Aileme veda

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
merhaba kızlar..3 hafta sonra düğünüm var ama ben kendimi çok mutsuz hissediyorum..şimdiye kadar 1 gün ayrı kalmadığım evime anneme babama nasıl veda edicem?aslında uzağa gitmiyorum..annemlere yürüyerek 10 dakika falan..ama her karesinde anılarım olan evde ben 1 ay sonra misafir olucam..bu düşündükçe kahroluyorum..kendimi çok garip hissediyorum..en fazlada annemi düşünüyorum..biz hiç birbirimizsiz kalmadık ki..benim annemden başka ne dostum var ne sırdaşım..şimdi biz birbirimzsiz yarım kalmıycakmıyız?babam işten döndüğü gibi yüzünde o kocaman gülümsemeyle artık beni öpmiycek mi?kızlar herkesin ailesi kendine çok başka gelir..ama benim ailem öyle mükemmel ki..kendimi onlara ihanet ediyomuşum gibi hissediyorum..babamın kolunu kanadını kırıyorum annemi yapayalnız bırakıyorum..nişanlım da benim aileme çok düşkün..istersen her gün gidebilirsin annen her gün gelebilir..hatta bizde bile kalabilir diyo..of kızlar ya lütfen bana destek olun..inanın kendimi çok yorgun hissediyorum..düğün stresinden dolayı mı böyle hissediyorum bilmiyorum..

Son düzenleme:
İlk zamanlar zor oluyor ama sonra öyle bir alışılıyor ki...
Doğamız gereği zaten belli bir yaştan sonra kendi düzenimizi kurmak zorundayız. Sonsuza kadar ailemizin yanında yaşamamız doğru değil ki.
Ne mutlu ki sevdiğiniz adamla beraber o evden ayrılıyorsunuz.
Allahım evliliğinizde huzur ve sağlık versin inşallah!

amin inşallah en önemlisi o..ama dediğim gibi insanın hele ki benim gibi ailesine fazlasıyla düşkün birinin ailesinden ayrılması çok zor..güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

öncellikle hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın bi ömür boyu mutlu olun inşallah ailene çok bağlısın anlaşılan ve bide düğün sitresi olsa gerek alışırsın bu durumu ilk başta zor gelir bilmiyorum bekarım nasıl bi duygu ama bundan olsa gerek alışırsın yeni evine insan oğlu herşeye alışıyo işte

amin inşallah en önemlisi o..ama dediğim gibi insanın hele ki benim gibi ailesine fazlasıyla düşkün birinin ailesinden ayrılması çok zor..güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

Rica ederim.
Zor olduğunu tahmin edebiliyorum.
Ama yine de evlilik olgunluğuna geldiğinize göre artık önünüze bakmalısınız.
Ben kendi düğünümde çok ağlamıştım. Babamı da çok ağlattım.
Hayattaki en büyük pişmanlıklarımdan biridir bu,inanın böyle bir olay yaşamanızı asla istemem.

amin canım sağol..evet ben aileme çok bağlıyım..o yüzden ayrılmak koyuyo..dediğin gibi insan oğlu nelere alışıyo..sanırım bu süreç beni biraz zorlıycak

ben ne yapayım ya
aileme 12 saat uzaklıktayım
hadi sende 10 dk değilde 10 saat uzaklıkta olsaydın kötünün kötüsü var canım

canimsin ya inan seni cok iyi anliyorum.bende aileme cok bagli biriyim özellikle kardesim gözümde tütüyo bende ailemden ayrilali 5 ay oldu hala cok zorlaniyorum onlari cok özlüyorum..icini karartmak istemem ama insani gercekten en cok annesi sever..babasi korur..ama ilahi düzen böyle..kendine ait bir düzenin evin esyalarin olmasi ayri bi rahatlik güzellik ama iste gel görki icindeki manevi bosluk bi süre devam eder..

sen hic üzülme 10 dakika ne güzel..birde beni düsün..yurtdisindayim..

Son düzenleme:

benim babamda çok ağlıycaktır kesin..çeyizimin gittiği gün bile dayanamadı öyle çok ağladı ki..beni evden çıkarırken biz ne hale geliriz düşünmek bile istemiyorum..ben hala evimizin küçük kızıyım ailemin gözünde..keşke kendimi tutabilsem hiç ağlamasam..ama bende sizin gibi eminim ki çok ağlıycam düğünümde..

Mutlu olun arkadaşım çok ama çok mutlu olun inşallah!

canım ya Allahım ailesinden uzakta olan herkese dayanma gücü versin cidden..ben daha şimdiden anne ve babanın yerini kimsenin tutmıycağını anladım..ne ben bi başkasını annem gibi severim ne de bi başkası beni annem gibi sever..kimse insanın anne ve babasının yerini tutamıyo..ama dediğin gibi ilahi düzen..umarım sende çok çok çok mutlu olursun..

Hem aglarım hem gıderim
Benimde bu psikolojiyi yasamama az kaldı.
Ama dusunsene belirli gunler belırlı saatler gorustugun sevdıgın ınsanla aynı evı paylasıcaksınız.
ayrı bı hayatınız kendınizin kurdugu duzenınız olacak.
Ayrıca ailenizede yakın olacakmıssınız.
bence sanslısınız mutlulugunuzu yasamaya calısın.
Mutlaka alısacaksınız. kım kendı evınde kendı duzenınde yasamak ıstemez kı

amin cnm amin..umarim hepimiz yeni düzenimizde huzurlu oluruz...

canım uyandığın gibi sevdin adamı görmek mükemmel bi şeydir..onunla aynı evi paylaşmak..birlikte yemekler yemek..sohbet etmek saatlerce..tek tesellim bunları düşünmek zaten..aileme yakın olmakta büyük şans aslında..umarım hepimiz çok mutlu oluruz ve ilerleyen günlerde bu halimizi tebessüm ederek hatırlarız

bence çok şanslısınız.
hiç dertlenmeyin.
tabıkıde evden çıkmak çok zor ama zamanı gelince herkes yuvasını kurmak zorunda.

siz yakınsınız niceleri var hasret çeken.

ben 2 saatlik mesafede oturuyorum...
çok özlüyorum ailemi her gittiğimde ağlıyorum

ayda bir gidiyoruz annem keşke yakın otursaydık dıyor..
yinede dahada uzak oturanlar var şükrediyorum halime..
mesafemiz fazla uuzn değil diye..

ararsa anam arar gerisi çağrı atar diyerekten konuyu kapatıyorum..

ah canım benim..söyledikleriniz cidden moral oldu..aslında sende diğer arkadaşlara göre şanslılardansın..2 saat çokta uzak bi mesafe değil..umarım sende yuvanda çok mutlu olursun

Bende çok ağlıcam çooooooookkk
Düşünün biz bir de ana kızız annem işten çıkınca kapıda bekler
Bazen vazgeçsem mi diyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…