Ailem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Öyle yoruldum ki ailemin sorunlarından. Tahammul leri yok sanki artık Birbirlerine. Önceden böyle değildik şimdi ekonomik sıkıntılar veya başka sebeplerden o kadar çok kavga oluyor ki ailemde. Ben evliyim ama annem hiç düşünmüyor esime rezil olurum diye arıyor beni kavgayı anlatıyor istemediği cevapları verdigimde yani ona aaa anne tabiki de haklısın nasıl söyler sana öyle bi laf demedigim sürece benim de suratima kapatıyor telefonu ve arıyorum arıyorum açmıyor. 1 hafta önceden bu aksam için plan yaptık hep beraber sabah kalktık eşim falan çok hevesliyiz bi telefon geldi annem abim birbirine girmiş bizim plan da hop iptal tabi ve ben hala esime soyleyemedimm. 7.5 aylık ta hamileyim. Ama annem sağolsun yine bi çok kez telefonu yüzüme kapattı. Annem babam içinde abim içinde canımı veririm. Onlar da benim için inanin ki verir. Ama neden böyle oldu bu tahammulsuzluk meydana geldi anlayamıyorum. İçimi dökmek istedim.

Evliligini tuketirsin bu sorunlarla.
annene beni arayip kavga anlatma ben hakim degilim de.

Evliligini tuketirsin bu sorunlarla.
annene beni arayip kavga anlatma ben hakim degilim de.
Annemi tanısan o kadar temiz kalpli iyi biri ki ama neden böyle yapıyor anlamıyorum. Demin eşim hadi hazırlan gidelim dedi ben plan iptal oldu dedim başka bi bahane uydurarak. Sonra babam aradı sen bakma annene abine plan iptal olmicak hadi gelin dedi çok korkuyorum şimdi abim bi taraftan annem bi taraftan surat asar diye

Ne olursa olaun damatlarina acik etmemliler el oglu sonucta.
ama yaslar ilerledikce insanlarin gercekten karakteri degisiyor.
babana anlat esimden utaniuorum bilsin istemiyorum boyle yapmasinlar de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X