Aileme yük olmak istemiyorum :((

yellowwflowerr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
12
2
1
37
Arkadaşlar selam. 28 ime girmek üzre olan bir bayanım, üniversiteyi bitirdiğimden bu yana iş arıyorum inşaat teknikeriyim ama nereye başvursam hep deneyimli mimar mühendis kadar bilgisi olan eleman aradıkları için bunca yıl işsiz kaldım, başka alanlara yöneldim basit bir tezgahtarlık için bile hep deneyim arıyorlar, küçük şehide yaşıyorum ve haliyle bulamadım. Evlilik deseniz karşıma çıkanlar hep acı verdi, hayatımda kimse yok evlenemedimde, babamın 60 yaşına gelip hala çalışıp bana bakması okadar çok zoruma gidiyorki bu yükün altında ezildikçe eziliyorum yüzüne bakamıyorum ne yapmalıyım

Beni yanlış anlamazsan kardesin olarak fikir vermek isterim benim bi tanıdığımda aynı şekilde hiç işbulamadı erkekti bide hani bayanlara iş vermiyolar diye düşünüyosan dedim, baktı iş bulamadı özel ünv mimarlık tamamladı geldi tekrar ankarada 3 4 milyara başladı bi şirkette ben senin yerinde olsam kredi çekerim uzun vadede aylık taksiti çok oluacak şekilde, özelde okurum inşaat mühendisi olurum tutturdum mu paraya para demiyosun o zamanda krediyi hepten kapatırsın ha bide okurken çalışırsın kredini ödersin

yukarıdaki yazıya katılıyorum ,şimdiye kadar keşke bir yola başlasaydınız ...Ama tezgahtarlık bile bulamamanız gerçekten bu ülkenin ne halde olduğunu gösteriyor,yazık...

kıyamam ya...böyle düşünceli insanları çok beğeniyorum...evlilik konusuna canın sıkılmasın herşey nasip kısmet...iş konusuna gelincede sakın yılma ümidini kaybetme başvuru yap sürekli..yakın yerlerede başvuruda bulun...malesef iş deneyimi işi çok can sıkıcı..adamlar 25-35 yaş arası iş deneyimli istiyor..yaa zaten anca mezun oluyor o yaşta ne tecrübesi...sen almazsan o almazsa nasıl tecrübe kazanılcak...

En kötü yapı denetimlere diplomanı versen..Tabi büyük şehirlerde var bu imkan..Ama biryerden başlaman gerek mezun olunca başlasaydın sende o aranan tecrübeli elemanlardandın şuan..

En kötü yapı denetimlere diplomanı versen..Tabi büyük şehirlerde var bu imkan..Ama biryerden başlaman gerek mezun olunca başlasaydın sende o aranan tecrübeli elemanlardandın şuan..
Mezun olunca bir şantiyeye başladım dedem yaşındaki şef gözü bana dikti sarkıntılık etti ben yüz vermeyincede işten attı yani elimden geleni yaptım benden kaynaklanmayan sorunlardan dolayı işsizim..

Teşekkür ederim ama neden bu düzen bukadar saçma zaten hakkımızı doğru düzgün vermiyorlar özel sektörde sabah 8 akşam 8 çalıştırıyorlar, 3 kuruşa ve hala daha deneyimli olmadığımız için işe almıyor bu sistem neden böyle bukadar adaletsiz

Mezun olunca bir şantiyeye başladım dedem yaşındaki şef gözü bana dikti sarkıntılık etti ben yüz vermeyincede işten attı yani elimden geleni yaptım benden kaynaklanmayan sorunlardan dolayı işsizim..
Şantiyeler öyle malesef 150 adamla tek bayan olarak çalıştım bende. Yapı denetim büro canım ara konuş sadece maaş ve sigorta yapın diplomamaı vereyim de maaş az olur ama hiç yoktan iyidir.Benim arkadaşlarım var o şekilde ayda bir kaç gün büroya denetim imzasına gidiyorlar o kadar.

isyerinde taciz kotu birsey ancak ben herseyi yaptim coookk ugrastim diyebilmeniz icin gercekten coook caba sarfetmeniz lazim.yazdiklarinizdan oyle hissetmedim acikcasi.Ayda kac kez mulakata gidiyorsunuz ortalama olarak ? Bir suru is ilani var.Alirlar almazlar ayri konu ama gercekten caba sarfediyorsaniz cok sayida mulakattan gecmis olmalisiniz.belki sizin calismayi arzu ettiginiz yerlerin mulakatlarina daha fazla hazirlikli gitmelisiniz.o konuda kendinizi yeterli goruyor musunuz ?

benim ex sevgilim inşaat teknikeriydi.torpille karayollarına girmiş.şimdide kadro geliyor.oda nasip işi sanırım

evlilik gercekten kısmet işi canım kısmetten öte köy yok derler sakın dert etme kenddine demekki evlilik kapın aralanmamış henüz, herkes erken evlenıcek 20 l,i yaşlarında evlkenecek dıye bır kaide yok, fakat iş durumu için elinden ne geliyorsa yap, ne bıleyım kursa git, bir kurs egitimi alıp o aldıgın sertıfıka ile ismeklerde bile iş bulabılıyorsun , böyle cok arkadsım var,

Merhaba... Belki sorun sektörde veya şehirdedir.. Neredesiniz il olarak? Kabin memurluğunu da deneyin, pegasus iyi alım yapıyor bu aralar.. Borajet, atlasglobal falan bir gezinin... Boy kilo orantılı mı?
Bir de internetten de ne bulursanız başvurun...
Böyle arkadaşlarımın keşke aradıkları iş hemen karşılarına çıksa, çok üzülüyorum...

ayrıca bende iki yıılıktan sonra lisans tamamladım.kpss den bişey yapamadım.şuan asgari ücretle çalışıyorum.bunada şükür ama kaderime isyan etmeye hakkım yok neden mi şuan internette gezinmek yerine kpss hazırlanabilirim ama yapmıyorum.

Yapı Denetime girmiştim para vermiyorlardı, üstelik kışın fatura gelmesin diye doğalgazıda açmıyorlardı bide üstüne sürekli bağırıyorlardı fırça atıyorlardı, sadece işleyen sigortamdı bişeyde öğrenemiyordu haliyle dayanamadım çıktım diğer yapı denetimlere başvurdum şimdilik eleman ihtiyacımız yok dediler Mimarlık bürolarında Autocad bilen tekniker arıyorlar ama komutları nekadar bilsemde uygulama yapamıyorum çünkü daha önce çalışmadım deneyim istiyorlar

Kpss bende çok istiyorum ama benim bölümümden 8-10 kişi alınıyor yani atanmam için 90 ın üstünde almam lazım sözel konusunda kendime güvenim tam ama matematiğim zayıf oyüzden alamam okadar

Kpss bende çok istiyorum ama benim bölümümden 8-10 kişi alınıyor yani atanmam için 90 ın üstünde almam lazım sözel konusunda kendime güvenim tam ama matematiğim zayıf oyüzden alamam okadar
aynı durumdayız benim bölümümden hiç açılmadı alım.sayısal bendede yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…