Ailem

evine don kardes al yavrunu ve don hem kocan ne yapiyor yalniz evde don kocanin yanina

Zaten yeni kapı yapıldı şuan ama ben daha çok balkon kapılarından korkuyorum pimapen ama bana güven vermiyor 1. Kattayım bide ondan.
Balkonlara demirden kapı yaptır kilitli annemlerin evi de seninki gibi o şek yaptılar ayrıca evine dön meni tavsiye ederim hem eşinde gece yalnız kalmamış olur erkek milleti boş bırakmaya gelmez

Anneniz siz bekarken de böyle miydi yoksa evlenip çocuk sahibi olunca mı böyle değişti sonuçta evlenene kadar aynı çatı altında yaşadınız o zaman nasıl yaşadınız? belki de çocuk bakmanla ilgili yetersiz kaldığını, ilgilenemediğini düşünüyordur bir anne neden kızını ezer ki hem de başkalarının yanında. Hem böyle hayat geçmez ki hiç bebekle hem de hamile halinizle 3 ay anne evinde olur mu eşinizde kendi düzenini özlemiştir olmaz ki böyle. Evet kötü bir olay yaşamışsınız ama evinize dönün. Eğer camlarınız pimapende hırsızlar için içeriden takılan kilitler var plasti ama kalitelileri var geceleri ya da evde olmadığınızda o yan tarafına takılıyor sadece çeviriyorsunuz dışarıdan açılmasını engelliyor dayımlara girmişti onlşar taktırdılar annem de dayımlarım yan apartmanında o da taktırdı memnun yani alarm da olabilir benim evimde var mesela bana değil ama 2. kata girmişti yeni evliydim çok korkmuştum o zaman 2007 yılında 300 tl ye taktırdım basit birşey. Şifre belirliyorsun evden çıkarken girip 15 sn gibi bir sürede çıkman gerekiyor, girerken de kapıyı açınca şifreyi girip giriyorsun kapı yanına monte ediyorlar zaten. Çözüm çok yani psikolojinizin bozulacağı bir yerde kalmayın hamile halinizle.

Balkonlara demirden kapı yaptır kilitli annemlerin evi de seninki gibi o şek yaptılar ayrıca evine dön meni tavsiye ederim hem eşinde gece yalnız kalmamış olur erkek milleti boş bırakmaya gelmez
eşime güveniyorum ama nede olsa erkek haklısınız ne olacağı belli olmaz. Demir yada alarm taktırmayı düşünüyorum bakalım.

Annem evlenmedende böyleydi sürekli benden şikayeti vardı halbuki ben derslerimde başarılı bir öğrenciydim ama hiçbir zaman memnun olmadı benden şimdide çocuğuma karşı başarısız olduğumu düşünüyor. Ben anneme çok düşkünüm şuanda evime geldim ama aklım annemde çünkü tartışarak çıktım ve aklımdan çıkmıyor annemi çok seviyorum ama o beni önemsemiyor

bi akrabanızı cağırın bir iki hafta kalsın sizde. görümce yeğen gibi. evde kalmazsanız hepten soğursunuz.

evden çıkma gibi çareniz yoksa , çare annenizde kalmak da değil.
neyse ki dönmüşsünüz ama gitmeyin bir daha da, sizin bir eviniz, kendi evlatlarınız var.

en basit çözüm demir yaptırmak.
o da olmazsa tüm cam ve kapılara pimapen kilitlerinden. onlar çok sağlam oluyor.
alarm da bir seçenek...

Aslında alarmlı pvc kilitleride güvenilir.

aşağılanarak büyüyen insanlar çocuklarını aşağılarmış ve bu bulaşıcı bir şekilde nesilden nesile devam edebilirmiş.

toplumda o kadar çok ruh sağlığı bozuk ve bilinçsiz ebeveyn var ki doğru insan nasıl çıksın içimizden.

arkadaşların dediği gibi alarm en güvenlisi bence de.
artı kapılara ferforjede yaptır kafan rahat olur.

İnsanın kendi annesi tarafından böyle bir muamele görmesi çok acı. Fakat sırf korkunuz ve tedirginliğiniz yüzünden annenizin aşağılamalarına katlanmak zorunda değilsiniz. Madem başka bir eve çıkamıyorsunuz güvenlik önlemlerini arttırın. Örneğin camlara parmaklık, Kapıya ekstra kilit, güvenlik alarm sistemi falan kurdurun. Öyle ki tek olsanız anlarım da bir de çocuğunuz varmış minikte olsa evdeki bir ses bir nefes bile size güven verebilir. Korkmayın ve dönün evinize..

tuhaf bi aile..
diyecek söz bulamadım....

Lutfen evine don bu arada esinden nasil ayri kalabiliyorsano ayri bisey

Tabiki geliyor ama işi dolayısıyla biraz geç geliyor 11 gibi bu yüzden korkuyorum o saatlere kadar.
psikolojik destek alsanız.. annenize kızamıyorum ben sahsen. bazen eski zaman insanları mı desem belki biraz yanlış olcak ama anlarsınız demek istediğimi sanırım.. yaşları ilerlemiş insanlar olaylara farklı yaklaşıyorlar.. mesela benim bi arkadaşımın da annesi var kızını çok seviyor zaten tek evladı kızı. ama o da hep aşağılar gibi konusuyor. arkadaşım bana hep dert yanardı. ben bi gün annesinin kızına harçlıklar vermesi evini kızına açması üzerine arkadaşıma da soyledim.. yaşlılığına ve cahilliğine ver dedim o da senın yanlışlarını sana bu şekılde anlatmaya çalışıyor aklı bu kadarına yetiyor dedim. kesinlikle hakaret değil. yaşlılığı ve biraz dilinin sert olmasından. ama bence evinize dönün oğlunuz da olumsuz etkilenebilir. onun karşısında kendine güvenen dimdik duran bi anne olmaya çalışın. psikolojık destekle çözülebilir sanırım.. Allah yuvanıza mutluluk huzur versin.. hırsızlık olayına da üzüldüm çok geçmiş olsun.. bidaha yaşamazsınız umarım..

Benim 11lere kadar tek kalmaktan korkmam hırsız girmesiyle alakalı konuyu baştan okursanız anlarsınız hırsız girmeden önce tek başıma bile kalırdım evde o konuda sorun yok yani şuan sorunum ben bunca sorunla uğraşırken ve hamileyken annemin bunları söylemesi yapması.

okumuştum baştan gecmiş olssun dedim zaten hırsızlık olayı için.. umarım en kısa zamanda çözersiniz sorunu.. ben biraz olumlu yaklaştım galiba. bi annenin kızına bilerek farkında olarak kötü davranmasını aklım aklmadı belki de ondandır..

Hırsızın beni çalacağını dahi bilsem evime dönerim bu ne ya...

çok abarttıgınızı düşünüyorum
annenizden o kadar hakaret yiyip hala orda duracagınıza
evinizde tedirgin durun daha iyi
hırsız girmiş bitmiş gitmiş uzatmanız mantıgı ne allasenn
topla pılını pırtını dogru evine

Arkadaşlar dün annem aradı ve oğlumu çok özlediğini söyledi ve ısrarla beni çağırdı bende gittim sizce iyi etmişmiyim ne kadar üzse kırsada o bir anne sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…