aileme rezil oldum bunu onlara nasıl anlatıcam??yorumlarınıza ihtiyacım var

keşke nişan 1 hafta sonrasına olmasaymış biraz daha geç olsaydı olmaz mıydı.
madem istiyorsa onun da heyecanlı olması gerekmez mi? sonuçta beraber bi hayata adım atıyosunuz. sana bağırması gerekmez. sakın alttan alma, sana bağırmasına izin verme, yüz bulmasın. bağırmakta ne demek. stresli olabilir belki ama insan sevdiğine özellikle de böyle güzel bi zamanda bu şekilde davranmamalı diye düşünüyorum...

daha önceleri nasıldı? son zamanlarda mı böyle oldu?

insan bu tür güzel şeyleri daha farklı hayal ediyo. istersen sen de, biraz zamana ihtiyacım var, bu hareketlerin düşünmeme neden oluyor. ben böyle beklemiyodum. sen de tavırlarına dikkat et desen...

cnm asla ben haddinden fazla gururlu bir yapım vardır..defalarca beni seviyrmusun,sende istiyormusun,tek taraflı olmaz dedim,hayır bende istiyrum diyr ama bağırmalar,çağırmalar,imalı konuşmalar,soğuk davranmalar,aramamalar...aileler devrede olmasa çktan bitirmiştim...aileler devrede ve nişan günü aldılar...ayy bu dengesiz nişanada başka bahane uydurur belki istemeye yaptığı gibi,işte o zaman patlarım artık...bunu beklemeyeyimmi kızlar şimidenmi bitireyim sizce ne dersinizz???

seven istekli olan adam böyle davranırmı hiç bırak aileyi falan sen yaşıycan onla aileler değil hala bitiriyimmi diyorsun bide benneyaptımki

canım sizi evlilik düğün stresi erken sarmış galiba.

hemen bitirme olayına sıcak bakmıyorum aslında ben

belki biraz yalnız kalmaya ihtiyacı vardır seni sevmese seni istemese ailesini de alıp gelir miydi ?

korkudan geldiler diyosun sevmeyen adam senin vazgeçeceğinden korkar mı ?

bence sen bu konuda bir süreliğine pek üstüne gitme

belki sana anlatamadığı seninle ilgili olmayan bir derdi vardır

onu zor durumda bırakma bir de sen köşeye sıkıştırma olur mu ?

evet haklısın sen de emin olmak istiyorsun bişeylerden ama azıcık daha sabır göster lütfen

tatlım hayırlı uğurlu olsun, şu durumda stres yapmakta çok haklısın, sanki o istemiyorda sadece sen evlenmek istiyormuşsun gibi bir psikolojiye sokup gurur yaptırmış bu durum sana. ama muhakkak senin gibi akıllı bir kızı karşı taraf ikna etmiştir evliliğe diye düşünüyorum. genelde böyle durumlarda iş kesinleşmeden önce ailelerin aklına bir çok acaba gelir ve bunu oğullarına veya kızlarına yansıtırlar kimi az kimi çok. Ama bak sevgilin istiyorki demekki ailesiyle tartıştığı halde tutup kollarından getirebilmiş. Sen eğer sevgilin huylarından memnun ilerde büyük sorunlar yaşamayacağını düşünüyorsan, biraz strese girdin zor bir durumla karşı karşıyasın diye kestirip atma, ama önemli teretdütlerin varsa tam tersi derim ben. evliliğe karar vermek kolay değil hem oda düşünür olabilir erteleyebilir elleme düşünsün hiç canını sıkma iş olacağına varır hayırlısıysa mecbur değilsin kimseye.

aynen cnm..yazdıklarını düşündüğüm farkında olduğum için önyargılı davranmayıp sabrediyrum bekliyorum sadece...agresif tavır içinde ama,defalarca kararsızsan düşün dedim yinede ailesini alıp geldi istemeye...şu an sadece bekliyorum...bakalım nişan için bahane üretecekmi??ama nişan içinde bahane üretirse artık ne yaparım bilemiyorum...

cnm ne yaşadığını en iyi sen biliyosun.demek ki var ki bi soğukluk ayrılayım mı diyosun.bence sakin ve sadece ikinizin olduğu bir ortam da karşına al ve akında ki tüm soruların cevaplarını iste.aksini idda eder se yani yok öle bi şey senin kuruntun o derse de o zaman öyle davranma de.SEVEN bi insan gibi davran de.

