Ailem !

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Arkadaslar biliyorsunuz boşanıyorum. Artık ailemle beraber yasıyorum. Yalnız sorun su ki bu evliliği basından beri istemedikleri için kafalarında kurup kurup bana sarıyorlar. Yok kafanın dikine gidiyorsun öyle böyle. Ben de artık laf kaldıramıyorum üstelik para harcamam konusunda da müdahale ediyorlar. Biraz fazla harcıyorum evet ama sosyal hayatım sıfır İnsanlardan kaçıyorum resmen güvenim çok zedelendi Bu zor günlerde çok yakınlarımdan bile beklediğim destegi görememek beni yalnızlığa itti Sanırım bu stresler beni alışverişe itti. Belki haklılar ama bana sürekli söylenmelerine canım çok sıkılıyor açıkcası bu durumun ılerde yanlış kararlar almamama sebep olmasından korkmuyor da değilim. Bugün hicbiriyle konuşmadım. Yapacagım tatile kasar müdahale ediyorlar. Tatil benim de hakkım ama onlara göre bu sıkıntılı günlerde bir yere gidemezmisim. Canım çok şıkkın sizce abartıyor muyum? Karsı çıksan bı dert çıkmasan ayrı. Karsı çıksam yine kafanın dikine gidiyorsun diye söylenip duruyorlar. Evet biliyorum onlar da çok yorgun ama ben artık bıktım bu söylenmelerinden Napicam bilmiyorum

kendi gelirin var mı ailen mi karşılıyor

böyle durumlarda aileler ne yazık ki empati kuramıyorlar. çevre ne der baskısı da etkiliyor onları. ama hayat kısa yarın ne olacak bilinmez. ne yazık ki her zaman istediğimiz gibi olmuyor, bazen pürüzler çıkıyor yaşamımızda. çok fazla geriye bakmadan tabii geçmişten dersler alarak ilerlemek lazım. Aileyi de idare etmek lazım.....

Kendi kazancin varsa bosa duruyorsun orda

seninle birlikte ailen de boşandı biraz anlayış göster onların da moralleri bozuk, evlenip boşanan ailesine karşı çok asi oluyor hareketlerini bi gözden geçir derim.

ailen için de zor bir durum senin de psikolojin iyi değil normal bunlar canım boşnma süreci mutlaka yıpratıcıdır birbirinize karşı daha sakin ve anlayışlı olun bu günler elbet geçecektir

Ayrı eve çıkmam. Hem ben istemem şu an hem de ailem istemez. Aslında bana hep destek oldular bu zor günlerde ama işte bazen insanın canı sıkılıyor. Hayat işte...

öyle gereksiz para harcamalar yerine yanınıza ailenizden birini alıp güneye batıya tatile gitseniz bence süper olur

başına kakıp duracaklardır büyük ihtimalle.
biz sana demiştik diye.
kulağını kapayacaksın, bildiğini okuyacaksın tatile çıkmanı engellemelerine müsaade etme mesela.
sınırlarını aynı evde yaşıyor olsanız bile çiz ki senin hayatını yönlendirmeye çalışmasınlar.
fikir verebilirler yol gösterebilirler ama karışmamalılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…