arkadaslar benm askerde cıktıgım var bunu annemlere söylemiş bi düşmanım ama ben yalan soyleyıp yok dedım onlar bana ınandılar cunku o kişi guvenılır bırı pek değıldır onlarda bunun farkında ben sımdı askerdekı sewgilmden ayrılacagım ama hiç istemiyorum ayrılmk ama ailemde herkesten herseyden oncemlı yardım edın bana uzulme yenılerı olacak daha gencsın dıyolar :S
askerdeki adam bırakılırmı yazık ona yaa zaten uzakta olduğu için ne hasretler en zorluklar çekiyor bide sen üstüne bırak uff zor bi durum gizliden devam ettiremezmisin yani ona sölesen ailem öğrenmiş daha az konuşalım felan diye ama şuda var bırakmayı göze alıyosan demekki çok sevmiyosun aşık olsaydın bırakma fikrine bile katlanamazdın :umursamaz:
ayrılmak yerine ailene en azından annene neden gerçeği söylemedinki
yaptığın saçma geldi bana
bundan ayrılcan başkasıyla birlikte olcan oda duyulcak ondan da ayrılcan yine başkasıyla çıkcan
olmazki böle
en iyisi emin olduğun bir erkek arkadaşın olduğunda ailene açılman
askerdeki adam bırakılırmı yazık ona yaa zaten uzakta olduğu için ne hasretler en zorluklar çekiyor bide sen üstüne bırak uff zor bi durum gizliden devam ettiremezmisin yani ona sölesen ailem öğrenmiş daha az konuşalım felan diye ama şuda var bırakmayı göze alıyosan demekki çok sevmiyosun aşık olsaydın bırakma fikrine bile katlanamazdın :umursamaz:
evet haklısın yazık ona ama ben bu ilişkiyi 3 yıldır saklıyorum aşık olmasam böyle bir şey yapmazdım ama bu 3 yıl içinde kımse boyle bı konuyu atmadı ortaya son zamanda cıktı bu olay şimdi yakalama ihtimalleri daha çok telefonlarıma bakılıyor ınternette yaptıklarım ıncelenıyor ayrılmazsak eğer olan bana olur... ailemle aram bozulur ben bunu göze alamam ona ne kadar aşık olsamda ailem herkesten değerli benim için...
ayrılmak yerine ailene en azından annene neden gerçeği söylemedinki
yaptığın saçma geldi bana
bundan ayrılcan başkasıyla birlikte olcan oda duyulcak ondan da ayrılcan yine başkasıyla çıkcan
olmazki böle
en iyisi emin olduğun bir erkek arkadaşın olduğunda ailene açılman