- Konu Sahibi kelebekcik
-
Bende çok ağlıcam çooooooookkk
Düşünün biz bir de ana kızız annem işten çıkınca kapıda bekler
Bazen vazgeçsem mi diyorum :44:
canım uyandığın gibi sevdin adamı görmek mükemmel bi şeydir..onunla aynı evi paylaşmak..birlikte yemekler yemek..sohbet etmek saatlerce..tek tesellim bunları düşünmek zaten..aileme yakın olmakta büyük şans aslında..umarım hepimiz çok mutlu oluruz ve ilerleyen günlerde bu halimizi tebessüm ederek hatırlarız
YOk bizim evlerde 15 dakika :) ama annem tek kalacak sen bari babana emanet edeceksin daha şanslısın bi de beni düşün :84:
tabıkı oyle hatırlayacagız
bu soyledıklerını yasayarak cok cok mutlu olacagız nasipse.
Kendı hayatımız olacak ailelerimizde yanımızda olacak.
üzülme sende.bu zamanlarında mutlulugunu yasamaya calıs
ben psikopati da ben evlenmeyecem diye aglamistim..nail bir psikolojiyse sanki zorla yaptiriyorlarr
ben yillarca evde degildim ona ragmen dar geldi her yer..simdi alistimm cok zorlanmiyorumm:92:
hergun dakikalarca konusuyoruz ustelikk..:82:
olur boyle seylerr bu zamanlar..
mutluluklar dilerimmmmmmmmm
ya bu aralar çok duygusalım buda tuzu biberi oldu bende çok ağladım kendimi suçlu ve hain hissettim ama ne yapalım bizde aile olmak için yuva kuruyoruz rabbim ana babalarımıza uzuuuuuuuuuun ve sağlıklı bi ömür versin onlarsız hayat çekilmez olurdu
canım evin yuvan evliliğin inşaALLAH hayırlı olur rabbim iki cihan saadeti nasip etsin hiç üzülme alışana kadar annene git sabahları kahvaltıya çağır güzel güzel vakit geçir herşey çok ama çok daha güzel olcak inş. tamam mı tatlış sevgiyle kal:)
Kızlar forumda şu dikkatimi çekti bütün evlenmek üzere olan genç kızlar aynı hisleri yaşıyo bunu bilmek bile beni rahatlatıyo inanır mısınız?
Ben de babamı annemi bırakıp nası gitcem diyorum benim gitceğim yer de bi on dk yani ama o yatakta yatmayacağını bilmek, akşam işten gelince o evden girmeyeceğini bilmek bile zor.
Ama bi yandan da şunu düşünüyorum sonuçta anne babamız da bizim evlenmemizden mutlu olcak, onların da en büyük dileği bizim mutlu bi yuva kurduğumuzu, mürüvetimizi görmek değil mi..
Kötü bişey olsa onlar evlenmezdi yaniHayatın kanunu bu
Hepimize huzur ve mutluluk dolu yuvalar diliyorum..
canım benim..senin durumun benden daha zor..ama 10 dk da olsa ayrılık ayrılık işte..ne kadar oldu evleneli?
1,5 sene oldu canım
sık sık aileni görürsün özlemin diner canım
ilk zamanlar zor olur ama bunu ancak zamanla aşarsın
sen yeterki kocanla evinde huzurlu mutlu ol gerisi seni üzmesin
evlilite en önemli şey huzur ve mutlulukbunu da evlenince anlarsın canım
evlenebilmekte bir murat
o murada eriştiğin içinde şükret
ailenin varlığı gölgesi yaşadıkları sürece zaten hep üzerinde olacaktır zaten
evliliğinde huzur mutluluklar daim olsun canım.....
ben ne yapayım ya
aileme 12 saat uzaklıktayım
hadi sende 10 dk değilde 10 saat uzaklıkta olsaydın kötünün kötüsü var canım
ben de on dokuz saat uzaklıktayım
arkadaşın dediği gibi kötünün de kötüsü var....
sana da ömür boyu mutluluklar diliyorum....
Hem giderim hem ağlarım...Allah mesut etsin herşeye alışılır zamanla... siz yuvanızda mutlu olursanız aileniz daha çok mutlu olur üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?