesef öyle oluyor kendi kendimi üzüyorum sadece. Eşimin ailesiyle aram cok iyi onlarda tüm süreci biliyolar bana okadar iyiler ve anlayışlılar ki. Babası canım kızım diye seviyor beni öz babamın bikez sarılmışlıgı yok anneminde öyle..Eşinizin ailesiyle aranız iyi anladığım kadarıyla. Onları koyun ailenizin yerine o zaman. Bazı şeyler zorla olmuyor çünkü. Olmuyorsa da üzülmek sadece size zarar verir.
hayır onunla geçen sene bir cenazede karşılaştık oda durumdan cok üzgün ama yeni eşi engel oluyor görüşmemizi asla istemiytor o sebeple hic görüşemiyoruzGerçekten çok zor bir durum. Sizin de onları yok saymaktan başka çare yok gibi. Amcanız arayıp sormuyor mu?
farkındayım ama galiba aşamıyorum .. kendimi hem annesiz hem babasız hissediyorum kücük yaşdan beri.Adına çok üzüldüm inan ki ama zaten zamanında da gözden çıkarmışlar seni, o ailede büyümedin ki onlarla tek bağ kan bağı. Bu yüzden üsteleme hiç en azından bak eşin kv varmış ne güzel sana değer veren. İnsanın içine oturur elbet ama alışman gerekiyor bence
Kıyamam ya. Eş ailenizi aile bilip öyle mutlu olmaya çalışın. Farz edin ki ölmüşler. Zira ölüden farkları yok.hayır onunla geçen sene bir cenazede karşılaştık oda durumdan cok üzgün ama yeni eşi engel oluyor görüşmemizi asla istemiytor o sebeple hic görüşemiyoruz
Destek işe yarayacaktır inşallah Anne değilsen anne ol, anneysen de o hissi yaşayarak yaşattır.farkındayım ama galiba aşamıyorum .. kendimi hem annesiz hem babasız hissediyorum kücük yaşdan beri.
sanırım destek alma zamanı gelmiş :)
İki taraf için de ilişkiler oturmamış demek ki. Ne mutlu ki iyi bir evlilik yapmışsınız, iyi bir aileye denk gelmişsiniz. Onlara sarılın.evet malesef öyle oluyor kendi kendimi üzüyorum sadece. Eşimin ailesiyle aram cok iyi onlarda tüm süreci biliyolar bana okadar iyiler ve anlayışlılar ki. Babası canım kızım diye seviyor beni öz babamın bikez sarılmışlıgı yok anneminde öyle..
kayınvaldemse gelir öper.. bunları kendi ailem asla yapmadı.. Tamam diger cocuklarıylada öyle bi iliskileri yok ama en azından öz annem onlara sarılıyor banada bi kez yeltendi ama ben hibirsey hissedemedim.yapmacık geldii
Canm şuan önemli olan da eşin ve kv ... Ne mutlu sana ki iyi bir aile ile karşilasmissn değerini bil. Kardeşlerinide anla senle alakası yok durumum bence. Üç kardesiz büyük ablam.ben doğduğumda evlenmiş benle diğer ablam çok iyi anlaşırız gezeriz dertlesiriz yani. Belkide sen uzaktin diye byle oldu üzülme lütfen önüne bak hergun seninle konuşmazlar bosverkızlar biraz aslında dertleşmek fikr alışverişi için üye oldum.. Ben evlatlık verilmiş biriyim.. Bunuda malesef cok üzücü bir şekilde bir öğrendim
beni evlatlık alan annemin öldüğü zamanda öğrendim. o yaşlarda cocuktum. Sonra babam ki kendisi amcam olur aynı zamanda başka biriyle evlenince ben kendi ailemin yanına döndüm.(ergen dönemlerdeydi). Asıl bundan sonra başladı herşey.. başta iyi zannediyordum fakat hiç alakası yok.. Okadar pişkin bir ailem var ki. Ben sanki kendi kendimi evlatlık vermişim gibi bi kavga esnasinda yüzüme bile vurdular sen ne yaşadın ki dediler??!! bide bizim yaşadıklarımızı görsen dedileri ....Aslında kötü insanlarda degiller. Sadece cahil olduklarını düşünmeye başladım.
