bir de tartıştığımızda eşim kesinlikle benim ile konuşmaz. hep ben adım atarım. ona rağmen bile zor barışır benim ile. boşanmak kelimesi sürekli dilimizde
Bazi aileler de tam tersi kizinin yuvasi yikilmasin diye taraf tutmadan hatta damadin tarafini tutarak olaylara yaklasiyor var boyleleri.Ailene sölersen gelip kocanin kulagini cekince düzelirmi saniyosun..onlar agir konusur seni tutarlar cunku ..sonra sen barisirsin aileler kabak gibi ortada kalir..sonra kavgalarinizin konusu bile senin anan bole dedi senin baban böle dedige doner..allah yardimcin olsun ama bencede söleme cok büyük bisiler olmadigi sürece tabi sahipsiz de sanmasin tabi seni...
aslında neden kavga ediyoruz? neye büyüyor bu kadar kavga anlamıyorum bile. ama ikimizin de birbirinden beklentileri çok farklı. ikimiz de beklediklerimizi karşı tarafın yapmadığını düşünüyoruz. olaylar büyüyor da büyüyor.Kavga nedeniniz ne,?Neden bu kadar zıtlaşıyorsunuz?
aslında evlilik danışmanından randevu aldık ama daha gitmedik. ama o zamana kadar ne yapacağız bilmiyorum.Anlattiklarinz kadariyla soyluyorum esinizi psikologa gonderseniz kusme ve kin tutma sorunlarini cozse evliliginiz kurtulur gibi
ben de nefret ederim küs durmaktan. kin de tutmam. ne kadar kızarsam kızayım 1 saate barışırım. yatağa küs girme olayını aklım almazdı bile. ama kendim yaşıyorum.Tam bir işkence. Koca insanlar niye kuser anlamıyorum. Kusen bide karsidan adim bekler. Karsidaki de insan. Bencillik.
keşke çözebilsek kendimiz. 3 seneyi geçti. bu sefer ben de çıldırdım iyice.siz unutursunuz ama aileler anlatılanları unutmaz,"kol kırılır yen içinde kalır"demişler,siz de derdinizi birlikte çözün aileler girerse daha da arapsaçı olur her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?