Merakediyorum aileden tamamen bu kadar nasıl zıt olunabilir ya hiç mi bi yerden benzemez insan resmen alimden zalim zalimden alim misalii bende ki. Ailem iyiler ama ben onlarınn düşündğü gibi düşünmüyorum onların yaşadığı gibi yaşayamıyorum hayatı neden böyle yanlış eğiitilmedim annem olsun babam olsun doğruyuda yanlışıda güzelce anlattılar gösterdiler ama yokk kendimii öyle olunca bir kalıba girmiş gibi hissediyorum bu ben değilim diyorum bilmiyorum ailem ve çevreme göre tam ters biriyim aranızda böyle olan var mı varsa nasıl başediyorsunuzz?
Sadecee sorguluyorum ben neden kötü farklıyım diyee onlar gibi olmaya çalıştıgımdada hiç mutlu olamıyorum
Farklı olmak kötü olmak değildir ki.
Bende farklıyım.Mesela çekirdek ailem değil de bizdede akrabalarla aramızda çok farklılık var.
Hepsi erkenden evlendi;çocuk yaptı.
Hatta 2 tanesi evlenip çocuk yapmak için mesleğini bıraktı.(ikisi de öğretmendi)
Ben ise 31 yaşındayım ama hala bekarım.
Eğer seveceğim ve beni sevecek biri karşıma çıkmaz ise evlenmeyi düşünmüyorum.
Mesela diğer akrabalarım çevre baskısını çok ciddiye alır.
Ben yıllardır insanların benim hakkımda ne dediğini takmıyorum.
Çocuk olayına ise ben çok ciddi maddi ve manevi şartlarım olmayacaksa düşünmüyorum.
Mesela ailemden diğerleri ne olursa olsun çocuk olmalı diyor.
Ben buna da katılmıyorum.
O yüzden onları ikna etmek zorunda hissetmiyorum ve onları ikna etmeye çalışmıyorum.
Annem ve kardeşimden bile çoğu konuda farklı düşünürüm.Ama bu bir eksiklik değil.
Farklı olmanız kötü olmanız demek değil.
Sadece farklı bir bakış açısı ile hayata baktığınızı gösterir.