Ailem

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Kizlar ben hicbir zaman aileme düskün olmadim. Kucuklugumden beri. Ailemle cok sorun yaşadim. Benim hayatimi mahfettiler... Birde cok evcimenim.
Annemgil alt katimda oturuyor 2 saatten fazlasi sıkıyor beni hemen eve geliyorum bazen cok uzun sure gorusmedigimiz oluyor.

Bugun tasinacaz sen bizi sevmiyosun yuzunu ayda yilda bir goruyoruz falan gibi laflar etti.

Seviyorum ama düskün degilim.
Bugun esimde ailemle ilgili abuk sabuk konuştu.
Kayinbabamla kaynanama bile hatta kaynimla bile daha cok gorusuyoruz.
Kizlar ne yapabilirim
Annelerine duskun kizlara imreniyorum.
Cok eksik hissediyorum kendimi.
Ben kendimi cok suclu hissediyorum...

Yapınızdan dolayı mı? Yoksa size çocukluk döneminde gösterdikleri ilgisizlik vs sebeplerden mi ? Bunun bilincaltinizda mutlaka bir aciklamasi vardir. Ama ailenizin bu durumu hissetmis olmasi onlar icin cok uzucu bi durum diye dusunuyorum

Yapısal ayrica annemin yaptigi hatalar babamin okulum ve benim uzerimde kurdugu baskilar...
Evlenmeden oncede hep oturma odasinda onlardan ayri otururdum.
Ama annemin oyle demesi
Babamla bu konuyu konusmalari falan cok zoruma gidiyor. Ama elimden sanki bisy gelmiyo gibi.
Annee o baba ooo

Ilerde benim cocugum yapsa cok zoruma gider bunu da biliyorum ya olseler bisey olsa cok cok uzulur biterim pismanda olucam bugunler icin biliyorum ya ne olur bi oneriniz varsa soyleyin.

Ne yapim ben. Hep icime attim yaptiklarini.

Ben de düşkün değilim.
Yaşadıklarımızın,yaşattıklarının sonucu bunlar.
Ne kadar çabuk her şeyi unutuyorlar değil mi?
Senden de aynı özveriyi bekliyorlar.
O kadar kolay olmuyor maalesef.

Anne babana saygin tam olsun. Yeri geldiginde yani muhtacolduklarinda bakmaktanda geri durma.
ama o bağı kuramayan onlar buna sen uzulme.
Cocuklugu sorunlu gecen bazı insanlar diyor annem babam cahil o donemde o yuzden oyle davranmislardir.
ben buna hic inanmiyorum. Bak iste simdi ne guzelde biliyorlar ilgiyi sevgiyi.
Cocukken karakterin ksiligin otururkende onlar verecekti o sevgiyi sana. Onlar anlayacakti halinden. Bu konuda benimde kalbim cok kirik. Ailemi severim fakat eksik kaldi bazi duygularim toparlayamiyorum.
Anne kavramini ozellikle bir turlu oturtamiyorum. Sizi o kadar iyi anliyorumki.
Dedigim gibi uzmeyin kendinizi.
sayginiz ve gerektigi yerde yardiminizi esirgemeyin yeter.
o sevgide onlarin vaktinde size veremedigi sevgidir.
ama yinede olsun ilgilenin seviyormus gibi yapin gonulleri olsun. Neticede yasli insanlar. Ne diyeyim.

Ben de düşkün değilim.
Yaşadıklarımızın,yaşattıklarının sonucu bunlar.
Ne kadar çabuk her şeyi unutuyorlar değil mi?
Senden de aynı özveriyi bekliyorlar.
O kadar kolay olmuyor maalesef.

Ben unutamiyorum ama şuan universitemi bitirmiş isimin basinda olmaliydim. Buna firsat vermediler bende evlendim.
Severek evet ama kendimi evli cocuklu hayal etmemistim.
Unutuyorlar cunku yuzlerine vurmuyoruz.
Ama uzulmelerini hic istemiyorm. Uzulen ben olim onlar olmasinlar yinede ailem. Ama elimden gelen bu yapamiyorm.

Gercekten anlayan bilir.
Bende istemezdm boyle olmasini. Ama onlar boyle yaptilar boyle istediler simdi neden boylesin dediklerinde yine uzulmesinler diye susuyorum yoksa soylenecek cok laf var. Salliyorum dalgaya vuruyorum.
Sen bizi sevmiyorsun derken bile hyr seviyorum diyemiyorum

Ben de tam bu sebepten,üzmemek için uzakta yaşıyorum ailemden 18 yıldır.17 yaşında çıktım dönmedim.Bir araya geldiğimiz 5. dkda tartışıyoruz.Uzaktayken her gün güzelce konuşuyoruz.

Bunun çözümü sende değil annende
Ben anneme aşıktım ama şimdi. ..
Göz göre göre çok kırdı beni üzdü
Ama canim herşeyimdir üzülse dünyam başıma yıkılır
Yalnız hiçbir kardeşim benim kadar bağlı değil ve benim kadar kırılmamıştır

Ben de tam bu sebepten,üzmemek için uzakta yaşıyorum ailemden 18 yıldır.17 yaşında çıktım dönmedim.Bir araya geldiğimiz 5. dkda tartışıyoruz.Uzaktayken her gün güzelce konuşuyoruz.

Cok uzucu bir durum insanin kendi annesiyle babasiyla anlasamamasi.

Benim kuzenlerim var babalariyla oturur konusur dertlesirler annelerini her yere gotururler hep beraberler gulerler eglenirler.
Cok imreniyorum coook.
Allahim affetsin allah benim cocugumla bana yasatmasin hep dua etmisimdir

Ben aile konusunda cok kırıgım paramparcayim. Bunu onlarin duzeltmesi gerekirken daha beter yapiyolar.
Yinede babama sarilamiyorum annemin boynuna atlayamiyorum dizlerinde uyuyamiyorum opup koklayamiyorum seneler oldu bunun eksikligi tarif edilemez ama hala yapmiyorum.
Kocama beni sevsene azcik diye yanasiyorum guluyo gulumsuyo. Ama anneme babama bunu soylemeye utaniyorum.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…