Kızlar biliyorum aile bu önemli vs diceksiniz ama gerçekten ailemden bıktım ben. 22 yaşındayım uni son sınıf. annemle babam ayrı annem okuduğum sehirde benle kalıyor. Abim suan askerde haftaya gelecek ve muhtemelen yakinda atanır. bende temmuzda kpssye giricem. Az önce annemle cok buyuk kavga ettik. Sinirlerim oyle zıpladiki bağırdım çağırdm kapıyı kapatp girdim odaya. Son zamanlarda çok uzerime geliyor zaten stresliyim. Bu son sene çok yoğun hem staja gittim hem okul hem dershane cok yogundu. Ve kpssye yeteri kadar çalışamadıgmı düşünüyorum okul ve staj nedeniyle. Açıkçası bu sene pek ümitli değilim seneye düzgünce hazırlanırm filan diyodum. Annem dedi ki neymiş abim askerden gelince nereye atanırsa oraya gitcekmişiz hep beraber. Eğer ben atanırsam da benle gelcekmiş. hadi atanamadım ben nolcam dedim abimin olduğu yere niye bende geliyorum burda kalayım düzenimi hiç bozmayım yok yere adam gibi oturup çalışayım dedim yok. Ben biliyorum bizim aileyi. Kavga gürültü eksik olmaz abimde annemle anlasamaz. ben eğer bu sene atanamaz da onlarla beraber gidersem daha beter olcak biliyorum. Bugünden beri başımın etini yedi. sabahtan beri ders çalışıyorum bunalınca bi elime telefonu almayim aninda saydıriyo telefon elinden düşmüyor da bilmem ne. Halbuki telefonu alınca bile ders çalışıyorm faceden falan kpss sorulari paylasilan gruplara bakıyorum. Pek umutlu değilim okul staj vs nedeniyle istediğim kadar calisamadim dedim Allaah bi basladi saydırmaya heralde yapamazsın elinden telefon düşmüyor ki kimle konusuyon sen bu kadar bilmem ne saydırdı. Bi de mezuniyetim geliyo arkadaslarimla bulusup kuafor felan ayarlicaktik annem de biz elbiseni beraber alalım dedi. Arkadaşlarım da kuaför falan ayarlamışlar tanıdıkmış gel ayarlayalm deyince anneme dedimki once kuafore gidip konusalik ordan elbise bakmaya gideriz. Burdan bi tavir yapiyo bana ben onla elbise bakmaya gitmek istemiyomuşum arkadaşlarmla gitmek istiyomuşum gelmesin benle diye yapıyomuşum falan filan. Ya ben gelmeni istemesem açıkça soylerim arkadaşlarmla gezmek istiyorum veya tek basima bakmak istiyorum derim bunun icin bana kırılcak mısın hem ben oyle bisey demedim gel beraber gidelim kuafor le konustuktan sonra gezeriz dedim yok arkadaslarin da gelir onlarla sen bir misin pahalı kıyafetler bakarlar falan utanırz eziliriz bilmem ne anne onlar benim kac senelik arkadasim pahalı elbise alamadım diye dalga gecmezler korkma ki kendileri de öğrenci onlarla uçuk seyler almazlar öyle zengin tayfa değil yani yok anlatamıyorum ben gelmesini istemiyomuşum derdin ne senin falan. Arkadaşım bana soru attı sınav için onu konusuyoruz annem de beni cagirdi balkonda kahve icelim diye bende birazdan gelcem dedim isi gücü var arkadasimin soruları anlatıp gitcek annem çağırıp duruyo bu sefer de telefonla uğraşıp duruyon yanima gelmiyon diye tavır yaptı en sonunda dayanamadım patladım en guzel gunlerimi mahvetmesen olmazmıydı dedim ne elbise almaya ne mezuniyete heves bırakmadın icimde dedim elime telefonu aldığımda dahi soru bakıyorum ben falan baya bi tartıştık kapıştık odaya kapandım ağladım sinirden. Cidden canımdan bezdirdi artık ya ne yapıcam ben kızlar