- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
Merhabalar 26 yasina yeni girmis bir ogretmenim amerika almanya ispanya kanada portekiz italya fransa slovenya gibi ulkere ziyaretlerim oldu eğitim amacli seyahat amacli lise dahil öğretimimi ailemden uzak sehirlerde tamamladim atanirkende evimi yazayim ailemle olayim dedim 4 senedir ailemleyim hayatimin en zor zamanlarini burda gecirdim hic ama hic beni nalamadilar hep onlarin istedigi gibi oldum giyimimden tutun kilik kıyafetime arkadaslarimin dugunune bile gidemedim hemen tepki koydular ve ailem cok egitimli insanlar cahil de degiller biryere gidecegim desem kiyamet kopuyor binbir acikama yapiyorum evlenip kurtulurum dedim baskidan nisanlima da ayni muamele babamın surati asik biryere cikarken yuz kez izin istiyorym sorunlarim var nikah oncesi kafami dinlemek istiyorum yarin evden cokmak ama yok sanko zincirlenmis gibiyim annem 2 gun ankaraya gittim diye demedigini birakmiyor sonuc hep ben suçluyum
artik yoruldum yarin gitmem lazim acil ama ne soyleyipte gidecegini bilmiyorum herseye bir bahane uretiliyor