çok tşkler cnm benim güzel yorumlarınız için ama,inanın o kadar stres oldumki,kimseye bişeyde diyemiyorum..nişandan konu açılınca isteksiz ve durgun...yaa öyleyse neden geldiniz...neden anneni babanı getirdinki???düşünüyrum;bana mecburiyeti yok sevmese neden gelsin hemde böyle ciddi bu durum adına...karmakarışığım...çıldırmazsam iyidir

çok tşkler cnm benim güzel yorumlarınız için ama,inanın o kadar stres oldumki,kimseye bişeyde diyemiyorum..nişandan konu açılınca isteksiz ve durgun...yaa öyleyse neden geldiniz...neden anneni babanı getirdinki???düşünüyrum;bana mecburiyeti yok sevmese neden gelsin hemde böyle ciddi bu durum adına...karmakarışığım...çıldırmazsam iyidir

nişandan önce onun da senin de sakin olduğu bi an da al karşına güzelce konuş sinirlenmeden.beniim de hatalarım olabilir de var sa söle de.sen de söle ondan beklentilerini.eğer beni istemiyosan sevmiyosan olmasın bu evlilik de.sağlıklı olmaz böle bi evlilik de.ha seviyorum diyosan da neden SEVMİYOMUŞ gibi davranıyosun neden uzaksın ilgisizsin de.

hmmmmm ben olsam ne yaparımm
1-2 gün hiç bu konuları konuşmazdım aramazdım sormazdım onu
o beni istedikçe arasın isterdim
bi durulsun isterdim ortalık
daha sonra da alırdım karşıma
bi bakardım kendine gelmiş mi ne halde diye
aklıma takılan şeyleri sorardım güzelce sonra
hala deli dolu bana çıkışan şekilde olursa o zaman da
nişanı ertelerdim

elabelam bence çok fazla kuruntu yapıyorsun. sen sevgilini zorlamamışsın ki, zorlasan bile bence bir erkek evlenmek istemese istemeye gelmez. sen zorla istettiremezsin kendini. neden seni istemediğini düşünüyorsun ki. biraz pozitif ol. gelirse gelir, gelmezse gelmez. hayırlısı olsun yeter ki. üstüne fazla gitme bence. beni istemiyor musun diye sorup durma. kendine güven.

olur da gerçekten gelmezse ve seni istemiyorsa yolun başında farkettiğin için sevin.

mrb kızlar konuyu okuyan arkadaşlar bilirler,hayatımdaki insanın bayramda beni istemeye geliceklerini ama gelmemelerinden,aileme mahçup olmaktan,bana karşı ilgisiz davrandığından bahsetmiştim.. yine gelicekleri yönde planlar yaparken,3 gün önce kaza geçirdi ve kendisine sağlığına bişey olmadı..ancak araba hasar gördü tabii kendisininde psikoljisi daha çok çöktü kazadan sonra..dün bana isteme olayını 1 ay kadar ertelemeyi teklif etti..mazeret olarak ise kazayı bahane etti..arabasızda gelebilirsiniz,ayrıca psikoljinin bununla alakası yok,ben aileme böyle birşeyi mazaret gösteremem diye tepki gösterdim..çünkü sonuçta bizi bizim hayatımızdaki planları bu sebeplerin etkilemeine izin vermemelii bana göre..ben tepki gösterdiğimde,sen beni yalnış anladın tmm bayramda gelicez dedi..ancak tabii benim içime sinmedi sanki zorlamış gibi oldum diye...neyse beni ikna etmeyi başardı..bugün tüm gün konuşmalarımız gelicekleri yönünde idi..en son akşam üzerine doğru konuştuk,ben akşam babamlarla gelmenin planlarını yapıcam dedi ve son konuşmamızdan belli ne tlfnuma bakıyr nede kendisi arıyor..arkadaşlar ailem nlar gelicek diye hazırlık yaptı,bekliyorlar ve son anda tlflarıma bakmıyor da aramıyorda..ben aileme ne diyeceğim şimdi söylermisiniz??şu an o kadar çıkmazdayımkii ne yapıcağımı bilemiyorum kimseye bişey diyemiyorum..çareyi sizlere yazmakta buldum..çıldırıcam yardım edin bana lütfen

