aradı sabah aradı bayramlaştık dün gece uyuya kalmışmış...saatlerce hemde...2inci günü gelicez dedi..yarın yanii ama sanki isteksiz ama,benden çekindiği için geliyor belli u..bir arıyor bir aramıyor..yaa kızlar yarın geliceklerini söyledi ama ben güvenmiyorum artık güvenimi o kadar sarstıkii,ve o kadar tutarsız davranıyorkii..inanın psikolojim alt üst..tabii anneme bişey söylemedim 2inci günü dediği içn ama ben kapıdan içeri girene kadar inanmam geliceklerine diken üzerindeyim..
evt bende son konuşmamızda anladım ailesi etkilemeye çalışıyor..daha doğrusu annesi,dayısı,abisi filan..bana bugün ilk kez bağırdı hemde 3 defasnrada beni etkilemeye çalışıyorlar ama biiz sözlenelim yüzük takalım onlarda bizi izlesinler dedi ancak kararsız herkesin lafından etkileniyor..ben şimdi erteleyelim desem kuş gibi olucağına eminim..yanii kızlar şeytan diyorkii (gelmeyin demek geliyor içimden)yeter yaa kendime güvenimi kaybettm..bana bağırarak stres atıyor...ne yapayım sizce??
cnm knuştum yine gelicekler ama ailesi ile kavga halindelermiş tüm gün..yanii ailesi şu an hazır değilmiş ve ertelenmesini itiyorlarmış..tabii bana bağırarak banada yansıttı bunu..herkes bişey söylüyr etkilemeye çalışıyorlar dedi..sonrada aslında haklılarda diye konuşuyor ben tepki gösterdiğimde ise şaka yaptım sende herşeyi yalnış anlıyorsun diyor yaa...ALLAHım yaa o kadar bunaldımkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?