ailemden bıktım!

adelebeyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
314
50
o kadar bıktım kı ailemden. ablalarımdan ve annemden de .. bıkmak değilde artık yorulmak demek daha dogru olucak sanırım. ablamla tartıstım o..... dedi sinirle dedi biliyorum ama çok dokundu bana bugun sonra hemen yaptıklarını soluyo bana dıye cıkıp sevgilinde bulustun bilmem ne sadece 1 kere olmus bısey bu da zaten sevgılım uzakta yasıyo ve nadir görüşebiliyoruz. o kadar dokunduki bana. abla dediğin kardeşine yardımcı olmazmı ya.. kaç tane ablam var ama hıc bırınden goremedım bunu. destek olmayı gectım köstek oluyorlar. sevgilime zaten hepsi karsı aramızda mesafe var diye kımse ıstemıyo (başka neden yok sadece bu) surekli babamın beni vermiceğinden oraya gidemiceğimden bahsedilmesinden o kadar sıkıldım kı ya :KK43: hiç destekçim yok kendimi çok yalnız hıssediyorum ailemden uzaklaşmaya başladım işte bulamıyorum bir türlü hepsi birikti birikti birikti ama sabredemiyorum artık dua etmekten başka çarem kalmadı..

ne biçim abla bunlar :KK12: sizde özelinizi anlatmamaya çalışın hemen başınıza kakarlar . herşey olacağına varır onlar mı karar vercekmiş senin nerde oturcağına .

ne biçim abla bunlar :KK12: sizde özelinizi anlatmamaya çalışın hemen başınıza kakarlar . herşey olacağına varır onlar mı karar vercekmiş senin nerde oturcağına .
zamanı gelince köstek olucaga benzıyorlar işler ciddiye bindiğinde benı daha zor gunler beklıyor napıcam bılmıyorum :KK43:

Onlar kendilerinde seni üzme ve sana köstek olma hakkını buluyorlarsa, sende onları hayatından çıkarma ve onlara gerekli cevabı verme hakkına sahipsin
gerektiği yerde zaten veriyorum ama bi yere kadar tek başımayım cunku..

Bence bir an önce iş bulun, kendi hayatınızı kurun.
Bu günlere bir daha dönemeyeceksiniz.
Ah' la vah' la tüh' le geçmesin bu yıllarınız.

İnşallah en kısa zamanda bulursunuz. Tadınızı kaçırmayın.
Kimsenin de sizi ezmesine izin vermeyin.

inşALLAH
kesinlikle izin vermıyorum zaten cevabımı hep veririm ama beni yalnız olmak korkutuyo tek basıma savasmak..

o kadar bıktım kı ailemden. ablalarımdan ve annemden de .. bıkmak değilde artık yorulmak demek daha dogru olucak sanırım. ablamla tartıstım o..... dedi sinirle dedi biliyorum ama çok dokundu bana bugun sonra hemen yaptıklarını soluyo bana dıye cıkıp sevgilinde bulustun bilmem ne sadece 1 kere olmus bısey bu da zaten sevgılım uzakta yasıyo ve nadir görüşebiliyoruz. o kadar dokunduki bana. abla dediğin kardeşine yardımcı olmazmı ya.. kaç tane ablam var ama hıc bırınden goremedım bunu. destek olmayı gectım köstek oluyorlar. sevgilime zaten hepsi karsı aramızda mesafe var diye kımse ıstemıyo (başka neden yok sadece bu) surekli babamın beni vermiceğinden oraya gidemiceğimden bahsedilmesinden o kadar sıkıldım kı ya :KK43: hiç destekçim yok kendimi çok yalnız hıssediyorum ailemden uzaklaşmaya başladım işte bulamıyorum bir türlü hepsi birikti birikti birikti ama sabredemiyorum artık dua etmekten başka çarem kalmadı..

sizi kıskanıyorlar galiba siz de hiç tınmayın o deyince öyle mı olunuyor :) bizde üç kız kardeşiz çok tartışırız ama ben hiiiiiçççç takmam lafları sayar kulaklığımı takar odama geçerim :)

Bence dikkatli olun. Kusura bakmayın ama nsaıl ablaymış o öyle? Ne demek o... Sevgilisiyle buluşmaya giden herkes o.. mu oluyormuş. Bir ablanın ağzına böyle şeyler yakışır mı?.

onların sevgilisi ciddi birlikteliği var mı canım

X