aileme rezil oldum bunu onlara nasıl anlatıcam??yorumlarınıza ihtiyacım var

cnm işte beni üzen bu zaten..tutarsızlığı...sanki ben zorla yamalıyorum kendimi yaa böyle bişey varmı??diyelimki yarın geldiler ki;kararsız ve kafasının karışık olduğu belli,bu kezde yüzükler için gün alınacak ve yine geliceklermi,vazgeçecekmi,yine ben aileme çevreme rezilmi olacağım diye ölüp ölüp dirileceğim...bayramımı rezil ettii inşş beni yanıltır utandırır umarım sözünü yerine getirerek...

cnm yazdığım gibi gelene kadar inanamıyorum güvenimi darma dağın ettii...gelselerde yüzük taklana kadar yine aramayacak yada bahane üretip vazgeçecek..yaa çıldırmak üzereyimmm arkadaşlar...şu mübarek günde böyle vaadler verip hayal kırıklığı yaşatmanın günahını bilmiyrsa,,ne diyebilirim ne söyleyebilirim

Anlayamadım ben ya.
Evlenmek mi istemiyor ki bu adam.CADIARZU

Bende insanların bu klasik yalanlarına uyuz oluyorum.Ne zaman çok mühim bir şey olsa erkeklerin uykuları tutuyor.Aslında emin olduktan sonra gelmesi daha iyi ama şuan senin içinde stresi atmak önem arzediyor.İnş gelirler ve herşey güzel olur

cnm knuştum yine gelicekler ama ailesi ile kavga halindelermiş tüm gün..yanii ailesi şu an hazır değilmiş ve ertelenmesini itiyorlarmış..tabii bana bağırarak banada yansıttı bunu..herkes bişey söylüyr etkilemeye çalışıyorlar dedi..sonrada aslında haklılarda diye konuşuyor ben tepki gösterdiğimde ise şaka yaptım sende herşeyi yalnış anlıyorsun diyor yaa...ALLAHım yaa o kadar bunaldımkii

afedersin ama çüş yani. ailesi de istemiyomuş salla gitsin bu ne ya. sanki onlar kız vercek.

bence üstüne gitme sorun erkek arkadaşında değil ailesinde gibi gözüküyo. ertelemek isteyen onlarmış. oda arada kalmış seni de kırmak istemediği için sana bahaneler uyduruyo. hayır mühim değil ama ailene söylemişsin insanlar bekliyo orası var. zor bi durum ama bilemiyorum sonuçta istemeye gelecekler. maddi açıdan sorun ediyolarsa bi çiçek bi çikolata getirecekler. isterler ondan sonrada duruma göre ayarlanır yüzükleri alır bi söz yaparsınız. sorun maddiyse bu şekilde çözülebilir ama değilse bilemem zor..

Ailen seni anlayışla karşılıcaktır bnce canım sonuçta sen o kdar hazırlık yapmışsın yan çizen sevgilin..annen ne kadar üzgün olduğunu gözlerinden anlar senin zaten.Sevgiline gelince kaza psikolojisni bozmş olablr.Ama bu kazaya sığındığı bi kılıf da olablr.Çünkü bayadır erteliomuş.Hazır hissetmiyodur kendini ya da ciddi değildir.Söz verip tutmayan bi insanla ilerde mutlu olabilr msin?İyi düşün ilişkinizi derim ben sıkma canını hayatm..

evt bende son konuşmamızda anladım ailesi etkilemeye çalışıyor..daha doğrusu annesi,dayısı,abisi filan..bana bugün ilk kez bağırdı hemde 3 defa snrada beni etkilemeye çalışıyorlar ama biiz sözlenelim yüzük takalım onlarda bizi izlesinler dedi ancak kararsız herkesin lafından etkileniyor..ben şimdi erteleyelim desem kuş gibi olucağına eminim..yanii kızlar şeytan diyorkii (gelmeyin demek geliyor içimden)yeter yaa kendime güvenimi kaybettm..bana bağırarak stres atıyor...ne yapayım sizce??

Ben olsam gelmeyin derdim.. ya güle oynaya can ata ata gelirler Beni istemeye, ya da hiç gelmezler Böyle gönülsüz gönülsüz gelip yarım ağizla kız isteyeceklerse aman aman ailemden önce Ben vermem kendimi kız evi naz evidir, roller değişmiş resmen yaa..

uyuyakalmasi normaldir belki yalanda olabilir aama herkes erkenden uyuyabilir .bu nedenle aramamasi normal olabilir ama.isteksiz gelmesi normal degil eger bu seferde gelmezlerse gelipte yüzük meselisinde sonra yine aramssaa bitir bu isi ailesindede problem olsa beni seviyor ama ailesi karsi olsun ben idare ederim gibi bir düsünceye kapilma bosver gitsin tabi gönlüne bosver diyebilirsen.sana herkes bir tavsiye veriyor.sen kararini ver dogru olan neyse.üzme .ezdirme kendini

herseyi sen zaten goruyosun ve mantıklı bı sekıldede buraya yazıyosun.demek kı bıseylerı anlamıssın ve farkındasın.hala neden bu adamın pesınde uzerınde duruyosun?

bugun geleceklerdi ama bana son anda baska bahane cıkacakmıs gibi geliyor belki sevgilin ve ailesi topluca uyuyabilirler erkenden

Bağıran bir bayan değilde erkekse pek bişey beklemesen iyi olur.Bende agresifim stres halinde sesim yükseliyor ama benim ki hastalık psikolojisinden.Daha şimdiden bunu sana güzelce anlatamayıp bağıran insan bir zaman sonra evlensen daha çok yükseltecek gibi

Evlenme sende gel bize katılkaydirigubbakcemile5.Sevgide bir yere kadar galiba anlaşamayınca ilerisi gelmiyor

Ayol ne bu çocuk oyuncağı mı! Bir gelicez bi gelemicez, yok uyuyakaldım, yok ailemle sorunlarım var, yok kaza yaptım... Rezillik diz boyu! Bırak hayatım, bu adamdan ne köy olur ne de kasaba! Alıp bi de başına koca mı yapıcaksın böyle adamı...

Hadi diyelim ki adam istiyor ailesi engellemeye çalışıyor. Kusura bakma ama, daha kendi kararlarını ailesine kabul ettiremeyecek kadar basiretsiz bir adamı ne yapacaksın ki sen?...

Baştan kaza sonrası ertelemek istemiş sevgilin ama sen tepki verince tamam geliriz şeklinde ara bulmaya çalışmış sevgilin.

sonrasında ''isterseniz erteleyelim..'' demişsin ama baştan bunu yapmadığın için sevglin de senin vereceğin tepkiyi bildiği için her konuşmada .tamam gelicezzz...diyor ama belli ki kendi içlerinde toparlanamıyorlar, hazır değiller..

Sen şimdi ''ben zorla gelsinler demiyorum ki..diyceksin ama bunu baştan yapmadığın tepki verdiğin için sevgilin de arada kalmış.

Bırak canım ne zaman uygunlarsa o zaman gelsinler.
insanları zorda bırakma, insanlık hali vardır bir durumları ki ertelemek istiyorlar.

Onların da hatası var tabii.
Aslında bu gibi durumlarda büyükler plan yapmalı siz değil.
Onun annesi gerekirse senin anneni arayıp şu gün geliyoruz ya da şu sebepten gelemiyoruz şeklinde açıklama yapmalı.

geç olsun güç olmasın.
Bu kadar dert etme.

bence bu adamın ailesi seni istem,yo olabilir mi.akılların da başkası mı var acaba.ailesi ne diyomuş erteleme sebebi olarak bunu da çok merak ettim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…