• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden yoruldum...

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
Merhabalar 26 yasina yeni girmis bir ogretmenim amerika almanya ispanya kanada portekiz italya fransa slovenya gibi ulkere ziyaretlerim oldu eğitim amacli seyahat amacli lise dahil öğretimimi ailemden uzak sehirlerde tamamladim atanirkende evimi yazayim ailemle olayim dedim 4 senedir ailemleyim hayatimin en zor zamanlarini burda gecirdim hic ama hic beni nalamadilar hep onlarin istedigi gibi oldum giyimimden tutun kilik kıyafetime arkadaslarimin dugunune bile gidemedim hemen tepki koydular ve ailem cok egitimli insanlar cahil de degiller biryere gidecegim desem kiyamet kopuyor binbir acikama yapiyorum evlenip kurtulurum dedim baskidan nisanlima da ayni muamele babamın surati asik biryere cikarken yuz kez izin istiyorym sorunlarim var nikah oncesi kafami dinlemek istiyorum yarin evden cokmak ama yok sanko zincirlenmis gibiyim annem 2 gun ankaraya gittim diye demedigini birakmiyor sonuc hep ben suçluyum:( artik yoruldum yarin gitmem lazim acil ama ne soyleyipte gidecegini bilmiyorum herseye bir bahane uretiliyor:(

Kimin ailesi öyle degilki.bende 28yasindayim evlendm hala annemle babam gece bi yere gittigimzde gec gelmeyin diye ariyor.oyle korkunc olaylar goruyorlarki kimseye güven yok artık. Sen ne dersen de hayatinin sonuna kadar var olduklari sürece hep karisirlar bi yandanda iyiki varlar ya olmasalarda yapayanliz ve cok özgür olsan hic bir seyin tadi kalmazdi

Kimin ailesi öyle degilki.bende 28yasindayim evlendm hala annemle babam gece bi yere gittigimzde gec gelmeyin diye ariyor.oyle korkunc olaylar goruyorlarki kimseye güven yok artık. Sen ne dersen de hayatinin sonuna kadar var olduklari sürece hep karisirlar bi yandanda iyiki varlar ya olmasalarda yapayanliz ve cok özgür olsan hic bir seyin tadi kalmazdi

ben hayatimi yaşayamaz hale geldim ama sikildim yoruldum hep boyle nereye kadar diyorum:(

ben 20 yaşındayım banada öyleler ama sen mesleğini bile almışsın eline bence abartıyolar hatayı ailenin yanına kalarak yapmışsın uzak biyer tercih etmeliydin. evlenene kadar sabret sık dişini:26:

Benim ailemde oyleydi cnm ama suan evlendim onlar aydinda oturuyor biz manisada ben cok ozluyorum onlari cok yanlizlik cekiyorum burda :( evlenince hep ozgursun bosver belki fazla korumacilardir tek cocukmusun

Back
X