aileme rezil oldum bunu onlara nasıl anlatıcam??yorumlarınıza ihtiyacım var

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
mrb kızlar konuyu okuyan arkadaşlar bilirler,hayatımdaki insanın bayramda beni istemeye geliceklerini ama gelmemelerinden,aileme mahçup olmaktan,bana karşı ilgisiz davrandığından bahsetmiştim.. yine gelicekleri yönde planlar yaparken,3 gün önce kaza geçirdi ve kendisine sağlığına bişey olmadı..ancak araba hasar gördü tabii kendisininde psikoljisi daha çok çöktü kazadan sonra..dün bana isteme olayını 1 ay kadar ertelemeyi teklif etti..mazeret olarak ise kazayı bahane etti..arabasızda gelebilirsiniz,ayrıca psikoljinin bununla alakası yok,ben aileme böyle birşeyi mazaret gösteremem diye tepki gösterdim..çünkü sonuçta bizi bizim hayatımızdaki planları bu sebeplerin etkilemeine izin vermemelii bana göre..ben tepki gösterdiğimde,sen beni yalnış anladın tmm bayramda gelicez dedi..ancak tabii benim içime sinmedi sanki zorlamış gibi oldum diye...neyse beni ikna etmeyi başardı..bugün tüm gün konuşmalarımız gelicekleri yönünde idi..en son akşam üzerine doğru konuştuk,ben akşam babamlarla gelmenin planlarını yapıcam dedi ve son konuşmamızdan belli ne tlfnuma bakıyr nede kendisi arıyor..arkadaşlar ailem nlar gelicek diye hazırlık yaptı,bekliyorlar ve son anda tlflarıma bakmıyor da aramıyorda..ben aileme ne diyeceğim şimdi söylermisiniz??şu an o kadar çıkmazdayımkii ne yapıcağımı bilemiyorum kimseye bişey diyemiyorum..çareyi sizlere yazmakta buldum..çıldırıcam yardım edin bana lütfen

Korktuğun başına geldi yani.Kötü olmuş evet ailene karşı zor durumda kalacaksın ama daha ilk günden böyle yapan insanla yola çıkmakta ne kadar sağlıklı sence?Biraz hoş olmayacak ailende tepki gösterecektir ama seni nasılsa anlayacaklardır.Bayramın güzel geçer inş gelen gidenden pekte sorun olmaz umarım

evt haklısın ama daha bugün iftardan önce konuştuk..planlar yaptık..yaa şu an ise tlflarıma bakmıyr..çıldırmak üzereyim..bu çocuk oyuncağı değilki...böyle bir yalnış yapılırmı yaa bu kadarıda olurmu artık

Sanırım erkek arkadasın suanda hazır deil böyle birşey için belki işi vardır bakmıyordur dicem ama şuanda seninle konusması o tlf bakması lazım eğer gercekten istemiyorsa plan yapmıstır kafasında tlfna ondan bakmıodur bikaç gun sonrada sana su oldu bu oldu dicektir

ben defalarca sordum 2 gündür hazır değilsen erteleyelim dedim ama o beni ikna etti...iftardan önce herşeyi konuştuk tüm detayı ile...ama o saatten belli aramıyrda bakmıyordaa..ailemede henüz bişey demedim..çıldırmak üzereyim

bencede normal bir durum değil.sağlığına birşey olmamış.o yüzden sizi ihmal etmemeli hemde böyle önemli bir zamanda.bilemeyiz belki cidden önemli birşey olmuştur arayamıyordur sizi.bekleyip göreceğiz.

başka gelişme oldumu açtımı telefonunu?

panik olma ailede şuan bişi söyleme
yarın olsun anlarsın neler oluyo

Sen şuan ne yapacağını düşün onun neden aramadığını değil.Aile güzel bir şekilde anlat hatta ilk annene anlat olayları güzel bir şekilde.Umarım herşey yoluna girer.Üzme tatlı canını hiç bir şey senden önemli değil...

