aileme rezil oldum bunu onlara nasıl anlatıcam??yorumlarınıza ihtiyacım var

belki gelmişlerdir :))
ay ben anlamadım bu ne ya. gören de zorla kız veriyonuz sancak
ben olsam ailem artık naza binmeye başladı terslenmeye başladılar
bi an önce gelmezseniz işe yokuşa sürmeye başlıcaklar diye gözünü korkut

ama anlamadığım eğer ailesi istemiyorsa neden acaba maddiyat fln mı yoksa seni mi :S
istenmeyen gelin olmak istemezdim ben
ve çoook alınırdım böyle bi olaya :(

bence bu adamın ailesi seni istem,yo olabilir mi.akılların da başkası mı var acaba.ailesi ne diyomuş erteleme sebebi olarak bunu da çok merak ettim açıkcası.

Bence de olabilir.
Arkadasın moralini bozmak istemem ama istenmiyor belli ki.
Bu isler cocuk oyuncagı degil. Seven adam alır ailesini cicegini cikolatasını gelir dikilir kapıya usulunce.
Belli ki nisanlınızın agzı gozu oynuyor. Ben olsam coktan def etmistim acıkcası..
Evlilik bu, yok saka yaptım canım cicimlerle olmaz bu is. O an sepetleyecektin dakikasında

buraya yazan merak eden ve bana destekleri ile,güç veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum..kızlar resmen bayram zehir oldu bana bu stresten yaa...dün sabah tlflarıyla bağırmalar,çağırmalar filan,bir güzel tartıştık...yok çok stres olmuşmuş,yok ben aile dostumuzda bulunucak dediğimde ne gerek varmışmış gibi bağırmak için bahaneler..bende daha fazla dayanamadım ve gelmeyin bu şekilde gelmenize istemiyorum dediğim anda özür dilemeye başladı,hep cnm gülüm diyemem tartışma tabiki lucak gibi şeyler söyleyip ikna etti gelmelerine..geldiler herşey konuşuldu,1 hafta sonrasına nişan günü alındı ancak,bugün o kadar soğuktukii bana yine...tüm gün 2 defa aradı...sesi ise keyifisiz moralsiz giibi..yaa kızlar ben rest çektiğimde özürler,aşkımlar..iyi olunca ise böyle baırmalar tavırlar..dün sırf aileme mahçup olmamak için kabul ettim...yaa ne yapacağım ben böyle olurmu yaa isteksiz ve soğuk..bitirmelimiyim bişey söyleyin lütfen

kızlar yazdım herşeyi okuyup yorum yapın lütfen yaa...geldiler ama tavır davranış aynı...bir iyi oluyor sesi bir kötü oluyor yaa...nişan günü alındı ama istek yok,heyecan yok...aramıyor...vs vs....yaa bitireyimmi kızlar çıldırmak üzereyim...psikolojim alt üst resmen....

aynen cnm sanki ben kendimi zorla istetiyorum yaa...baştan bu teklifi yapanda kendisi zaten...ama çevresindeki insanlardan çok etkileniyor...maddi sorunları olduğunu sanmıyorum...o kadar kötü durumda kaldımki,istemeye gelmelerinin olay olduğundan haberi yok ailemin ve nişan günü alındı,ailem nişan için plan yaıyor ben hiç bişey diyemiyorum...bu yaşadığım stresin,bu mutsuzluğumun...ve bana karşı olan asabiyetinin....o kadar yalnız ve zor durumdayımkiii,sizler olmasanız deliricem resmen yaaa

bitir canım yada derdi ne cek konus belliki ortada senin bilmedigin bişiler var

seninde kafanda soru işaretleri varsa sakın nişan yapma madem özür diliyor askım diyor cek karsına knus adam gibi olmazsan nişan fln istemiyorum senide istemiyorum de sert konus niyetini anlarsın

sen bu işi bitir bencede uğraşma bunların o işte gönlü yok sen peşinden koşucak değilsin ya bırak ne halleri varsa görsünler sende soğumuşsun zaten

cnm defalarca knuştum 1 haftadır bunun tartışmasını yapıyoruz...sen istemiyorsan,kararsızsan,hazır değilsen,erteleyelim yada düşün dedim...hayır bunlar senin kuruntun,şu yüzüğü takalım sen bu kuruntulardan,bende sana bişeylr anlatmaktan kurtulayım diyor...ama aramıyr yaa,isteksiz soğuk

cnm asla ben haddinden fazla gururlu bir yapım vardır..defalarca beni seviyrmusun,sende istiyormusun,tek taraflı olmaz dedim,hayır bende istiyrum diyr ama bağırmalar,çağırmalar,imalı konuşmalar,soğuk davranmalar,aramamalar...aileler devrede olmasa çktan bitirmiştim...aileler devrede ve nişan günü aldılar...ayy bu dengesiz nişanada başka bahane uydurur belki istemeye yaptığı gibi,işte o zaman patlarım artık...bunu beklemeyeyimmi kızlar şimidenmi bitireyim sizce ne dersinizz???

cnm defalarca knuştum 1 haftadır bunun tartışmasını yapıyoruz...sen istemiyorsan,kararsızsan,hazır değilsen,erteleyelim yada düşün dedim...hayır bunlar senin kuruntun,şu yüzüğü takalım sen bu kuruntulardan,bende sana bişeylr anlatmaktan kurtulayım diyor...ama aramıyr yaa,isteksiz soğuk

o ne biçim laf??? sende kurtul bende kurtulayım diye??? bence sen bunu bi sor damat beye! madem oda istiyomuş ne diye şimdi havalara giriyo ki alsanaalsanasmile hayret bişey :mymeka: böyle davranmaya dewam edeceksen boş yere nişan mişan yapmadan uzatmadan bitirelim de sert çık bence

canım bence biraz zaman tanı bakalım sonuçta nişanlılıkta bi tanıma sürecidri .. bence nişanlın istio gibi ama ailesinden dolayı bi durumlar var onlarıda belki sana anlatmak istemiodr anlatmıodur çözemedim ama bağırarak deilde oturup sakince konuşun sole yani tamam madem istiosun beni ben kuruntu yapıorum ama kuruntu yapmadığıma beni inandır hadi isteme olayını çözdün peki nie bu durumdan beri bana bu şekilde davranıosun eğer aynı şekilde devam edicekse ben bole bişeyi kaldıramam istemem bitsin yok bundan sonra hep daha iyi olcaksan ben yanındayım de

cnm bana isteme olayına bahaneler uydurdu yaa,1 hafta snrasına nişan içinde bahane yaparsa,işte o zaman kopar herşey...ve kesinlikle dönüşü olmaz...böyle isteksiz,soğuk şekilde lurmu yaaa...dün geldiler ama benimde tabir-i caizse burnumdan getirdi doğrusu...çok şükür ALLAHa aileme belli etmdim ve geldiler...ama ben o kadar mutsuz ve düşünceliyimki,konuşunca kızıyor,kuruntu diyor,bağırıyorsun diyorum,sen buna bağırmamı diyorsun diyor...yanii benim açımdan pamuk ipliğine bağlı diliyrumki,nişan için bahane çıkarsın bakalım

Back
X