Ailemden soğumam

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Evden yurtdışına yaptığım bir işim var. Bana göre bu bir iş değil. Sağlam bir iş bulamadığım (bulsam burada kalmam) için şu an bunla uğraşıyorum. İstemesem de ailemin yanında yaşıyorum. Annem sürekli eleştiriyor, aşağılayıcı konuşuyor. Niye o bardağı aldın, bunu almadın, bulaşıkları yıkayınca, niye yıkadın, yıkamayınca, neden yıkamadın. Sürekli laf sokuyor. Ben de onlarla iletişimimi sıfıra indirdim, sürekli bilgisayar başında işimle uğraşıyorum. Kalan zamanda bir sınav var ona hazırlanıyorum. Bu sefer de annem, neden benle konuşmuyorsun diyor. Üzülüyor falan. Konuşunca iki lafından biri eleştiri, laf sokma. Ben kendi derdimdeyim, bir taraftan para biriktirmeye çalışıyorum, bir taraftan sınava hazırlanıyorum, bir taraftan da annemin facebook mesajlarını okuyorum, cevaplıyorum. Benim amacım kendimi kurtarmak, onun amacı da yalnız kalmamak. Ne yapsam bilmiyorum. Bunaldım gerçekten.

Kaç yaşındasın ?Şimdilik ailenle yaşamaya dayan , kendime iyi bir iş bulunca evini ayırırsın.Maddi bir gücün yoksa yapabileceğiniz birşey yok.Ama daha 20 li yaşlardaysan emin ol yıllar geçtikçe daha başka sıkıntılarda yaşayacaksın.Bende ailemle yaşadığım için seni anlıyorum.Bende bu yıl sonunda evimi ayırmayı düşünüyorum,maddi olarak ancak o zaman müsait olabilicrm çünkü

Evden yurtdışına yaptığım bir işim var. Bana göre bu bir iş değil. Sağlam bir iş bulamadığım (bulsam burada kalmam) için şu an bunla uğraşıyorum. İstemesem de ailemin yanında yaşıyorum. Annem sürekli eleştiriyor, aşağılayıcı konuşuyor. Niye o bardağı aldın, bunu almadın, bulaşıkları yıkayınca, niye yıkadın, yıkamayınca, neden yıkamadın. Sürekli laf sokuyor. Ben de onlarla iletişimimi sıfıra indirdim, sürekli bilgisayar başında işimle uğraşıyorum. Kalan zamanda bir sınav var ona hazırlanıyorum. Bu sefer de annem, neden benle konuşmuyorsun diyor. Üzülüyor falan. Konuşunca iki lafından biri eleştiri, laf sokma. Ben kendi derdimdeyim, bir taraftan para biriktirmeye çalışıyorum, bir taraftan sınava hazırlanıyorum, bir taraftan da annemin facebook mesajlarını okuyorum, cevaplıyorum. Benim amacım kendimi kurtarmak, onun amacı da yalnız kalmamak. Ne yapsam bilmiyorum. Bunaldım gerçekten.
bazen anneler çok yorulunca böyle eleştirel konuşabiliyor. ben uyarıyorum güzellikle. biraz tatlı dile ihtiyacım var biraz sevgi dolu bir ortam lazım bana diyorum. siz de deneseniz hep birlikte o güzel otamı oluştursanız

kaç yaşındasınız?

kardeşiniz var mı? varsa çalışıyorlar mı?

aileniz hep mi böyleydi yoksa şu anda yaptığınız iş yüzünden mi böyleler?

babanızın tutumu nasıl?

Anne ve babayla iletişimi sıfıra indirmekmi 😲 ben annemin Bi sesine kurban olurum ne kadar kötü olursa olsun aileniz onlar alttan almaya çalışın lütfen belki çok bunattılar sizi ama bu tutumunuz yanlış geldi bana

kaç yaşındasınız?

kardeşiniz var mı? varsa çalışıyorlar mı?

aileniz hep mi böyleydi yoksa şu anda yaptığınız iş yüzünden mi böyleler?

babanızın tutumu nasıl?
30 yaş üstüyüm. Annem hep böyle, bir kardeşim var, evli ve bizden uzakta. Annemin bu huyu nedeniyle erkek kardeşim bize çok sık gelmez, çünkü onlara çok karışıyor. Yengemin de sevdiğini tahmin etmiyorum. Babam çok karışmaz, kendi halindedir.

Back
X