planlarınız ne yöndeydi yani bayramın ilk günümü geleceklerdi.saat kaç ta geleceklerdi.bunları konutunuz mu ve bunları konuştuğunuz da saat kaçtı ve saat kaçtan beri tel.i açmıyor

sen şimdi sakin ol belliki adam daha hazır değil hiç ısrar etme bırak akışına ailenede anlat daha hazır değil erteliyoruz diye

Ailesinden kimleri tanıyorsun?

bu nedir yaa bir insanla böyle oynanır mı?
hazır değilsen insan gibi söylersin olur biter..
bişiler vaadedip de yarı yolda bırakmak da neyin nesi..
bi kere gelmemis olmalarından sonra zaten 2.bi şansı vermen bile hata bence.
aile işin içine girdi mi böyle yok psikolojim bozuldu yok o yok bu olmaz.
nikah masasına kadar bozuntuya verme sen de nikah masasında hayır de kalk..
anlasın rezil olmak ne demek..
yapmıcanı biliyorum bunu ama ne güzel olurdu yapsanboshayallersmile

Yaptığı çok buyuk saygısızlık ne demek yaa sen planları yap
yap sonra cevap verme ailesnden kimsenin numarası yokmu sende canım keşke olsaydıda
arayabılseydın m.ettm diye

ne lodu acaba geldilermi..
bence bu adam hazır degil ..eger aramadı ve gelmediyse kesinlikle bu adamla evlilik yoluna çıkılmaz canım bak daha şimdiden seni yarı yolda koydu..işllh herşey istedigin gibi olur..

bende arkadaslara katılıyorum yola cıkma bu insanla belliki ailesine 2.görüşmeyide demedi hiç mi anne baba oglum ne yapıyoruz diye sormazz..bende buna benzer bi olaay yasadım benim eşim yurtdısındaydı ama ailesi ile görüştü gulpembenin ailesi sizi bekliyor ailesi tamam dedi ben aradım günü teyit etmek için annesi yane kayınvalidem tamam ogun gelicez dedi tekrar konusuruz yol için dedi ben herkeslere haber verdim hazırlıklar yapıldı aradım 3 gün kala eee biz gelemiyoz yegenimin ceyiz serme işi var ii dedim gelmeyin dedim ertesi hafta eşim geldi gelelim dedi gelin dedim ama 2.dede istemeye istemeye davet ettim...cumartesi düğünleri vardı pazar bize gelceklerdi düğün günü ablası dediki eşime sen geldin daha gitmeyelim (ben gene hazırılık etmişim) eşim de olmaz dedi gidilcek dedi ah ah okadar anlatcak sey varki eşimden dolayı hiç bi yana sıkıntım yokda arada bi böle seyler oldu ki uzaktayız emnim gene olurdu

Ne saçma iş ya.
Zorla istetiyoruz sanki kızımızı.:dilcikar:
Ailene bi şekilde söyle canım, açıkla durumu. Henüz hazır değiliz vs de..
Sevgilinin de burnundan getir bu durumu.
Bi dahakinde de o teklif edene kadar birşey söyleme bu konuyla alakalı

cevab gelmedigine göre misafirleriniz gelmis olabilirlermi diye düsünüyorum ama patates salatasinin dedigine katiliyorum aynen.böyle bir durumda bahaneye gerek yokki

aradı sabah aradı bayramlaştık dün gece uyuya kalmışmış...saatlerce hemde...2inci günü gelicez dedi..yarın yanii ama sanki isteksiz ama,benden çekindiği için geliyor belli u..bir arıyor bir aramıyor..yaa kızlar yarın geliceklerini söyledi ama ben güvenmiyorum artık güvenimi o kadar sarstıkii,ve o kadar tutarsız davranıyorkii..inanın psikolojim alt üst..tabii anneme bişey söylemedim 2inci günü dediği içn ama ben kapıdan içeri girene kadar inanmam geliceklerine diken üzerindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…