tavrını koy çok zor bi durum anlıyorum ama affedilicek gibi değil..eğer bi söz verilmişse ölüm kalım olmadığı takdirde tutulmalı..heleki böyle bi hassas konuda..arama sorma..gelmek istediklerinde ağarlarsınız onu

olumlu yorumlarin hepsine katiliyorum bende ilk basta tavrini koy diye düsündüm ama olumlu yazilara bakinca farkettimki dogru seyler dendi birakma hemen sakin ol konus .olmassa zaten olmas

çk tşk ediyorum kızlar yrumlarınız bana güç veriyor..istemeye gelmesine geldiler ancak,cuma günü nişan günü alındı ve dediğim gibi soğuk davranıyor nişan hakkında konuşulmuyor...nişan olayınıda isteme olayı gibi yaparsa,işte bu kez asla affetmem...affedemem...çok psikolojimi bozdu yaa..inanın kızlar yanında her gren bana ne kadar şansllı diyr ondan için..değerini bilmiyor şimdiden

yaa ne bilim işte,ailem seni bana hemen vereceklerini düşünmedi,biraz düşünürsünüz diye düşündü filan gibi knuşmalar...off sinir oluyorum yaa

yaa ne bilim işte,ailem seni bana hemen vereceklerini düşünmedi,biraz düşünürsünüz diye düşündü filan gibi knuşmalar...off sinir oluyorum yaa

böyle dediğine göre nişan için maddi sıkıntı olabilir gibi.. bazıları istemeye geliyo ondan sonra 1 hafta sonra tekrar geliyo o zaman baban verirse söz yapılıyo ondan sonrada müsait bi zamanda nişan yapılıyo onlar öyle düşünmüş olabilirler..

haklısın cnm ama bu çcuk oyuncağı değilki yaa...istemeye gelmeden önce zaten konuşmuştuk istemeye geldikten,en geç 10 gün içinde nişan olur diye..şimdi günde alındı...yaa o kadar korkuyorumki,nişanıda ertelemek isteyecek diye...benim ailem hazırlık içinde,o kararsızlık ve tutrasızlık peşinde...yaa uyku yok,yemek yok,hayattan bağlarım kopuyr git gide stresten

sanırım senin eski ilişkinle ilgili fobin var. ve bu stresin nişanlını senden soğutuyor. eğer böyle değilse, nişanlın ailesinin ağzına bakan bir şapşal. bu devirde ilkine hemen verdi yok vermedi ne demek yaa? kusura bakma da kazık kadar insanlar arasında zaten aileden isteme olaylarının bile olması garipken artık...

kızlar normalde yarın çarşıya çıkılacaktı ve çarşamba gününe erteledi..annem ise tabii 1 gün ertelenmesine bile çarşının,bozuldu biraz..bizimkiler nişan için hazırlık yapıyor..naylon tabaklar,içecekler,yemekler,vs vs...herkesi davet ediyorlar..bu dengesiz tavırlarından haberleri yok tabii...yaa inşş ben kuruntu yapıyrumdur ama bakın kızlar isteme olayından korkmuştum ve ertelemek istedi...yanılmadım ama bu kez gerçekten deliririm böyle bişey yaparsa

Back
X