- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
SLM arkadaşlar,
geçen yıl annem lere birmiktar para vermiştim borç olarak iki ay sonra vereceklerini söylemişlerdi ama veremediler.üstüne bundan birkaç ay sanra yine istediler yine verdim.bunuda veremediler iki gün önce yine istediler eşimden ayrı biriktirdigim parayı verdim.benimde maddi durumum pek iyi degil annemlere destek çıkmak istiyorum ama ardı arkası kesilmiyor annemler oldugu için birşeyde söyleyemiyorum.ogunde ağzımdan kaçırdım eşimdn ayrı para biriktirdigimi.
peki ney yaapmalıyım bu durumda nasıl isteye bilirim lütfen yardım edin...![]()
Kirmizi ile isaretledigim cumleden sonra anladim ki, ailen seni kullaniyor. Sende 5 kurus para oldugunu hissetsinler nasil aliriz acaba diye dusunuyorlar.Sende o paranin oldugunu bilmeseler isteyemeyeceklerdi. Insanin hic kenarda acil durum parasi bile olmayacak mi? Ustelik esin calisiyormus senin bebeklerin var. Ailenin yaptigi acimasizlik 5 kurus kenara para atmissin hemde esinden ayri biriktirerek onada nasiplenmisler. Bir aile cocugunda yoksa istemez, yada cocugunun elinin avucundaki her kurusu haklari olarak goremez. Senin biriktirdigin para cocugunun, esininde rizki idi.Koskoca insanlar herhalde birsekilde kendilerini gecindirirler. Sen zaten durumlari kotuyse ihtiyaclafri varsa, seninde durumun iyi ise borc olmamak kaydiyla yardimini yaparsin. Bana iyi niyetini kullaniyorlar gibi geldi.