nasıl bir anne evli hamile sadece korktuğu için kendisine sığınan torunlarının anası evladını aşağılarki annenizden nefret ettim kusura bakmayın ne çirkin bir insanmış..Arkadaşlar merhaba,sırf bu konuyu açmak ve sizden yardım istemek için üye oldum. Çünkü çok çıkmazdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bundan 2 buçuk yıl önce evlendim ve şuanda 1 yaşında bir oğlum var ve şuanda 2.çocuğuma hamileyim. Evimize 3 ay önce bir hırsız girdi ve ben evden korktum şuanda o evde kalamıyorum hemde hamile olmam dolayısıyla belki bir tedirginlik var üzerimde eşimle defalarca başka bir eve çıkmak konusunda tartıştık fakat oda borçları olması sebebiyle şuan çıkamayacağımızı söylüyor. Ailemin yanında kalıyorum şuanda ama annemin bana yapmadığı hakaret kalmıyor ve beni onun evinde kaldığım için eziyor sürekli oğluma bakamadığımı söylüyorlar. Sürekli başkalarıyla bir olup beni eziyor. Ben bu durumdan çok sıkıldım artık dayanamıyorum kendi evime gidince yapamıyorum psikolojim bozuluyor annemin evinde ise sürekli aşağılanıyorum istenmiyorum nolur bana bir akıl verin ne yapacağımı şaşırdım
Tabiki geliyor ama işi dolayısıyla biraz geç geliyor 11 gibi bu yüzden korkuyorum o saatlere kadar.Siz evinizdeyken merak etmeyin hiçbişey olmaz , kapılarınızı kitleyin isterseniz sabaha kadar ışığı yakın, duanızı okuyun güzelce uyuyun. Hırsızların geneli evde kimse olmadıkları zman giriyorlar. Annenizi çekceğinize , evde korkarak oturmak en iyisi. Çok endişelenecek bir durum yok bana göre. Akşam eşiniz eve gelmiyor mu?
Zaten yeni kapı yapıldı şuan ama ben daha çok balkon kapılarından korkuyorum pimapen ama bana güven vermiyor 1. Kattayım bide ondan.Hırsız bir kez girdiği eve tekrar girmez.
Başka bir hırsız da girmez, hepsinin birbirinden haberi var.
Güvenliğinizi arttırıp evinize dönün.
Annenizde daha ne kadar kalabilirsiniz ki?
Pimapenlere kilit takılıyor en ucuz yol bu. Onun dışında ferforje parmaklık yaptırabilir ya da kapılara alarm taktırabilirsiniz.Zaten yeni kapı yapıldı şuan ama ben daha çok balkon kapılarından korkuyorum pimapen ama bana güven vermiyor 1. Kattayım bide ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?