- Konu Sahibi kelebekcik
-
İlk zamanlar zor oluyor ama sonra öyle bir alışılıyor ki...
Doğamız gereği zaten belli bir yaştan sonra kendi düzenimizi kurmak zorundayız. Sonsuza kadar ailemizin yanında yaşamamız doğru değil ki.
Ne mutlu ki sevdiğiniz adamla beraber o evden ayrılıyorsunuz.
Allahım evliliğinizde huzur ve sağlık versin inşallah!
amin inşallah en önemlisi o..ama dediğim gibi insanın hele ki benim gibi ailesine fazlasıyla düşkün birinin ailesinden ayrılması çok zor..güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
öncellikle hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın bi ömür boyu mutlu olun inşallah ailene çok bağlısın anlaşılan ve bide düğün sitresi olsa gerek alışırsın bu durumu ilk başta zor gelir bilmiyorum bekarım nasıl bi duygu ama bundan olsa gerek alışırsın yeni evine insan oğlu herşeye alışıyo işte
Rica ederim.
Zor olduğunu tahmin edebiliyorum.
Ama yine de evlilik olgunluğuna geldiğinize göre artık önünüze bakmalısınız.
Ben kendi düğünümde çok ağlamıştım. Babamı da çok ağlattım.
Hayattaki en büyük pişmanlıklarımdan biridir bu,inanın böyle bir olay yaşamanızı asla istemem.
ben ne yapayım ya
aileme 12 saat uzaklıktayım
hadi sende 10 dk değilde 10 saat uzaklıkta olsaydın kötünün kötüsü var canım
canimsin ya inan seni cok iyi anliyorum.bende aileme cok bagli biriyim özellikle kardesim gözümde tütüyobende ailemden ayrilali 5 ay oldu hala cok zorlaniyorum onlari cok özlüyorum..icini karartmak istemem ama insani gercekten en cok annesi sever..babasi korur..ama ilahi düzen böyle..kendine ait bir düzenin evin esyalarin olmasi ayri bi rahatlik güzellik ama iste gel görki icindeki manevi bosluk bi süre devam eder..
sen hic üzülme 10 dakika ne güzel..birde beni düsün..yurtdisindayim..
Mutlu olun arkadaşım çok ama çok mutlu olun inşallah!
canım ya Allahım ailesinden uzakta olan herkese dayanma gücü versin cidden..ben daha şimdiden anne ve babanın yerini kimsenin tutmıycağını anladım..ne ben bi başkasını annem gibi severim ne de bi başkası beni annem gibi sever..kimse insanın anne ve babasının yerini tutamıyo..ama dediğin gibi ilahi düzen..umarım sende çok çok çok mutlu olursun..
Hem aglarım hem gıderim
Benimde bu psikolojiyi yasamama az kaldı.
Ama dusunsene belirli gunler belırlı saatler gorustugun sevdıgın ınsanla aynı evı paylasıcaksınız.
ayrı bı hayatınız kendınizin kurdugu duzenınız olacak.
Ayrıca ailenizede yakın olacakmıssınız.
bence sanslısınız mutlulugunuzu yasamaya calısın.
Mutlaka alısacaksınız. kım kendı evınde kendı duzenınde yasamak ıstemez kı
amin cnm amin..umarim hepimiz yeni düzenimizde huzurlu oluruz...
ah canım benim..söyledikleriniz cidden moral oldu..aslında sende diğer arkadaşlara göre şanslılardansın..2 saat çokta uzak bi mesafe değil..umarım sende yuvanda çok mutlu olursunbence çok şanslısınız.
hiç dertlenmeyin.
tabıkıde evden çıkmak çok zor ama zamanı gelince herkes yuvasını kurmak zorunda.
siz yakınsınız niceleri var hasret çeken.
ben 2 saatlik mesafede oturuyorum...
çok özlüyorum ailemi her gittiğimde ağlıyorum
ayda bir gidiyoruz annem keşke yakın otursaydık dıyor..
yinede dahada uzak oturanlar var şükrediyorum halime..
mesafemiz fazla uuzn değil diye..
ararsa anam arar gerisi çağrı atardiyerekten konuyu kapatıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?