Aileme ondan bahsetmeli miyim?

ondan bahsetmek için çok erken henüz daha sevgili olalı değil tanışalı 1 ay olmuş ,bilmediğin ne huyları vardır kimbilir,bence ailelere açılabilmek bu kadar aceleci davranılmamalı ,önlikle 3-4 ay bir kendin tanı canım ailene direk açarsan onlarıda tedirgin edersin.

bir insan bu kadar çabuk bişeyler yapmak istiyosa mutlaka vardır bir açığı.... :19:

merak ettim kaç yaşındasınız?

bende yaşınızı merak ettım ama yaşınız kaç olursa olsun 1 ay çok çok çok erken bı süreç sonradan mutsuz olmaktansa karsınızdakı ınsana durumu anlatıp bır sure daha bırbıırnızı tanımanın ii olacagını söyleyın nedır ne deyıldır hırlı hırsız mı sapık mı afedersınız yanı tv lerde hergun bınbır cesıt olay göruyoruz kımseye guven olmaz sakın tanıştırmayın ve sizde çok ii tanımadan evlenmeyın.....

bende yaşınızı merak ettım ama yaşınız kaç olursa olsun 1 ay çok çok çok erken bı süreç sonradan mutsuz olmaktansa karsınızdakı ınsana durumu anlatıp bır sure daha bırbıırnızı tanımanın ii olacagını söyleyın nedır ne deyıldır hırlı hırsız mı sapık mı afedersınız yanı tv lerde hergun bınbır cesıt olay göruyoruz kımseye guven olmaz sakın tanıştırmayın ve sizde çok ii tanımadan evlenmeyın.....

HakLısın çok kısa bi süre evLiLik kararı vermek için. Ve sanırım ikimiz de mantığımızLa hareket ediyoruz. Evet mutLuyum onun yanında ama 'aşığım, çok seviyorum' diyemiyorum kendime biLe. Ve zaten ondan da duymadım bunLarı. Ama mantığıma yatıyo hareketLEri, davranışLarı konuşması..

Bence de daha tanistirmayin. Cok erken daha.. En azindan bir seneye kadar önce kendin tanimalisin diye düsünüyorum. Ki sizde henüz 3-4 hafta olmus..
Öyle bir seyi yine sorarsa acikca söyle bence. Daha seni tam olarak tanimiyorum ki, nasil tanistirayim diye.

cnm bende sevgilimle internet ortamında tanısmıstm daha onu görür görmez evlenicem kişi dedim o da aynı şeyleri düşünmüş, ilişkimiz 2yılı geçti hala fikrimiz değişmedi, yani görür görmez güzel seyler hissetmiş olabilirsiniz ileriye dönük planlar da yapabilirsiniz ama acele etme konusunu yanlış buluorm, zmanla zaten o fikirler daha iyi netleşir,ailene açılman için daha çok zmanın olduğunu düşünenlerdenm bende, mutluluklar diliorm:16:

Bence de daha tanistirmayin. Cok erken daha.. En azindan bir seneye kadar önce kendin tanimalisin diye düsünüyorum. Ki sizde henüz 3-4 hafta olmus..
Öyle bir seyi yine sorarsa acikca söyle bence. Daha seni tam olarak tanimiyorum ki, nasil tanistirayim diye.

O da farkında çok erken oLduğunun. 'insanlar bu kadar kısa sürede birbirlerine daha yeni yeni aLışmaya başLarken ben bütün hayatımı sana göre pLanLamaya başLadım' diyo. Bi defa daha çok erken diyecek oLdum "insanLarın birbirini tanıması için uzun yıLLarın geçmesine gerek yokmuş, seni tanıyınca anLadım" dedi. E bişey diyemedim tabi sonrasında =/

cnm bende sevgilimle internet ortamında tanısmıstm daha onu görür görmez evlenicem kişi dedim o da aynı şeyleri düşünmüş, ilişkimiz 2yılı geçti hala fikrimiz değişmedi, yani görür görmez güzel seyler hissetmiş olabilirsiniz ileriye dönük planlar da yapabilirsiniz ama acele etme konusunu yanlış buluorm, zmanla zaten o fikirler daha iyi netleşir,ailene açılman için daha çok zmanın olduğunu düşünenlerdenm bende, mutluluklar diliorm:16:

Teşekkür ederim =) Umarım bizim fikirLer de değişmez iLeri bi zamanda. 2 sene geçti diyosun. AiLeLere bahsettiniz mi peki

1 ay çok çok kısa bir süre bence onunla konus,daha erken oldugunu söyle.Ben senelerce bekleyip ancak o zaman aile kısmına gecen o kadar insan tanıyorum ki...Hem 1 ayda kimsenin gercek yüzünü öğrenemezsin.En azından birkaç sene geçmesi gerekiyor.Bence evliliğe benim için bu adam uygundur diyebildiğin zaman ailene bahset.........

Henüz çok erken, her şey çok hızlı gelişmiş zaten. Tavsiyem siz önce birbirinizi tanıyın, halihazırdaki gelişmeleri hazmedin bir...

1 ay çok çok kısa bir süre bence onunla konus,daha erken oldugunu söyle.Ben senelerce bekleyip ancak o zaman aile kısmına gecen o kadar insan tanıyorum ki...Hem 1 ayda kimsenin gercek yüzünü öğrenemezsin.En azından birkaç sene geçmesi gerekiyor.Bence evliliğe benim için bu adam uygundur diyebildiğin zaman ailene bahset.........

Bu kadar kısa süreLi bi iLişkinin bu duruma geLmesi görücü usuLünü anımsatıyo bana =)))

Back
X