Ben yurtdısında (Fransa) onlar türkiyedeydiler. Türkye dönüş yaptım. Aslında beklentim seneler sonra dönen cocuklarına ilgiydi dedigim gibi başlarda öyle olsada evlendikten sonra bazı sorunlarda ortaya cıktı.. Detaya cok girmek istemiyorum iki tarafın anlaşamaması gibi vs.
Kavga grültü derken onları da atlattık. Ama şimdi okadar cok ilgsizler ki mesela kardeşlerim kendi aralarında hep görüşürler beni asla davet etmezler. birlikte tatiller, görüntülü görüşmeler, eğlenceler, sık sık birbirlerine ziyaret. (Bunlara anne babada dahil oluyor bazen).. Beni sadece bayramda ararlar onun dışındaki tüm özel günlerde hatırlanmam bile. Doktora giderim asla biri arayipta sormaz öldümmü kaldımmı ama kendileri gittiginde ortalıgı velveleye verir. Bana oturmaya bile 40 yılda bir gelirler herzaman da gelmemek iicn bi sürü bahaneleri vardır.
Beni bi arayıp soran kayınvalidem sanırım.Eşim ve ailesi olmasa sanırım cok zor süreç olurdu. Bana kendii öz ailemden cok daha yakınlar. Bu icime okadar cok oturuyorki nasıl davranacagimi bilmiyorum bazen herkesi hayatımdan cıkarmak istiyorum. Sizce napmalıyım?
Kesinlikle destek alın. Bu öyle kendi kendine geçmez. Eşimden dolayı neler hissettiğinizi maalesef öyle iyi anlıyorum kifarkındayım ama galiba aşamıyorum .. kendimi hem annesiz hem babasız hissediyorum kücük yaşdan beri.
sanırım destek alma zamanı gelmiş :)
Sanırım öyle.. Aslında onalra karşı ne hissetiğimiide hiç bilmiyorum. Bana göre hala iki yabancı yani akraba ailesi gibiler.. hani olur ya 40 yılda bi görüşürsünüz öyle gibiKıyamam ya. Eş ailenizi aile bilip öyle mutlu olmaya çalışın. Farz edin ki ölmüşler. Zira ölüden farkları yok.
anne değilim olmak istiyorum ama buda beni cok korkutuyor. Onun gibi anne olmak istemiyorum. Kayınvaldeme cocugum olursa bana sen destek ol dedim okadar duygulandı ve sevindiki. seve seve kabul ettiDestek işe yarayacaktır inşallah Anne değilsen anne ol, anneysen de o hissi yaşayarak yaşattır.
Onlar en büyük şansım.. İnsan anne babam ölse naparım diye düşünür ara ara aklıma onlara birsey olsa naparım diyormİki taraf için de ilişkiler oturmamış demek ki. Ne mutlu ki iyi bir evlilik yapmışsınız, iyi bir aileye denk gelmişsiniz. Onlara sarılın.
eşinizde mi evlatlıktı? Zor süreç gerçekten yaşamak gerekiyor. yaşamadan asla bilinmiyor.Kesinlikle destek alın. Bu öyle kendi kendine geçmez. Eşimden dolayı neler hissettiğinizi maalesef öyle iyi anlıyorum ki ☹ umarım herşey yoluna girer. Çok mutlu olun çok
aslında böyle düşünerek tutuyorum kendimi. Hic bir paylaşımıımız olmadı gerçekten. KArdesleri belk bi nevi anlayabilirim ama anne babayı anlayamıyorum. Bölye bir durum yaşasam elimden geleni yaparım kazannmak icin. Ki zaten evlatlik nasi verilir onu hic anlamıyorumdaEş ailesinden yüzün gulmeseydi çok daha perişan olurdun. Bunu bir sans olarak düşün. Herkes her konuda şanslı olmuyor maalesef. Öz ailen kötü davranmadigı sürece kafana takip üzülme, öyle kabul et gitsin. Zaten hayatına sonradan dahil olmuşlar. Geçmişteki paylaşımlarin az olmasından kaynaklı bir durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?