Aileme rest cekecegim

Bazı gençler, ona kötülüğü dokunan arkadaşlarına karşı bu kadar kin tutup katı davranmayı becerebilse keşke...
Kimse içki,uyuşturucu,fuhuş vb bataklara sürüklenmezdi.
Söz konusu güvenliğimizden korkan aile olunca maşallah harikayız...

Siz öyle yapıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın lütfen. Herkes gider aile kalır. Asla sırtınızı çevirmeyin. En zor günlerinizde, her hatanıza rağmen sizi bagrına basarlar.

Biraz uzaklaşırsanız belki daha iyi anlarsınız.

Yine de yaşadığımız evin kurallarına uymalıyız. Ben hiç eve 2 de gitmedim harbiden de. Üniversitede yalnız yaşarken bile....
Eve geç gitmek ayıp değil, sadece tehlikeli.

Arkadaslarinla gezip tozmak icin aileme rest cekecegim mi dediniz benmi yanlis anladim?

Yas kac kuzum?dost kazigi nedir bilmiyorsun sanirim?arkadas dedigin iyi gunde yaninda olan kotu gunde yanina yaklasmayan tiplerdir genelde fakat gercek dostlar haric ki coook zor bulunur git petrol ara o derece olabilir bazen

Lutfen aklini basina al gece 2 de cikmayivet seni dogurup buyuten gozunden sakinan insanlara daha merhametli ol ,bir abla tavsiyesi 10 kusur yillik arkadaslarimi tek kalemde silmeme neden olacak seyler yasadim ben yasayarak ogrenecegine ders al.

24 yaşına kadar büyütmüş beslemiş seni. Şimdi bu hayat şartlarında senin için endişelenip kural koyuyor ve sen bunu özgürlüğünü kısıtlamak olarak algılayıp rest çekicem diyorsun. Annen sana şuan rest çekse ne yaparsın düşündünmü yada onlar olmasaydı hayatını nasıl sürdüreceğini düşündünmü? Sadece maddiyat değil konu ama şu yaşlarda hala ergen gibi davranıp aileye atarlanmayın lütfen. Anne babanın kıymetini bilin. Bi çalışanım ailesi ile anlaşamadığı için 20 yaşında birine kaçıp evlendi. Onada ailene yüz çevirme deyip milyon tane nasihat etmeme rağmen evlendi kaçarak. Aradan 2 sene geçti 2 senedir görmediği eziyet kalmadı. Ailesinede dönemiyor. Yani uzun lafın kısası her ne olursa olsun hayatta aileden değerli hiçbir şey yok. Bunu kafana sok.

Back
X